Bunu fark etmek bir tık göz boyamak yalnız haberin olsun. Kendi hakkımda verdiğim bilgiyi unutmaması etkiler tabii ki ama yazdığın tarzda bir şey net göz boyamadır, kimse bu kadar dikkatli olamaz sadece başlarda yapar bunu ve sonra istediğin ilgiyi görmen mümkün olmaz.
Beni gerçekten tanıyan, hakkımda derin bilgi sahibi olan bir karşı cins beni etkiler. Çünkü bu, onun beni yüzeysel değil, tüm artılarım ve eksilerimle kabul ettiğini gösterir. Anlaşılmak ve kabul edilmek, bence bir bağ kurmanın temel taşlarıdır. Ama bu bilgiye sahip olup nasıl davrandığı da önemli; samimi, iyi niyetli ve içten bir yaklaşım sergiliyorsa o zaman gerçekten etkileniyorum, bilgi kadar niyet ve tutum da belirleyicidir benim için.
Merhaba, hakkımda bilgi sahibi olan karşı cins elbette etkiler yani beni önemseyip düşünüyor derim ve bu durum kesinlikle hoşuma gider, dikkatimi çeker.
Beni gerçekten etkileyen şey, karşımdaki kişinin bana dair bilgi sahibi olması değil, bu bilgiyi nasıl kullandığıdır. Eğer beni anlama çabasıyla, saygıyla ve samimiyetle yaklaşırsa, evet, bu oldukça etkileyici olur. Çünkü birini tanımak, sadece bilmekle değil, hissetmek ve anlamakla ilgilidir. Yüzeydeki detaylardan öte, iç dünyama temas edebilen biri, kesinlikle iz bırakır.
Etkiler evet, çok basit görünen ancak etkileme açısından çok büyük gücü olan bir şey. Normal bir konuşmanın arasında kısacık bir şeyden bahsetsem ve bunu başka bir konuşmada hatırlasa kendimi oldukça değerli ve beni önemsediğini hissederim, güzel duygu :D
Tabi ki. Sadece bunlar benim bile farkına varmadığım, gözlem gücüne dayanan konular olursa durup durup aklıma gelip beni mutlu edebilir. Bir yandan da korkutur aslında senin tanımadığın biri, seni tanıyor... Değişik bir olay