Arkadaşlar hiç bir şeyden keyif alamaz hâle geldim çok bitkin yorgun tahammülsüz bir insana dönüştüm çok kazık yedim hak etmediğim olaylar da başıma geldi hepsini en iyi şekilde kendimi geliştirmeye yönelik kabullenip tecrübe deyip sindirdim mağlumunuz tecrübenin iyisi veya kötüsü olmaz tecrübe, tecrübedir. Kendimi aşırı aşırı yalnız hissediyorum önceden yalnızlık keyif verirdi tek başıma da yemeğe çıkar kendime kahve ismarlardim yürüyüşler koşular yapardım bunları yine yapıyorum aynı keyifi alıyorum ama yalnız hissediyorum anlam veremediğim karmaşık duygu selleri yaşıyorum mutsuzum ya çok mutsuzum yüzüm gülüyor ama içim bir buruk
Normal de ise çok deli dolu enerjik bir insanım bir kaç kişiden sana ne olmuş enerjin gitmiş eski seni göremiyoruz duyumları aldım onların demesi çok bağlamıyorda bunu kendim de hissediyorum ve bu durum beni çok rahatsız ediyor ailemle de aram iyi değil aslında bir sorun yok ama iletişim kurmuyoruz onlar da arayıp sormuyor zaten yani bilmiyorum ne yapacağımı...
Normal de ise çok deli dolu enerjik bir insanım bir kaç kişiden sana ne olmuş enerjin gitmiş eski seni göremiyoruz duyumları aldım onların demesi çok bağlamıyorda bunu kendim de hissediyorum ve bu durum beni çok rahatsız ediyor ailemle de aram iyi değil aslında bir sorun yok ama iletişim kurmuyoruz onlar da arayıp sormuyor zaten yani bilmiyorum ne yapacağımı...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bence sabretmeniz lazım
Kendinize çok yüklenmeden, belki de her gün küçük bir adım atarakbir dostunuzla içten bir konuşma yapmak, yürüyüşlerde farklı bir yöne gitmek veya düşüncelerinizi yazarak zihninizi biraz boşaltmak bu sürecin daha kolay geçmesini sağlayabilirsiniz. Kendinize zaman tanımak ve duygularınızı anlamak, iyileşmek adına çok değerli bir şey. /
Depresyon gibi geliyor