Hayat sürekli arayış içinde olan insanı sevmez. Mutlaka "kendi adalet sistemi" içinde cezalandırır. Bu iş olur, karşı cins olur, eğitim olur, mekan olur.. Arayış ertelemeyi getirir. Ertelemekte mutsuzluğu.. Arayışlarda kısa süreli mutluluk edinilse de, sonu hüsranla geleceği aşikardır. #54srp
Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
Şu sıralar gerçek anlamda samimi ve yürekli insanların çevremde olması taraftarıyım.. Sahtelik fışkırıyor bazı insanlardan cidden midem bulanıyor.. Huzur istiyor insan sadece sanırım.. Keyifli günler..
Arayış içinde değilim, tek istediğim huzurdu hep benim. Hâlâ öyle, başka hiçbir şeyin peşinde değilim, gerekli ortamı oluşturuyorum ben, o da geliyor zaten. Mutluluk falan uzun süreli yaşanan duygular değiller fakat huzur cidden bambaşka.
Denge ve rahatlığın. Nereye kaçsam hep peşimde yapacaklarım, ertelediklerim.. Ama artık onların hepsini toplayıp bir uçurumdan atmak ve rahatlamaya ihtiyacım var. Çünkü çok bunaldım. Sanki beni bir denizin dibine sürükleyen demir kancaymış gibi hepsi. Onlardan kurtulsam özgür bir kuş misali uçabileceğim ☾
Özümün arayışındayım ben. Gerçekte kim olduğumu çok merak ediyorum, nasıl duruşlar sergilediğimi, ne kadar ileri gidebilecek kadar cesaretli olduğumu… Biraz sabırla her şeyin cevabını almış olacağım