+1 yılBenim sevgilim ya da Nişanlım bana Namusum dese hoşuma gider çünkü bu söz bana güven verir. Sen benimsin, Seni kimsenin üzmesine izin vermem hatta kendimin bile sana dokunmaya bile kıyamam seni çok seviyorum.. gibi anlam çıkarırum ben yani bence güzel güven verici bir söz:)
24 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle :) nerde anlamıyorlar ki
- +1 yıl
Valla herkesin 'Namusumsun' Kelimesini yorumlama açısı farklı bana göre güzel anlama geliyor işte..
Soran+1 yılTeşekkürler cevap için :)
- +1 yıl
Önemli Değil:)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha guzel hitap sekilleri bulunabilir diye dusunuyorum. Hosuma gitmez benimde acikcasi.. Kaba duruyor. Yani olur ya delikanliyim diye dolanan apaciler onlara yakisacak tarzda.. Bence daha anlamli seyler bulmalisin. Olurda seni aldatir falan namusuna bir hal gelmesin :D
23 Yorumla
Soran+1 yıl:D Ben kullanmıştım bir keresinde de şimdi düşününce biraz garip geldi dediğin gibi sert sanki. Ondan sordum öyleymiş :D
Cevap sahibi+1 yıl:))) dusun dusun bulursun yeni bisey
Soran+1 yılYok zaten birton şey kullanıyorum da sordum şimdi bunu :)
Harbi o ne namusu sadece kadında armak artık çok Saçma değil mi. Kadına namusum diyerek sen direk onu Mal eşya niteliğine koyuyorsun bana göre , en iğrenç iltifat Şekli b*k desen bence Daha güzel olur en azından sempatik görme ihtimali var küçükte olsa
411 Yorumla
Soran+1 yılSaçma :)
Soran+1 yılNe var kardeşim benim namusumdan önemli birşeyim yok, sana o derece güveniyorum demek bu
Soran+1 yılNamus namustur kardeşim sizin gibi parçalayamam :)
Soran+1 yılKardeşim yapar mıyım :) Bak anlatamıyorum ben birine namusum diyorsam onu kırıcak birşey yapar mıyım? Neden anlamadım bunun ne kadar önemli olduğunu bir türlü anlatamadım benim için
Soran+1 yılKardeşim farkettim zaten ama kadınlar da hep var bu eziklik psikolojisi. Gerek meslek olsun, gerek bu. Artniyet yok bu sözde ama nedense artniyet aranıyor :S
- +1 yıl
Ezıklık psikolojisi demeyelımde geri plana düşme diyelim bu bızım yüzümüzden degılmı tamam erkek bır tık farklı olacak Kadından gerektıgınde erkek OLDUĞUNU gösterecek ama bızım mılletımız yanlıs anlıyor bunu , kısacası ne bız Onlarsız yapabılırız nede onlar bızsız ( gercı açıklamalara gore onlar bızsız yapamabılıyorlarmıs ;()
Soran+1 yılBaksana kız gibi ağlama, kız gibi koşma :) Doğal bence bu eziklik hissi, çok yanlış cümleler kullanılıyor. Bir üstünlük yok halbuki ama bunlarla büyüyor kızlarımız.
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılBeni alnımdan öpüp namusumsun diyecek bir kadın çıkmadı hiç karşıma ¦¬(
11 Yorumla
Soran+1 yılVah canım :((
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
+1 yılevet severim. Ilerde inshallah karsima iy biri cikarsa ve nisanlanirsak bana namusum dese neden hosuma gitmesinki?
Bence hicte kiroca bir soz degil bazi salaklar kiroca demis ama onlar namusun ne demek oldugunu bilmedikleri icin oyle soyluyolar.
Salaklar21 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle :) Teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet gider. Sevmek sadece dokunmak, öpmekle olmuyor. Asıl sevgi dokunmaya kıyamamak bence. Kendi namusu kadını ne kadar ilgilendiriyorsa erkegi de o kadar ilgilendirir. Bir erkek kadınının namusunu korayabildigi kadar adamdır. Bu yüzden namusum demesinde hicbir sakınca görmüyorum.
