Bir sevdanın daha sonuna geldim. Abuzer'den vazgeçiyorum.🥲 Hoşça kal Abuzer.. Yolun açık olsun..

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir sevdanın daha sonuna geldim. Abuzer'den vazgeçiyorum.🥲 Hoşça kal Abuzer.. Yolun açık olsun..

Sanıyorum kendim bile ne hissettiğimi anlamadığım bir durumda bulunduğumda. Ne düşündüğümü ya da nasıl olduğumu anlamamaktan gelen bir belirsizlikle kalıyorum. Eğer olanlar elimi kolumu bağladıysa, yapabilecek tek şeyin dehşet içerisinde olayları izlemekle kaldığım bir zaman aralığında.
Artık onun yüreğinde çaba görmediğimde. Gülüşlerinin eskisi gibi olmadığını duyduğumda. Duyguları gönül oyununa çevirmeye başladığında. Aşkı korumak adına ortaya bir karakter koyamadığında. Ve ruhunu karanlığa sattığında..
Oysa Müslüm Baba'nın dediği gibi, dünya tersine dönse vazgeçmezdik. Karşımızda yürekli ve delikanlı biri olsaydı.
https://music.youtube.com/watch?v=tlp_x1_9LWk&si=sl4L77PSYyQRbsFYBen, bir şey ya da birisi için gerçekten çaba sarf ettiğimde, kolay kolay vazgeçmem. Ama bir noktada, emeklerim karşılık bulmazsa ve her şey sürekli aynı şekilde tekrarlarsa, vazgeçmem gerektiğini anlarım. İnsanlar ya da durumlar, beni sürekli hayal kırıklığına uğratıyorsa, bir süre sonra bu döngüye girmemek için adım atarım. Kendi değerimi korumak için, bazen uzaklaşmak en doğru seçenek olur.
Abuzeri geçen çarşıda gördüm 'nerdesin' diye bağırıyordu hemen ordan uzaklaştım korktum
Cevap
32Cevap
Mantığım ağır basmaya başladıysa vazgeçerim, çünkü duygularımda eksilme olmuştur.
Artık bir umut yoksa vazgeçerim
Karşım da ki kadın beni artık sevmediğinde vaz geçerim. zorla güzellik olmaz..
R. İ. P abuzer..
Vazgeç gönlüm sen bu aşktan
Sana kıymet veren mi var?
Unut dertten zevk almayı
Seni ancak seven anlar
Seni ancak seven anlar
Kapat çile kapısını
Girmesin o vefasızlar
Dünya denen şu hanede
Elbet seni biri anlar
Sen attın bu kördüğümü
Çare sende bende değil
Kör olsun şu aşkın gözü
Hata bende sende değil
Kapat çile kapısını
Girmesin o vefasızlar
Dünya denen şu hanede
Elbet seni biri anlar
Kendin olmaktan vazgeçme...
İnsanları anlamak bazen imkansızdır. Sevgiyi isterler ama onu taşıyacak yürekleri yoktur. Dürüstlüğü savunurlar ama en büyük yalanları kendilerine söylerler. Nezaketi överler ama en çok kötülüğe hayranlık duyarlar. Hep doğruları ararlar ama gerçeği duyduklarında rahatsız olurlar.
Abuzer kaybetti boş ver ahsjjd
Ben sevdim mi hemen vazgeçemiyorum maalesef, zor oluyor. Biraz ağzıma edilmesi lazım anlamam lazım ahshhd
Beni geren, sıkan tavırları olursa vazgeçerim. Hiç uğraşamam sevgi de bir yere kadar her şeyden önce benim kendimi mutlu hissetmemdir.
Zaten Abuzer bizim eniştemiz olacak kapasitede birisi değildi ki. Değil mi? @askozade Bizim kardeşimiz Daha iyilerine layık.
Ben umudumu tamamen kaybettiğimde, canım çok yandığında vazgeçerim.
