Merak eder misiniz duyduğunuz sesin sahibini?

Ses ve diksiyon sizi etkiler mi?
Merak eder misiniz duyduğunuz sesin sahibini?

Ses ve diksiyon sizi etkiler mi?
Beni hiç etkilemez. çünkü konuşmasına ya da diksiyonuna değil daha çok davranışlarına zekasına ve karakterine bakarım. yani kafa dengi mi beni seviyor mu bana aşık mı veya uyumlu muyuz bunlara bakıyorum yoksa sesinin güzel olması ya da dış görüşünün yüzünün fiziğinin güzel olmasının benim için bir avantajı yok zaten.. yani kalbi temiz olsun yeter benim için.
Kadınlar şahsi fikrimce ses , duyusallık , telaffuz , uslüp ve diksiyon gibi konulardan çok ciddi anlamda etkileniyor. Sanırım kadınların kalbine giden yol onlara iyi gelen şeyleri duymaktan geçiyor.
Abi kadın dediğin şiir gibi olmalı şiir gibi konuşmalı ne o öyle ııı şey unuttum😂
😀ketçap mayonez olsun mu jsjsjs
Oooo çok güzel soru,
Diksiyon benim en çok dikkat ettiğim özelliklerin başında gelir. Düzgün olmalı ve ses tonu da güzel olmalı kesinlikle...
İkisinin de kredisi bende büyük canım.
Teşekkür ederim 🌸
Cevap
28Cevap
Diksiyon değil ama alto sesli karşı cins biraz soğutuyor beni.
Alto ne demek hocam
Kalın sesli 🙄
Benm sesim kalın doıfıf
O halde hokuspokus diyoruz hsjj
Oleyy y y y y
Ses yakışıklılığı diye bir şey var, etkileyebilmeli. Belki ömrümün sonuna kadar o sesi dinleyecem 🙄
Bir tek onu duysun bu kulaklar jsjsjs
Duysun tabii 😅
Önceliğim değil mesela 40 50 yaşlarında biri olur etkilemez çünkü ilgimi çekmez ama genç ve diğer türlü de dikkatimi çeken biriyse sesi diksiyonu etkiler beraber değerlendiririm
Tabiki tek seçenek olmaz ama ses biraz daha önde sanki
Ughg ben karşı cinsten ve diksiyonundan ve etkilenmekten tahammül edilemez derecede nefret ediyorum nefffreeeeett!
Sen neyi seversin somurtkan şirin jsjsjs huysuz şirin ile somurtkanin farki neydi ya
Ughhh ben pek çok şeyi sevmem, sevdiğim şeyleri de söylemem. Huysuz ile somurtkanın farkı şudur. Huysuz, huyu iyi olmayan geçimsiz. Somurtkan ise sürekli somurtan, asık suratlıdır. Bende her ikiside vardır.
Uggfff ben bunları söylemekten de nefret ediyorum nefffreeeeett!
Üşenmiyorda😃
Ses tonu daha önemli. Diksiyonda önemli tabi
Nispeten etkiler çok da önemli değil açıkçası. Daha önemli kriterler var
Mesela ne anlat ne istiyorsun anlat yavrum sabaha kadar okuyayım seni ksksjs
Valla benim için yaşadıklarımdan sonra birkaç önemli kriter kaldı. Fiziksel olarak göbekli olmasın hafif kaslı olsun, gözleri yeşil olsun. Bunun dışında Allah rızası için aldatmasın gözünü seveyim ya yiter bıhtım aldatılmaktan jdjd bi de ne olursa olsun yalan söylemesin (sürpriz yapmak için falan beyaz yalan bile söylemesin) daha da bişiy istemiyorum ndndmdmdmd
Aslinda kasli ve yesil goz abarti degil gerisi nimet gibi istek amin amin
Dimi ama bence de fazla bi şey istemiyorum. Kansser olup ameliyattan çıktıktan ve kendine geldikten sonra nikahlı kocasını yanında bulamayan ve birkaç gün sonra komaya girip aylarca komada kalan, komadan çıktıktan sonra ise yine nikahlı kocası tarafından öleceği düşünüldüğü için hayatına odaklanması gerektiği için aldatılan bir kadın olarak çok şey istemiyorum bence 😄 Bihter'in "Tabi siz kendilerine" diye başlayan repliği gibi bir cümle oldu ama affediniz...
Diksiyon önemli ya konuşurken bazen bocalasamda genel olarak dikkat ederim.