13 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun :) Güzel cevap olmuş
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim :)
Soran+1 yılBen teşekkür ederim asıl :)
- Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılBu sitede hep kekolar var. Giderek daha iyi anlıyorum:p
55 Yorumla
Soran+1 yıl:D he ya şuraya bak evetler atağa kalktı ama
- +1 yıl
ya abicim lütfen biraz aşın allaşkınıza yaaa nolursunuz ağlıycam, namusum nedir bana namus kelimesini açıkla. 2 kere 2 dörtmü o bile tartışılırken ben gidip namusu nasıl açıklarım baba. yani boşver bu uyduruk sözleri, geç. :S
Soran+1 yıl:D namus gayet basit aslında siz işinize gelmediği için çok karıştırıyorsunuz
- +1 yıl
sen bu laflarla hayata mal gibi bakan kızları kendine aşık edersin
üstün kötü bir düşünüş hatta kim bilir belki de düşünmeyiş :D
neyse tamam güle güle
Soran+1 yıl:D he he bir siz akıllısınız. Hadi selametle
Bence hoş sahiplenmiş demek beni diye düşünürüm neden kimsenin hoşuna gitmemiş onu da anlamadım bende mü bir sorun var acaba normal kızlar gibi düşünmüyorum demekse :D
15 Yorumla
Soran+1 yıl:D bence diğerlerinde sorun var
Soran+1 yılAynen onlar için namus kavramı fazla önemsiz
Soran+1 yılIşte bilseler...
+1 yılHoşuma gitmez. Gelen giden namusuma karışıyor, o da çıkmasın başıma. O tamamen bana ait bir şey. Ondan sorumlu olan tek kişi benim.
37 Yorumla
Soran+1 yılHe oldu, o zaman sevgili de olma arkadaş
- +1 yıl
Entelektüellik seviyen baya aşağılarda.
Soran+1 yılYine de sana göre baya yukarlardayım
- +1 yıl
Ben bunu seni rencide etmek için yazmadım. Saldırıya geçmene gerek yok. Sonuçta sen de öyle yaratılmışsın. İnsanlık hali.
Soran+1 yılBen de saldırmıyorum ki bilgilendirdim sadece :S Okuduğum üniyi bilsen kafayı yerdin bu arada :D
- +1 yıl
Üniversite okumuş onca salak gördüm. Gerek yok böyle şeylere. Hadi, konu kapansın. Sıkıldım. İyi akşamlar.
Soran+1 yıl:D hee hee hadi selametle yolllar seni bekler :D
+1 yılİnsan sevdiği için yaşar namusu için ölürmüs..
Baska söze gerek yok..32 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle ötesi yok zaten :)
- +1 yıl
:))
+1 yılbayankurukafa diyorki: eğer işin sonu ciddiyse namusum demesi beni rahatsız etmez :) sevdiği içinböyle diyorsa okey :D ama işi başka yerlere saptırmasın.
12 Yorumla
Soran+1 yıl:D sevdiği için diyicek tabi
- +1 yıl
ozamn bence sorun yok :D
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Benim cok hosuma gidiyor sahsen, @bonjourrr un da dedigi gibi kendimi sahiplenilmis hissediyorum, huzur ve guven veriyor bana.
12 Yorumla
Soran+1 yılNormal yani öyle olması lazım :)
+1 yılGitmez sonra ayrıldığımızda namussuz kalmasını istemem çünkü :(
51 Yorumla
Soran+1 yıl:) adam öyle bir ihtimal bile görmüyor demek ki, sen de düşünme bir zahmet
+1 yılDemesin. İçimde bir feminizm kırıntısı var çıkarmasın ortaya.
