Bu dünyanın anlamı olduğu aslında bizim bir kuruntumuz. Biz bu dünyanın, bu dünya üzerinde yaşayan bizim yaşamlarımızın bir anlamı olduğunu varsayıyoruz, ama aslında böyle bir anlam yok bana göre. Bu anlam arayışı bizim dünya üzerinde kendi varoluşumuzu anlamlı kılma çabalarımızın bir uzantısı. Biz böyle bir anlamı bulmaya zorunluyuz, yoksa anlamsız olduğunu kabul edersek her şeyin, bu saçma varoluş durumuna katlanamayız, yoksa yaşam bizim için bir cehennem halini alacaktır, nitekim de bu yakıcı sorunun peşine düşenlerin yaşamları bunaltıcı bir cehennemdir.
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Başarı ve özgürlük... Benim için ilk aşama bunlar. Bunları else etmek istiyorum. Kendi gelirim olsun istiyorum. Kendi kendime karar verebileceğim bir hayat. Ardından da mutluluk gelecek benim açımdan. Tamamlanmış hissetmek çok daha farklı bir aşama bence. İnsanlar yarım değil diye düşünüyorum. Hepimiz tamız. Sadece kendimizde eksik bir yan bırakmayı seçiyoruz. Farkında olmadan. Sonra bu eksik parçayı puzzle misali, bir süre sonra yine fark etmeden yerine oturtuyoruz. Birileri ile tamamlanmak bana göre değil. Bu istediğim şeyleri aldığım zaman, yanımda biri olur. Ama beni tamamlamak için değil beraber yürümek için.
Şimdi bak bu yazdıklarını Babel remix dinlerken yeniden oku camı açıp ulan Antalya senin ben gelmişini geçmesini sevmezsem diye bağırmazsan gel geri başka şeyler buluruz 😂😂
Arayıp bulmayan tek kişi benim sanırım. Hayatta hiç bir şeyde arayışta değilim çok şükür her şeyim tastamam. Bir Norveç güzelliğini arıyorum sadece onuda gidip görüp baktım mı tamamdır. Her zaman ayaklarım sağlam basmaya başladı artık her alanda sevgilerim tam bana kalan da bunlara en iyi şekilde layık olmak. biri arayarak mutlu olamaz aradığını bulmaya çalışmak ile mutlu olur yaniii sırf oturduğun yerden aramakla ohhooo o hiç olmaz
Öyle oluyormuşşş Çokça kızgınım bir o kadar kırgınım sana. Seni kartaldan fırlatır Giresun dan çıkartırım da sonra canın yandi mi diye oturur evham yaparım bu bile sana gıcık olmak için ayrı bir sebep neyse sen böyle şeylerden anlamazsın odunluk DNA a işlemiş
Kendine hiç sordun mu neden böyle oldu diye? Hiç beni anlamak istedin mi? Hani seni gözünden bilen iki insandan biriyim ya sen beni hiç anlamak istedin mi?
Aslında bir arayış yok gidişat var akış var. Herkes başarı ister, huzur ister, mutluluk ister. Arayış dediğimiz şeyi beklenti olarak yorumluyorum, bunun içinde emek, sabır, gayret lazım. Bunlar olmadıkça arar dururuz ne aradığımızı bilmeden.
İş hayatındaki ve özel hayatımdaki kötü insan ilişkileri tecrübelerinden ayıklanmayı, kendi düzenimi kurmayı, işimde saygın bir konuma gelmeyi, tekrardan insanlara güvenip kendimi rahatça ifade edebilmeyi, birisini sevebilmeyi, sevilmeyi, en çok da huzuru.