Evet herkesin hayatı özeldir; bence kişi bunu anlayıp farkına varırsa farklı bir boyuta geçer, hepimiz anne babası ya da kardeşleri eşi sevgilisi çocukları var yani hiç kimse yoksa kendisi var bu önemli bir f asa ekındakık ve özel bir duygu hayatını anlamlı yapmak senin, bizim ellerimizde belki hobi ya da farklı bir uğraş seni özel yapabilir yeterki insan bunu istesin.
Özel olduğumu asla hissetmiyorum babam beni sevmemiş bana sevgi göstermemiş diğer insanlar beni niye sevsinki sevilecek bir tarafım yok kötü bir insanım daha çok ben kendimi boş et yığını olarak görüyorum yaşamıyorum çünkü artık yoruldum herkes tarafından zorbalanmaya eğer bir gün dünyada özel hissedersem o günde benim en güzel anım olur umarım iyi insanlar kalır dünyamızda sevgi saygı ve değerimiz kalır.
Biri tarafından değil ama çoğunluğa göre farklı ve özel olduğumu çok net hissedebiliyorum.. Görüyorum, duyuyorum, okuyorum ve birçok şeyin nasıl olması, nasıl yaşanması gerektiğini bilen insan sayısı çok nadirmiş.. Onlardan olduğuma eminim..
Her insan karakteri sağlam ise kendine has ve özeldir. Bunu hem içindeki pozitif duygularla, hem de dışarıdaki samimi ruhlardan gelen güzel eylemlerle hisseder.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Evet özelim zaten rabbim değer vermiş yaratmış ben kim oluyorumda degerli hissetmim 🥰
Özelim ben zaten, kendime bana.
Evet herkesin hayatı özeldir; bence kişi bunu anlayıp farkına varırsa farklı bir boyuta geçer, hepimiz anne babası ya da kardeşleri eşi sevgilisi çocukları var yani hiç kimse yoksa kendisi var bu önemli bir f asa ekındakık ve özel bir duygu hayatını anlamlı yapmak senin, bizim ellerimizde belki hobi ya da farklı bir uğraş seni özel yapabilir yeterki insan bunu istesin.
Özel olduğumu asla hissetmiyorum babam beni sevmemiş bana sevgi göstermemiş diğer insanlar beni niye sevsinki sevilecek bir tarafım yok kötü bir insanım daha çok ben kendimi boş et yığını olarak görüyorum yaşamıyorum çünkü artık yoruldum herkes tarafından zorbalanmaya eğer bir gün dünyada özel hissedersem o günde benim en güzel anım olur umarım iyi insanlar kalır dünyamızda sevgi saygı ve değerimiz kalır.
Biri tarafından değil ama çoğunluğa göre farklı ve özel olduğumu çok net hissedebiliyorum.. Görüyorum, duyuyorum, okuyorum ve birçok şeyin nasıl olması, nasıl yaşanması gerektiğini bilen insan sayısı çok nadirmiş.. Onlardan olduğuma eminim..
Her insan karakteri sağlam ise kendine has ve özeldir. Bunu hem içindeki pozitif duygularla, hem de dışarıdaki samimi ruhlardan gelen güzel eylemlerle hisseder.
He aw en özel benim harikayım ya efsaneyim yeminle🤦🏼♀️ puff boş sözler hepimiz aynıyız işte aw iki üç protein biraz karbonhidrat bitti.
Bu şarkı ile anlatayım 😂
Kendimi özel olarak görüyorum. Ama yine bunu bir başkasının hissettirmesinin verdiği haz çok güzel oluyor.
Özel olduğumu hissettiren biri çok uzun süredir , olmadı. Özel değil de , daha çok yalnız gibi hissediyoruz.
Yak canım ne özeli azıcık mükemmelim o kadar
https://youtu.be/X47DLIbuWL0?si=E9OBTeyw4RBnRHFp
Bazen tek gerçek benim siz hepiniz benim sınavım olmak için yaratılmışsınız falan sanıyorum flfkf
her insan zaten özeldir ama özel olmaya fesat düşünceler devreye girerse orasını ben bilemem evet bencede rabbim değer vermiş her insana
Birinin hissettirmesine ihtiyacım yok her canlı gibi özel ve eşsizim en önemlisi bununda bilimcindeyim😉👍🏻
Kendimi kandıramam
https://www.youtube.com/embed/Dzk2Ye90Bn8her birey kendini özel hisseder neticede eşi yok benzeri yoktur. Ancak o verileni güzel sağlıklı tutarsa daha bir özel olur
eskiden öyle hissederdim sanki ben başrol diğer tüm insanlar yan karakter görürdüm yıllar geçince bir hiçmişim
arada bir o da yok olmak istemeyince aşsöşsöd
Elbette. Ruhlar alemin de kralıma soytarılık yapıyorum 😂
Bı oy kullanma zamanlari bize yalvarıyorlar sonrası nanay 😂🤣
Elbette. Her insan özeldir ve bunun farkındadır.
Evet tabiki de sadece birileriyle özel ya da bütün olmaz insan bence
benim meselem derin meselem ezelden ebede özel meselem
özel değilim hayır.
Her insan kendine göre özeldir.
Değerimi biliyorum
Evet, her zaman özelim
Kesinlikle hayır.
Evet bazen çokta güzel hissettirenler var ☺️
Herkes kendince var olduğu kadar özeldir🤧
Özel hissediyorum ama dezavantaj olarak dndnd
Uzun zamandır hayır
Hissediyorum çok özel biriyim. Her insan gibi
Evet hissederim her zaman
Belki birisi için özelimdir bilimmez
Hayır normal kendi gibi olan sade bir insanım..
Özel özel oldugunu hisetmez ki
Herkes öyleyiz
Kendimç özel hissetmiyorum.
Evet herkes aynı olmak zorunda değil.
Her insan kendine göre özeli vardır
Evet evlatlarımın en özeliyim, çokta hissediyorum
Hissettirilmem lazım 😅
Evet.
Evet ozelim ben
Nadiren oluyor
tabii ki
Zaman zaman evet