61 Yorumla
Soran+1 yılFarkettim :D
o ne l*n öyle namusum muş :D herkesin namusu kendine çok saçma sakın deme kızı soğutma derim ben :D
36 Yorumla- +1 yıl
Gizemeng namusumsun :/
Soran+1 yılYok benimki seviyor :D namusumdan önemli neyim var sonuçta
- +1 yıl
Profilindeki barby resmi o kadar diikkat çekiciki gördüğüm zamn yazdıklarına bakıp geçiyorum :)
- +1 yıl
Demek ki:)
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. bana denmişti ama malesef smdı neredeyse aksını solıcek durumda o yzden ıstemıorm kımse solemesın
12 Yorumla
Soran+1 yılKaraktersizmiş
Aşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı. Hoşuma gitmez ama karşımdakinide bozmam çünkü erkeklerin egosu bu muhabbet
19 Yorumla
Soran+1 yılYav ne alakası var :D egomu şişirmek için mi namusum diyorum yani
Soran+1 yılSahiplenilmek hoşuna gitmiyor mu yani :S
Soran+1 yılE tabi öyle saçma olur :)
Soran+1 yıl:D bence güler , bir dene istersen sonucu da yaz.
Soran+1 yılTamam :)
+1 yılVicik vicik laflar etmesin de karı demesine bile razıyız..
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D hahaha tamamdır
%60 hayır demiş bu ne ya sonrada beni sevsin beni sevsin. sana namusu gözüyle bakmayan seni sevmiyo başkasına defolup gidiyo işte.
31 Yorumla
Soran+1 yılHiç sorma ya, çok küçük görüyorlar namus işini :S
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılNamusum beni ilgilendirirse bana oyle hitap edilmesini istemem. itici. herkes kendinden mesul sonucta.
219 Yorumla
Soran+1 yılİlginç gerçekten. Sonuçta bu seni o kadar sahiplendiğini gösterir
- +1 yıl
Söylediğin sevgiliyken olabilirde evlenince değişmesi sart
- +1 yıl
Bana sacma geliyor.. ama hakli da olabilirsin. seni anlamamista olabilirim.
- +1 yıl
@şairevlenmesi namus cok onemli bisey degil mi? onemli oldugu kesin.. sen evlensende sevgilin olsa da namus senindir zaten. eger bunu kendin icin degilde baskalari icin koruyorsan. namus dedigin seyin onemi azalir bu durumda. Niye baskasi icin koruyup sakinayim bu onemli olan degeri. kendimden onemlisi yoksa kendim icin sakinmaliyim
- +1 yıl
Öncelik dediğin gbi kişinin kendini koruması ama koruyamadığı zaman ki genelde kadınların başına gelir erkeğin devreye germesi gerekir. En azından ben böyle düşünüyorum
- +1 yıl
@şairevlenmesi namusun tanimini doldurus. bicimine gore degisir o koruma durumu. Hem her insanin sevgilisi esi olmayabiliyor ve muhafaza ettigi degerleri de var. Yani kisi kendisimi gayet iyi koruyabilir..
- +1 yıl
Diretiyorum ben koruyacağım :Dd
Soran+1 yılKoruyabilirsin tabi :) Bu sadece sana o kadar güveniyorum ki, sen birşey yapmazsın eminim senden. Namusumsun sen demek, senin namusunu ben korurum demiyor yani
- +1 yıl
@Şairevlenmesi. tamam abi sen korursun
soran ama oyle bir anlam var ve ben @şairevlenmesi adli arkadasin yorumuna yonelik yazmistim. - +1 yıl
Aranız bozulmasın arkadaşlar ben espriyle karışık düşüncemi yazdım. @soran ın dediği çok doğru ama. bir yerde senin dediğin de doğru. Ama ben korurum o her ne kadar zeyna , trinity olsada :)
Soran+1 yılYani benim kastettiğim bu
- +1 yıl
@şairevlenmesi herkesindogrusu farkli sonucta
@soran anladdim - +1 yıl
Kendini koruyamadığını varsayarsak eşinden sevgilinden sevdiğinden yardım istemezmisin ki düşün ki gece işten dönüyosun ıssız bir sokağa girdin birileri üzerine çulandı yandan da bir iki vatandaş geçiyo onlar yardıma gelince durun ben hallederim siz işinize bakın mı diycen. burada bence gurur devre dışı kalmalı ben kadınları hep erkeklerden üstün görürüm çoğu şeyle ama sadece fizik olarak önde erkekler bırakta orayı da erkekler halletsin.
