Bazen içinizden sizi kimsenin anlamayacağını düşünürken, dünyada tek başına kalmış gibi oluyor mu?

Genelde üzüntümü de sevinci mi de içimde yaşarım ama çünkü kimsenin canını sıkmak ve vaktini harcamak istemem bu içine kapanmak gibi değil de dışa kapanıp, içine açılmak gibi. Çünkü kendini mutlu eden şeyleri, başkasının öğrenmesi durumunda artık mutlu etmeme ihtimali var.
Eğer üstesinden yalnız gelebileceğim potansiyele sahip olduğum bir üzüntüyse evet ancak yine de ailem ve yakın arkadaşlarımla konuşup onların desteğini almak bu sürecimin iyileşmesini hızlandırır
Aslında üzüntümüzü bizi en iyi anlayan insanlarla paylaşmak biraz daha rahatlamamızı ve bu evreyi daha kolay geçirmemizi sağlar.
Tek başımıza olmak içimize kapanmamıza sebebiyet veriyor.
Üzgünsem tek kalmayı tercih ederim. Çünkü üzgün be sınırlıyken suratsız olurum ve kalp kırarım. Uzaklaşmak en iyisi
Manitasını başka ahıra girerken görmüşler 😂😂
😀
Efenim teşekkür ederiz iadeyi ziyarete bekleriz 😅
Rezerve et sen bana cam kenarı olsun 😂
Madem öyle chefin tavsıyesınden de söyle kuru kuru oturmayalım
😂 .
Cevap
5Cevap
Herzaman 👍 çünkü mutluluklar paylaşılıyor ama üzüntünü kimseye anlatamıyorsun anlatsan da anlamıyorlar oyuzden en iyisi kendi içimde yaşamak
Başka baş gerekmez bana, her şeyi kendi kendime hallederim, elhamdulillah
Genellikle evet insanlar neşemizi seviyor derdimiz olduğunda kaçacak delik arıyorlar bizden
başka kimse yok evet
Üzüntümü yaşarken kendimi Allah'a emanet ederim, dost istedim Allah yetti sonsuz şükürler olsun evet..
Tek başıma yaşamayı tercih ederim, etrafımdaki insanları rahatsız etmeyi sevmiyorum bu şekilde.
Evet.
Üzüntü anında yalnız kalabilmem gerekir, birinin yanında öyle gözükmek istemem.
Yalnız olup duygular ile baş etmek daha basittir.
Ben üzüntümü atamıyorum içime illa birine derdimi anlatıp rahatlamam lazım sus pus oturup tek başıma yaşarsam kendimi yerim bu da beni kötü etkiler
Beni zaten kimse anlamıyor valla ağlamak istesem tuvalete ya da balkona gidiyorum o kadar ama bu aralar ağlamiyorum mutluyum
Dışa yansıtmayı sevmiyorum ve zayıflık gibi geliyor o yüzden evet tek başıma yaşamayı tercih ediyorum
Sıkıntımı üzüntümü kimsenin anlamıycağını düşündüğüm için ve onlara anlatıcak gücüde kendimde bulamadığım için tek başıma yaşamayı tercih ediyorum
Genelde evet. Olumsuz duygularımı dışarı yansıtmaktan pek hoşlanmam.
Üzgünken soyutlanmayı tercih ederim, diğer türlüsünde her şey yük oluyor.
Kimsenin beni anlamasına beklentim yok, tek yaşamayı tercih ederim.
Evet genellikle tek başıma yaşıyorum anlatsam anlayan yok bu dert mi diyen var aman ne gerek var
üzüntümü hep tek başıma yaşarım
Evet tek başıma yaşarım
Evet çünkü çevremde gerçekten dostum yok
Yalnız kalmayı tercih ederim
Ben tek başına yaşarim
Anlatınca daha kötü hissediyorum
öyleyim kimse anlayamaz anlatamam
Ben tek yaşama taraftarıyım.
Evet te sağulsun ☺☺ sevdiklerim var 😃😃
Dualar ile yalniz hisetmiyorum cok sükür
Tek iyidir, güzeldir, hoştur
Genelde evet