Kendimi çok aciz hissediyorum, neden?

Akademik olarak başarılıyım, 4 dil konuşuyorum ve 3'ü Ana dilim gibi. Etrafımda konuşabilecek çok insan var, insanların gözüne giriyorum. Çizim yeteneğim var ve baya takip ediliyorum, bana sevgi ve takdir gösteriyorlar. Bilgisayara merakım var ve teknolojiden baya anlıyorum, çok fazla minik hobim var. Ilgi alanım baya geniş ve devamlı kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Spor yapmaya başladım kaslanıyorum, geceleri müzik dinleyip yürüyüş yapıyorum, sigara veya içki içmiyorum. Güzel giyinip, deodorant gibi bakım malzemeleri kullanıyorum. Saçıma ve görünüşüme dikkat ediyorum. Film vb. Şeyler izliyorum, video oyunları oynuyorum... Buna rağmen kendimi çok aciz hissediyorum hatta yerin dibindeyim sanki. Dahada çok şey yapmaya çalışıyorum kendimi yıpratiyorum ama hiç bir türlü kendimi yeterli hissetmiyorum. Bağdaştırdığım tek şey son bir kaç yıldır devamlı olarak romantik hayatım başarısız geçiyor ve hiç bir türlü bir kız bana bakmıyor. Sıkıcı olduğumu düşünmeye başladım, durmadan yakışıklı olduğuma dair iltifat alıyorum ama çirkin olduğumu düşünüyorum. Çok şey denedim özgüvenli olmayı, kendimi konuşmaya zorlamayı... Hiç bir türlü başaramiyorum pes edesim geliyor ve çok güçlü intihar belirtileri gösteriyorum, çok üzgünüm ama asla dışa vurmuyorum, hep güler yüzlüyüm her zaman insanları motive ediyorum ve güzel konuşuyorum, namaz kılıyorum, dua ediyorum. Artık çok yoruldum her zaman ben nerede hata yapıyorum, neyi yanlış yapıyorum diye çıldırıyorum. Neden böyle?

Güncellemeler
+1 yıl
Özet geçeyim; her başarıya rağmen aciz hissediyorum hatta intihar edecek kadar. Lütfen hepsini okuyarak cevap veriniz.
Kendimi çok aciz hissediyorum, neden?