- +1 yıl
@Şairevlenmesi fiziki olarak tabiki oyleler. iste namus dedigin sey neyseinagorekonusacagini bildigim icin oyleyazdim
- +1 yıl
Yardım isterim veya istemem dersen düşüncen kafamda tam oturacak. @soran bişey değil kardeşim
- +1 yıl
@Şairevlenmesi. o anlattigin durum kotu bir durum istisna. o an esin de sevglin dedigin kiside olmayabilir ki yaninda..
dusuncemin seninkafanda oturmasina gerek yok bosver sadece. namusa fiziki birseyler olarak bakanlarin fizigi ile ilgili seyleri kaybettikten sonra da ayni koruma güdüsünu gosterip gosteerememesi problem bu. - +1 yıl
Vatandaş dedim zaten yanında olamayacağını düşünerekten. O durum istisna değil artık günümüzde.. Namusada fiziki olarak bakmıyorum. Fatmagül dizisi vardı hatırla 2 sezon fatmagülün psikolojisini işlemekle geçti dizi çünkü ağır bir yüktü o. Bende diyorum ki bunlara ne gerek var koruyamadığın zaman koruyabilecek kişiden yardım al illa erkek olsun da demiyorum kısaca böyle. Yaptığın senin kafanda oturmasada olur tribinden sonrada bişey yazma. Anlaşılan kırıyorum seni buraya dalaşmaya geldim havasındasın. İyi akşamlar
- +1 yıl
O diziyi izlemedm fakat genel hatlariyla biliyorum oyle bisey yassnilsa tabi ki yuku agir olur. onu trip olarak dusunmemek lazim. trip degil cunku. sadace cok aciklamaa yapmak yoruyor beni.
Dalasmaya gelmis havasinda olsam ve oyle biri olsam bu kadar anlayisli ve yanlis anlasilmayacak tarzda cumleler kurmaya ozenmezdim. yazmayacaktim cunku bu yazdigindan sonra sadece sinir oldum ama haksiz bir sebep. tamam bak namusum'kelimesinden yardim almaaya geldi konu. dogrudur ulke şartları da buna cok musait.. kiracak uzecek ya da sinir edecek bisey dediysem de ozur dilerim
@şairevlenmesi
+1 yılhayırrrr kadınım desin bir mantık ama namusum olmaz
17 Yorumla
Soran+1 yılAllah Allah niye :S
- +1 yıl
bilmiyorum ama hoş değil namusum bambaşka bir anlam taşıyo
Soran+1 yılYahu ne taşıyor. Güven taşıyor işte
- +1 yıl
insana zorundalık yüklüyo insanı bu kadar avcunun içine almamalısın sıkılır gider emin ol gider soğurda gider ve tek dönülmez dediğim ilişkidir soğunulan ilişki daha serbest bırakan kelimeler kullan
Soran+1 yılAnladım da sanmıyorum :) zaten sık sık kullanmam, o zaman manası kalmaz
- +1 yıl
nefesim de madem diceksin göğüm güneşim de sebeb-i tebessümüm de amaan sen sev ne dersen de
Soran+1 yıl:D teşekkürler izin için
+1 yılHosuma gider bir insanin en onemli seyi namusudur sonucta benide oyle goruyosa ne mutlu bana
15 Yorumla
Soran+1 yılHele şükür ya :D
- +1 yıl
İcin rahatladi dimi benim hosuma gider her onune gelene demiyorsa benim icin ozel bir kelimedir bu :)
Soran+1 yılKimsenin hoşuna gitmiyor genelde pek rahatlamadım :D Ama biraz rahatlattın sağol, aynen öyle özel bir kelime. Daha önemli birşey mi var hayatta ya
- +1 yıl
Soyledigin kisi zaten seni oyle kabul etmistir ve bence senden hoslanan biri senin tabirlerini de sever dert etme :)
Soran+1 yılKonuştum demin zaten bir sordum güzel dedi :D teşekkürler cevap için
+1 yılYok artk namusum nedir ya :D onu gec gülüm balım gibi kelimeler bile itici geliyor vıcık olmanza gerek yok. Mesela odun olun hatunum deyin l*n deyin yapmayacksn deyin o ne öyle namusum :))
13 Yorumla
Soran+1 yıl:D tamam emrin olur
- +1 yıl
Tamam :D
Soran+1 yılTeşekkürler cevap için :D
Öyle her erkeğin sevgilisine namusum demesi kadar saçma bir şey daha yok. O kelimeyi söyleyecek kişinin adam olması gerek. Adam olanın da bu devirde bulunması güç.
