Kişilik & Karakter Ya sizin bu dünyada aradığınız nedir? GülümseÇekiyorum24 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor “Bulamadığım, bulamayacağım bir şeyi daima arıyor gibiyim. Nedir beni mesut edecek, ne gibi bir şeydir, onu da bilmiyorum.” Ya sizin bu dünyada aradığınız nedir? Ya sizin bu dünyada aradığınız nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. aradığım pek yok 0 0 Yorumla
british_sanatorium Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 yıl Bence güzel bir evlilik sıcak bir yuva ve Aile ortamı sana çok iyi gelecek. 0 1 Yorumla GülümseÇekiyorum24 1 yıl Bir aile nasıl olunur bilmiyorum. Kendi ailem olmadığı için sanırım Yorumla
Princessax Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sonsuz evren enerjisi neşe mutluluk şans iyilik 0 0 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Aradığım bir şey yok. 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,3b cevap paylaştı. Uyanış içinde olmak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
aradığım pek yok
Bence güzel bir evlilik sıcak bir yuva ve Aile ortamı sana çok iyi gelecek.
Bir aile nasıl olunur bilmiyorum. Kendi ailem olmadığı için sanırım
Sonsuz evren enerjisi neşe mutluluk şans iyilik
Aradığım bir şey yok.
Uyanış içinde olmak
Mutluluk
İç huzur