Acaba kardeşim kekeme olabilir mi?

Merhaba Benim 17 yaşında bir erkek kardeşim var şimdi benim kardeşim düzgün konuşamıyor mesela konuşurken sürekli takılıyor duraksıyor şey diyor hatta dili dönmüyor kilitleniyor kardeşim 14 yaşından beri yani yaklaşık 3 yıldır böyle çok kitap ta okuyor mesela her gün 50 dk sesli kitap okuyor bunu 2.5 yıldır yapıyor ama konuşması hala düzelmedi hatta şu ana kadar bir sürü kitap bitirdi kardeşimi geçen 1 ay önce Ankara ya doktora götürdük nöroloji endokrinoloji metabolizma ve tıbbı genetik doktorlarına götürdük baktıklar bir sürü tahlil aldılar ve kan tahlili de aldılar ve doktor kardeşimde hormon bozukluğu olduğunu söyledi birde gelişim geriliği de var dedi birde kardeşimin beynindeki hipofiz denen salgı bezi küçülmüş ve salgı üretmiyor salgı üretirken beyni sıkıntı yaşıyor doktor öyle dedi birde doktor kardeşime senin beyninde boşluk var dedi internetten baktım konuşma terapistleri var ama onlarda çok pahallı bizimde maddi durumumuz yok birde internetten baktım diksiyon kursları da var ama onlarda çok pahallı yıllık 3500 TL den başlıyor fiyatları bizimde maddi durumumuz yok kardeşimi bu yıl psikiyatri ye de götürdük psikiyatri kardeşime sosyal anksiyete bozukluğu tanısı koydu ve cipralex 10 mg diye bir antidepresan hap verdi kardeşimin hiç arkadaşı da yok sizce kardeşim için ne yapmalıyız? Cevaplarsanız sevinirim.
Acaba kardeşim kekeme olabilir mi?