11 Yorumla
Soran+1 yılHer erkek olarak görüyorsan hoşuna gitmez tabi
Namusum nedir yaa fena güldüm zuhzuhuahahauha batman böyle gülüyor bikere tağğmı
11 Yorumla
Soran+1 yılTağmm
O ne ya. Herkes kendi namusunu sahiplensin yeter. Namusum neyms iyy
15 Yorumla
Soran+1 yılIyyy di mi
- +1 yıl
Asagida karalamssin *rospu onlar, namussuz falan die ama bu bir bakis acisi, kulaga tirmaliyici gelior. Kocam bana namusum desin istemiyorum diye ben namussuz oluorum sana gore. Sen karina/sevgiline soyle seviosan. burada hosuna gitmeyen cevaplar verdik diye *rospu/namussuz biziz elbette. Senin "namusum" dedigin insanlar asla bizler!! gibi degildir
Soran+1 yılSakin ol ya üstüne alınma öyle değilsen, bazılarını kastettim. Siz zaten benim namusum dediğim gibi olamazsınız, geçmişteki pisliklerinizi temizleyin önce ;)
Soran+1 yıl:D he he bizim atalarımız da demişler ki dam üstünde saksağan vur beline kazmayı
+1 yılhiç hoşuma gitmez kendi namusuyla ilgilensin benim üzerimden namus edebiyatı yapacağına.
33 Yorumla
Soran+1 yılİyi hoş da gerçekten böyle görüyorsa , edebiyat yapma maksatlı değil?
- +1 yıl
hoşuma gitmez. belirttim zaten ankette de.
Soran+1 yılTamam teşekkürler
+1 yılaskim, bebegim, btanem hayatim herseyim degildee. sevincim, baharim, mutlulugum... gbi kelimeler guzel☺.. SEVGİLİM kelimesinden nefret ederimm
13 Yorumla
Soran+1 yıl:D heee cevap ne şimdi
- +1 yıl
:)) hayirr yanii
Soran+1 yıl:D tamamdır
Gizli Üye(30-35)+1 yılNamusum beni ilgilendirir, onu değil. Çok aşalayıcı bir ifade. Ayrılık sebebi bile olabilir.
33 Yorumla
Soran+1 yıl:D Allah Allah
- +1 yıl
sığ kafalar anlamaz canım senin yorumunu ;)
Neler diyen adam gördüm. Yok be lafla olmuyor bu yurekte olcak baska bir aciklamasi yok bunun
15 Yorumla
Soran+1 yılTabi farklı olmamalı yürektekiyle ağızdan çıkan :)
Soran+1 yılHaklısın :) güvendiğin biri dese?