Ben de merak etmeye başladım şahsen. Hhshshsjs Resmi yok mu ya @enperatriz kankam jsjsjd
Michele Morrone yeni enişteniz😅
Bunun ismi zor ya. Hahah Mert diyemez miyiz kısaca? 😂
Esmer yakışıklı diyebilirsiniz hehehe
Haha Esmer yakışıklı deyince aklıma tek kendim geldim jsjdjdj
Michele Morrone aşkımın üzerine tanımam. Hee İtalyan yakışıklı diyebilirsin😅
He o olur bak 😂😂
arkadaşlım rabbimiz bizi çok seviyor o yüzden aşırı düşünmeyi bırakıp, kendimizi fazla strese sokmayalım. bütün bunların yerine rabbimize güvenelim. bizim içimize attığımız her şeyi biliyor. elbet bahçemizi çiçeklerle donatacaktır.
Kazansamda kaybedeceğimi, yani her türlü mağlup çıkacağımı anladığımda, vazgeçerim. Mesela ailen mi sevdiğin mi biraz öyle bir durum benim için. Sevdiğini seçtiğinde kazanmayacaksın. Aksine, hayattaki en değerli şeyi kaybedeceksin: Aile.
Vazgeçmem için içimdeki sese kadar susturması gerekiyor!
Ne kadar zor benim için anlatamam ama bunu başardıysa tebrik ederim, yolu açık olsun derim..
Üzülme anacım :( biraz headbang herşeyi çözer :(
https://www.youtube.com/embed/-eU08OL1U54Vazgeçmiş gibi yaptığım bir adam olmuştu.. kimi zaman ne kadar uğraşırsan uğraş vazgeçemezsin. miş gibi gidersin sadece.
Sevilmediğimi ve değmeyeceğini anladğm zaman
Değersiz hissettiğimde. Seven kıyamaz. Sevgisizlik hissedersem
Dürüst olmadığını hissettiğim an duygularım bir anda yok oluyor
Sevdiğim kisi ile karsimdaki kisinin ayni özelliklere sahip olmadigini anladigimda
Hayatında hiçbir şey olmadığın gerçeği yüzüne çarpınca başka seçenek kalmıyor sanırım.
O kişi verdiğim değeri hak etmediğini gördüğümde
İkinci plana atıldığımda değerim kaybolduğunda..
Ben kolay vazgeçmem. Ama karşıdaki pes edip, kalbimi gerçekten kirdiysa vazgeçerim ve vazgeçtim de...
Verdiğim emeğin , sevginin karşılığını o insanın gözünde görmezsem vazgeçerim direk.
Çoğu şeylerden vazgeçtim ama bir tek şeyden vazgeçemiyorum.
Tutum bittiğinde.
Abuzer seni bırakıp gitti demek hee? Ne güzel
Umudum bittiğinde, ki bu yüzden vazgeçmiş durumdayım
Yapma be... Neden Abuzer neden? Ben vazgecildigimi anladığım da vazgeçerim maalesef. Net e bi gururumuz var
Her zaman her an vazgeçilmez diye kimse yoktur
ali cabbar meselesi oldu abuzeer :)
Anlamsız kaldığı zaman
aldatılmak
terk edilmek
Vazgeçmek yok bende, sonuç almadan olmaz
Umut yoksa bitmiştir. Hislerime güvenirim.
Hiç belli olmazki o zaman
vazgeçmem gerektiğini hissettiğimde...
Benden vazgecildiginde.
Nasıl vazgeçmek kolay ben zorlanirim mesela
Saygı bittiği zaman
Bunu karşı taraf belirliyor.
Abuzerin haberi olmadan bitti..
Gece saat 3-4 gibi.
ne oldu hayırdırr
İsminde hayır yok boş ver
Vazgec gönlüm sen bu Aşktan sana değer verenmi var
Sonu olmayacağına inanırsam vazgeçerim.