Musade ettiğim kadarını bilirsiniz gerisi kendi arkaniz dan uydurduklariniz diyorum iyilere gunaydin, kötü fitne fesat olanları Allaha havale edelim totem olsun😏🦋
Tanımadığın insan hakkın da ne kadar önyargılısın?
Beğen
Paylaş
Takip Et
16 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Bu hayatta insanlar hakkında ön yargılı olmak kadar büyük bir yanılgı yoktur özellikle sanal ortamda kişilerin doğru ya da yanlış olduğunu bilmek hiç bir şekilde mümkün değil. Aslında toplam olarak her zaman ön yargılı oluyoruz.
Her şeyden önce kişi kendi hayatına göre başkasının da öyle olduğunu düşünmesi en büyük yanılgı demektir. O yüzden ön yargılı olmam konuşmadığım insan hakkında bir şey düşünmem. Aynı zamanda ön yargılı insan zihniyeti kötü insandır.
Sıfır tanıdığım birine ön yargıda bulunamam ama biraz gözlemlediğime de ön yargıda bulunduğum zamanlar olmuştur doğru mu değil yanılıyor muyum aslında pek değil
Ön yargılı bir insan değilimdir ve hiç kimseyi yol almadan tanımak mümkün olmuyor maalesef çünkü her insan yanıltabiliyor canım 🌺 ❤️ 🥰 sanada kocaman günaydın çiçeğim 🌺🌿🌺🌿
Önyargilar hayatımızın neresi olursa olsun sevimsiz bir davranış. Tanımak gerek. Bazı insanların mizacı, yapısı sert, duruşu soğuk olabilir. Bunu tanımadan bilemeyiz.
Bude görüşler de gırgır yapıp gülüyoruz dm den de konuşuyoruz sanan var özellikle kadınlar yapıyor bunu hemscisini kötülemek herkes kendi evinin önünü süpürge bunlar olmaz.
Ah canım 💜erkek kişilerinin çoğununda inan pek farkı yok. Gördükçe hayretler içerisine düşüyorum. Ağzının yayı gevşek bozuk o kadar çokki. Burada kendi halinde takılanı bile çekiştiriyorlar ya pes diyorum artık.
Herkes her haltı yerken sorun yok ben burada görüşler de gülünce sorun benim hakkım yok mu eğlenmeye gülmeye. İlla burada düz takılıp dm de 50 kişi ile sürtmekmi lazım ayıp yani.
Evet çok ayıp ediyorlar. Koca koca insanların burayı çekiştirecek kadar dünyalarının küçük olmasıda üzücü. Hayat güzel oysaki. Keşke biraz daha aynılık ve kumlarından çıkıp reel hayata dönseler. Tabi yılları buralarda geçmiş alışmışlar artık. Aynen öyle kafamızı dağıtıyoruz iş, yaşam zaman zaman birçoğumuzu stresli yapabiliyor. Mesele birilerini hedef almadan o kafayı dağıtabilmekte 🌿
önyargı iyi bir davranış biçimi değildir fakat bazı insanların niyeti yüzüne yansır yüzünden şirretlik akar kendilerini belli ediyorlar yani bu tarz görünümde olan insanlara yaptığım ön yargıda hiç yanılmadım
Aslında ön yargılı deyilim sadece analiz ediyorum etmeye çalışıyorum O tanıtmak isterse de onun verdigi bilgiyi dogru kabul ederim Gönlüm ona inanır mantıgım inanmasa da gönlümü dinlerim
Yargıda bulunmak benim haddime değildir herkes kendi yaşantısında özgür hürdür.. ama bana en küçük bir saygısızlığı seviyesizği gördüğüm vakit işte ozaman çok güzel had bildiririm..