söylenecek daha hoş anlamlı kelimeler varken namusumsun denmesini istemem :)
11 Yorumla
+1 yılHerkes kendi namusunun bekçisidir! Ta ki doğru kişi çıkana kadar ;) o zaman birbirlerinin namusunu korumakla mukelleftirler. Yanı özü hoşuma gider ;))
21 Yorumla
Soran+1 yılHelal :)
+1 yılnamusum nedir namus benim namusum onun namusu mu :d hatun, sevdicegim, cancagizim varken namusum ne ya bshdhjsj
13 Yorumla
Soran+1 yılNamusum sana emanet demek :D daha nee
- +1 yıl
yemisim namusunu kro kro seyler herkes kendi namusunu korusun :d
Soran+1 yıl:D Allah Allah başlıycam kronuza az kafa çalıştırın
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç hoşuma gitmez. Benden onceki sevgilisine de namusum diyor olabilir namussuz.. ama kocam hatun der içimin yağları erir
11 Yorumla
Soran+1 yılHe anladım :) o onun karaktersizliği olur
+1 yılne gerek var demesin. onun malıymışım gibi o ne öyle
23 Yorumla
Soran+1 yılYahu ne alaka en önemli şeydir namus. Kadınım da demesin, herşeyim de demesin. İyelik eki getirdiği herşeyde onun malı gibi olursun o zaman
- +1 yıl
tamam teoride namusu olayım ama pratikte söyleyerek göstermesin bunu ;) yani sevsin aşkından ölsüün sahiplensin evlensinn ki başka yolu yok evlencek :D ama demesin öyle ya. ben de diyeyim mi? hoş olur mu :D
Soran+1 yılDe arkadaşım de :D Allah Allah
+1 yılbirader sen onların karşısına Allahtan duamsın diye karşısına çıksan "ne diyosun sen be gerizekalı" derler...
14 Yorumla
Soran+1 yılBura biraz bozuk kardeşim, bura sıkıntılı :D
- +1 yıl
:))) öyle gardaşım ama anlayışlılar da var...
Soran+1 yılAynen aynen :) zaten fark azalıyor ciddi rekabet var :D
- +1 yıl
:D hahaha
+1 yılKızlarla konusmak ıcın harıka fıkırler buluyorsun bakıyorum. d
13 Yorumla
Soran+1 yıl:D yok be kardeşim ne alaka ya
- +1 yıl
O kadar güldün hem eıc cok ıhtıyacım var
Soran+1 yıl:D heeeç kusura bakma
+1 yılBastonlu teyzeler ekibim var ustune yollarim o derece cok itici -_-
=^-^=21 Yorumla
Soran+1 yıl:D teyzeler ona hak verir
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Boyle sacma sapan kucultucu ifadelerle gelmesin karsima
11 Yorumla
Soran+1 yılKüçültücü :S
Gider kanka neden gitmesin adam namusu olarak görüyor :D
14 Yorumla
Soran+1 yıl:D baksana cevaba 1de 0
Soran+1 yıl:D yav kız yok paso erkek cevap veriyor
demesin diyen kızlar kesin patlaktır ahan da buraya yazıyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılYok abartmıyalım :D
Aşk İlişkileri konusunda 531 cevap paylaştı. Tabikide gider ya ne guzel beni namusu olarak goruyoo
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen daha önemli ne var O. o
Kötü bir hitap degil.. diyebilir.. diyorda eşim :)
16 Yorumla
Soran+1 yılDesin zaten , kötü değil olağanüstü birşey. En önemli şey sonuçta bu
Soran+1 yılAnlamıyorlar ki :)
Soran+1 yılAynen teşekkürler cevap için :)
+1 yılO zaman ben gidince 'namussuz' olur :D İyiymiş :D
185 Yorumla
Soran+1 yılAynen işte güven meselesi :D
- +1 yıl
hahahhs :D
Soran+1 yılKızların bu hoşuna gitmiş ama :D hahaha
- +1 yıl
:D Tespit guzel ajdnamncf
- +1 yıl
Ulan afsgdhafs
- Aşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu namussuz olduğu için bu kelime onlara ağır gelir. değmez yani
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru öyleleri de var
+1 yıl21 erkek kendisine namusum denmesinden hoşlanmıyor 19 zu kızlar onlara namusum desin istiyor :)
13 Yorumla
Soran+1 yıl:D he ya
- +1 yıl
Aslında nasıl biliyomusun sistem çok basit eğer yakışıklı bir erkek bir şey diyorsa oooo kesin super bişeydir ama idare eder felansa tartışılır mesela bunu romeo sorsaydı hepsi süper derdi :))
Soran+1 yıl:D boşver gitsin
Eşim benim namusumdur tamam da onun yüzüne karşı namusum demem ki biraz saçma oluyor knk :D
13 Yorumla
Soran+1 yıl:D yahu niye saçma olsun canım kardeşim
Soran+1 yıl:D eyv kardeşim
senle tanışmak isterdim ama burada yeniyim xper muhabbeti yüzünden mesaj atamıyorum.. :)
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D hayda neden birader
+1 yılgitmez olurmu ya sevdiğin insan tarafindan duyuluyo bu soz
11 Yorumla
Soran+1 yılHiç ya :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılFeminist biri olarak kesinlikle karsiyim bu ve buna benzer kelimelere..
