Kişilik & Karakter Kızlar size yavrum ya da güzelim denmesinden hoşlanıyor musunuz? merttkya Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Kızlar sakin sakin ilk gönderimde kavga ettiniz böyle olmasaydı iyiydi Kızlar size yavrum ya da güzelim denmesinden hoşlanıyor musunuz? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
bsrtpl Takip Et FenomenMaster Yaş: 20 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. hoşlanmıyorum artık o sözler çok klasiklesti hatta duyunca midem bulanıyor o derece. 0 1 Yorumla merttkya 1 yıl Benim eski sevgilim çok severdi o kelimeleri Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. hoşlanırlar evet 0 1 Yorumla merttkya 1 yıl Bence de genelde kızlar seviyor bu kelimeleri
Sisifoss_ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Yavrum hoş değil, güzelim de klasikleşti artık 🫠 0 4 Yorumla merttkya 1 yıl Benim eski sevgilim çok severdi bu kelimeleri Yorumla Sisifoss_ 1 yıl Bizde severdik ama eskide kaldı işte 🫠 Yorumla merttkya 1 yıl Napalim biz erkekler sürekli orjinal aşk kelimeleri mi üretcez Yorumla Sisifoss_ 1 yıl Zibilyon tane var, bul ne olmuş? 😅 Yorumla
rekreasyonistt Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hatunum favorim. Diğerleri klişe, algılamıyorum bile. 0 0 Yorumla
eleanormia Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl Sevdiğiniz kişi balinam deyince bile mutlu oluyorsunuz 1 0 Yorumla
wperimiş Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Evet yeter ki sevdiğimiz kişiyi söylesin 0 10 Yorumla merttkya 1 yıl Di mi insan sevince karşıdaki ne derse desin hoşuna gider Yorumla wperimiş 1 yıl Kesinlikle öyle Yorumla rekreasyonistt 1 yıl Sığır toynağı dese hoşuna mı gidecek yani? Veya düdük makarnası? Yorumla wperimiş 1 yıl @rekreasyonistt hakaret edebilir demedik nereden anlıyorsun anlamıyorum ki Yorumla merttkya 1 yıl @rekreasyonistt 😅😅 bunları demez herhalde Yorumla rekreasyonistt 1 yıl "karşıdaki ne derse desin" Yorumla wperimiş 1 yıl @rekreasyonistt Ok. 🤦🏻♀️😒 Yorumla rekreasyonistt 1 yıl Bana göz devirme kız tatlımdan vermem bak 😂 Yorumla wperimiş 1 yıl @rekreasyonistt tatlı deme canım çekti ya djdjdjd Yorumla rekreasyonistt 1 yıl Hihieheieh 😂😂 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Hayır bide ona ek olarak balım da demesin. 0 1 Yorumla merttkya 1 yıl Himm hangi kelimeleri seviyosun daha çok Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ohhhh f*ck cum face ohhhh yeahhh!! Mhmmm.. ah. 0 10 Yorumla bsrtpl 1 yıl ne yasiyosun kanka ahzjslxmfpdmdoskdowkaş Yorumla merttkya 1 yıl Abla evli ve azgınsin herhalde Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bana kanka diyen ucube ossuruğa bak Yorumla bsrtpl 1 yıl evetttt evetttt sende kudurttuklarimdan birisisin devam et askim devaaaaammm hrrr 💅🏻😚😚 yüreğinde yok zaten anca gizliden yazarsın biliyorsun hesabının kapanacağını anshslfosxodksksş i dont muhattap sekerisskoo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl I dont muhattap ne aq köylüsü ingilizce desen yok. Yorumla bsrtpl 1 yıl öyle mi olmuş tüh gizliden ciksana bir hesabını gorelim tabi yerse Yorumla Cevap sahibi 1 yıl I DONT MUHATTAP Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ASFGJKLKGDSADFGJKLKGDSDFHJKŞŞHFSSSFHJKLLHDSASDHJLLHFDSSDGHJKLLHDDSDnefes alamıyorum Yorumla bsrtpl 1 yıl :d anlıyorum adckckfososkaosnş Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Heeey aşağıdan duyulmuyorsun 1.40 yukarı gel. Bot giymese 1.30 SDFFGJKLLLJGFFDSDFGJKLDFGJJKLLJFD Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
hoşlanmıyorum artık o sözler çok klasiklesti hatta duyunca midem bulanıyor o derece.
Benim eski sevgilim çok severdi o kelimeleri
hoşlanırlar evet
Bence de genelde kızlar seviyor bu kelimeleri
Yavrum hoş değil, güzelim de klasikleşti artık 🫠
Benim eski sevgilim çok severdi bu kelimeleri
Bizde severdik ama eskide kaldı işte 🫠
Napalim biz erkekler sürekli orjinal aşk kelimeleri mi üretcez
Zibilyon tane var, bul ne olmuş? 😅
Hatunum favorim. Diğerleri klişe, algılamıyorum bile.
Sevdiğiniz kişi balinam deyince bile mutlu oluyorsunuz
Evet yeter ki sevdiğimiz kişiyi söylesin
Di mi insan sevince karşıdaki ne derse desin hoşuna gider
Kesinlikle öyle
Sığır toynağı dese hoşuna mı gidecek yani? Veya düdük makarnası?
@rekreasyonistt hakaret edebilir demedik nereden anlıyorsun anlamıyorum ki
@rekreasyonistt 😅😅 bunları demez herhalde
"karşıdaki ne derse desin"
@rekreasyonistt Ok. 🤦🏻♀️😒
Bana göz devirme kız tatlımdan vermem bak 😂
@rekreasyonistt tatlı deme canım çekti ya djdjdjd
Hihieheieh 😂😂
Hayır bide ona ek olarak balım da demesin.
Himm hangi kelimeleri seviyosun daha çok
İy nefret ederim
Ohhhh f*ck cum face ohhhh yeahhh!! Mhmmm.. ah.
ne yasiyosun kanka ahzjslxmfpdmdoskdowkaş
Abla evli ve azgınsin herhalde
Bana kanka diyen ucube ossuruğa bak
evetttt evetttt sende kudurttuklarimdan birisisin devam et askim devaaaaammm hrrr 💅🏻😚😚
yüreğinde yok zaten anca gizliden yazarsın biliyorsun hesabının kapanacağını anshslfosxodksksş
i dont muhattap sekerisskoo
I dont muhattap ne aq köylüsü ingilizce desen yok.
öyle mi olmuş tüh gizliden ciksana bir hesabını gorelim tabi yerse
I DONT MUHATTAP
ASFGJKLKGDSADFGJKLKGDSDFHJKŞŞHFSSSFHJKLLHDSASDHJLLHFDSSDGHJKLLHDDSD
nefes alamıyorum
:d anlıyorum adckckfososkaosnş
Heeey aşağıdan duyulmuyorsun 1.40 yukarı gel. Bot giymese 1.30 SDFFGJKLLLJGFFDSDFGJKLDFGJJKLLJFD