Kişilik & Karakter Kendinize özel sandığınız bir şeyi ama sonrasında öyle olmadığını anladığınız oldu mu? Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Şarkı olur mesela. Size önerdiği, anlam çıkardığınız bir şarkıyı başkasına önermiştir, gibi gibi. Kendinize özel sandığınız bir şeyi ama sonrasında öyle olmadığını anladığınız oldu mu? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. kendimi özel sanmadım hiç 1 0 Yorumla
ChungCha Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İvet oydu başta sadece bana üzel boy duyum sanmıştım ama diğilmiş 🤧🦄 1 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Evet gençken çok özel bir yeteneğim olduğunu sanıyordum meğer herkes yapabiliyormuş. 0 0 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Özel biri değilse anlam yüklemem. 0 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Yaralayan bi soru bu 😔 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Hayır, olmadı 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. hayir olmadii 1 0 Yorumla
Siyah-Atlı-Prenss Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 336 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
kendimi özel sanmadım hiç
İvet oydu başta sadece bana üzel boy duyum sanmıştım ama diğilmiş 🤧🦄
Evet gençken çok özel bir yeteneğim olduğunu sanıyordum meğer herkes yapabiliyormuş.
Oldu tabii, sevgilim mesela 😄
Evet oldu iki kere yaşadım bunu
Oldu maalesef...
Özel biri değilse anlam yüklemem.
oluyor sanmıştım ama yanılmışım
Yaralayan bi soru bu 😔
Oldu sanırım
Hayır, olmadı
Bunu da yaşadık 😃
Oldu evet
hayir olmadii
dünyanın en kötü hislerinden birii