Benim bazen şivem kayıyor jsjsjsj😂
Sen gel birde bana sor egeli olmak çok zor hfjsjd
Hadi bir sey yaz 😂
İstemeden oluyor örnek veriyorum markete pazara gidilecek ve yanımda kardeşim var domates alacağız ağzımdan şu cümle çıkıyor malumunuz havalar çok sıcak..
ben sene kölge gelivesin gidiverem dimedim mi domat aliverem bi giloccuk tobayi acivecen mi dediğimde mal gibi bakan kardeşime hönkürüdegi torbayi bizimoğlan orada dinelme geberdirin seni gibi bir cümle nfmsjdms pazarcı veya marketteki çalışan şok.
Ama cok tatli 😂acilen egeli bir diziye baslaman lazim izleyip durup jsjsjs olmadi
Başla başla 😀😀
Diksiyon kesinlikle önemlidir sadece karşı cins için değil özellikle sohbet ettiğim her insanın diksiyonu ve hareketleri o insana karşı ısınmam da çok önemlidir
Bir erkeğin yerinde, tadında, üsluplu ve diksiyon bilerek konuşabilmesi, onu dünyanın en çekici erkeği yapar gözümde
Çok fazla etkiliyor açıkcası bende geç farkettim netlil seviyoeum açık sözlü ve diksiyonu güzel olmalı dinlerken sıkılmamalıyım
Ellerinin ayaklarının bakımı ve diksiyon aşırı önemli iç anadolunun kaba itici ( Ankara konya nevşehir niğde aksaray) şivesi asla olmamalı doğu şiveside ve gırtlağıda itici ve kaba … trt spikerleri gibi olmasın ama şivelide olmasın
Cırtlak olmayan, temiz ses ve güzel bir diksiyon beni derinden etkiler.
Beni etkiler ama ara ara tatlı şiveler de ilişkiye tatlı bir anlam katar
Diksiyon ve ses tonu her şey.. yazım kuralları da okeyse her şey süper 😂😂
Çokça, bir erkek mükemmel diksiyondaysa 10 dakikada ssvgilisi 10 saatte karısı olurum
Elbette önemli. Ses çok etkileyici ve tahrik edici olabilir
Önemli elbette ama karakter çok daha üst seviyede önemli
Etkiler ama sırf diksiyonlu konuşmak için komik duruma düşenler etkilemiyor.
Bir kız vardı geçenlerde sırf sesi için skrmm onu yani o derece 😂😂
daha çok ses tonu etkiler konuşmasıda biraz düzgün olursa tamam
Kadınlarda ince erkeklerde kalın bu böyledir 😂 ama diksiyon önemli tabi
Bir anda ısınabilirim de soğuyabilirim de. İletişim her şeydir
Hayır etkilemez. Duruşu bakışı ve gülüşü bunların doğal ve samimi oluşu beni etkiler
Beni etkiliyor ama egolu falansa hiçbir etkisi kalmıyor
Çok etkiler, bir insanı çekici yapan konuşması, düşünceleri.
Etkiliyor sesin de yakışıklısı oluyor.
Hele var biri kulaklarim dan kan gelene kadar dinleyebilirim onu jsjsjs
Benimde öyle ama ben çoğu sese vuruluyorum.
O fena be😂
iyi sesten anlarım. 🤣
Bana onun sesi yeter kdjdjd gerisi sizin olsun😂
Peki. 😊
Çok çok etkiler , soğuma sebebim 🤨
Pek önemli bi ayrıntı değil
Çekicilik seviyesini katlar bende
Sadece buna bile düşülür yani o kadar 🫠
Diksiyon da etkiler ama en çok ses tonu etkiler
100/101 çok çok önemli
En önem verdiğim konu
Şiveli insan itici gelir. Diksiyon önemli
Evet hayli etkiler
Tek başına değil ama önemi var
Önemli benim için… 🙈🙃
Elbette olumlu bir enerji alırım.
Oo dikkat ederim baya hemde
Önemli, çok etkiliyor
Etkiliyor baya.
ses etkileyici olabiliyor evet
kesinlikle evet.
Etkisi oluyor, evet.
Çok önem veririm ve dikkat ederim ses tonu üsluba.
Normal
Zerre umrumda olmaz
Etkiler
Çok değil.
evet
Etkilemez
Oldukça önemlidir.
Yüzde doksan etkiler.
Olumlu
Etkiler. Diksiyona önem veriyorum.
Yeni bir dil kadar🙏
Cok etkiler