12 Yorumla
Soran+1 yılİyi de aşşağılanmıyorsunuz burada :D Ya ben kadınımı niye aşşağılıyım :D
Cevap sahibi+1 yılO kisiye ait misim gibi hissetiriyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi biri gelecek ve diyecek ki
-Namus iki bacak arasında değil...13 Yorumla
Soran+1 yılAynen bir de onlar var :D Bak aşşağıda namusu ikiye ayıranlar bile var
Cevap sahibi+1 yılNormaldir :)
BKZ : Bakire olmayan kız cevabı
Namus iki bacak arasında değildir siz ne sığ insanlarsınız yıl olmuş 2014. Bacak arasına bakın sonra evlenin o zaman
BKZ : Bakire olmayan kızla bide ben yatarım umudu taşıyan erkek
Ben bakire olmayan kızla evlenirim. Yıl olmuş 2014 erkek yapıyorsa kızda yapar ben bakire değilsem hesap soramam. Aşk bacak arasında mı?
BKZ: Bakire olan kız
Yine gün açtı ne güzel bir gün :) Hayat güzel yaşamak güzel.
Anlayana...
Soran+1 yıl:) helal
+1 yılbaskı altında hissederim
11 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
bayılırım hoşuma gider
21 Yorumla
desin ya hoşuma gider tabiki
11 Yorumla
+1 yılKadınım..
Hatunum gibi sözler daha hoş aslında.13 Yorumla
Soran+1 yılNe biliyim namus kadar önemli birşey mi var. Sana o kadar güveniyorum ki sana emanet demek..
- +1 yıl
O da denebilir aslında bilemedim ya :D
Soran+1 yıl:D hahaha bir düşün
hayır ya ne o öyle...
21 Yorumla
Soran+1 yıl:D Allah Allah
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimisin falan tamamda namusum biraz fazla kro :D
31 Yorumla
Soran+1 yıltamam :D
Hayır, hoşuma gitmez.
11 Yorumla
Evlenmeden demesi çok saçma
15 Yorumla
Soran+1 yıl:S sebep
Soran+1 yılolan erkeğe olur :) o kadar kolay kullanıyorsa
Hayır hoş gelmedi bana :)
11 Yorumla
Ağır bir kelime gerek yok,, sevmem.
13 Yorumla
- +1 yıl
Namussuz çok hafif bir kelime haklısın @Nemsi :)
+1 yılO ne öyle: "namusum"
Çok itici!23 Yorumla
Soran+1 yılÇok banell di mi :D
- +1 yıl
Ya tarif bile edemiyorum, o kadar kaba yani...
Soran+1 yıl:D tamam
O kadar sey varken namusim ne ya?:))
29 Yorumla
Soran+1 yıl:D vay Arkadaş
Soran+1 yılNe biliyim namus da çok önemli öyle herkese kullanılmaz :D
Soran+1 yıltamam sn akllsn :Dhahaha
soylemesin ama dusunsun bunu:))
21 Yorumla
Soran+1 yılAnladım :)
- Devamını Gör (47)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!