Kardeşim kekoluğa özeniyor saçma hareketleri var rezil ediyor kırmadan nasıl anlatırım?

Bugün akşam dışarı çıktık kediye mama almaya gelirken motorcu tam dibimizden geçti gazlayarak kardeşimde huyu böyle gelene gidene ters ters bakıyor motorcu çocuğa da baktı çocuk durdu birine mi benzettin dedi oda şaşırdı çünkü herkese bakıyor kimse bişey demeden gidiyor bi duraksadı arkadaşa benzettim dedi 😹 sonra baktın öyle falan bişeyler oldu kardeşim de üstümüze mi ç8kıcan falan dedi çok dar dönüyosun dedi çocuk bi gelsene falan dedi ben kavga edecekler sandım kardeşimi kolundan tuttum onada gidermisin lütfen dedim sonra geldi çocuk bi gel falan yaptı kardeşim gitti bak aynı semtin çocuğuyuz böyle şeyler olabilir ben düşsem sen beni kaldırırs8n sen düşsen ben seni bi daha böyle hareketler yapma yanındaki bac8nmı sevgilinmi bilmiyorum hele yanında kız varken hiç yapma falan dedi güzel bir konuşma yaptı çocuk sonra bitti gittik ama kardeşim kendi kendini rezil etti hep böyle kekoluğa özeniyor giyim tarzı çapulcu gibi sokağa çıkınca bi anda sarhoş gibi yürümeye başlıyor elini kolunu sallayarak yürüyor mama almaya girdik gardddaaaş mama var mı falan dedi kaba bir şekilde valla ben utandım onuda kırmak istemiyorum napabilirim

Kardeşim kekoluğa özeniyor saçma hareketleri var rezil ediyor kırmadan nasıl anlatırım?