Akademik olarak başarılıyım, 4 dil konuşuyorum ve 3'ü Ana dilim gibi. Etrafımda konuşabilecek çok insan var, insanların gözüne giriyorum. Çizim yeteneğim var ve baya takip ediliyorum, bana sevgi ve takdir gösteriyorlar. Bilgisayara merakım var ve teknolojiden baya anlıyorum, çok fazla minik hobim var. Ilgi alanım baya geniş ve devamlı kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Spor yapmaya başladım kaslanıyorum, geceleri müzik dinleyip yürüyüş yapıyorum, sigara veya içki içmiyorum. Güzel giyinip, deodorant gibi bakım malzemeleri kullanıyorum. Saçıma ve görünüşüme dikkat ediyorum. Film vb. Şeyler izliyorum, video oyunları oynuyorum... Buna rağmen kendimi çok aciz hissediyorum hatta yerin dibindeyim sanki. Dahada çok şey yapmaya çalışıyorum kendimi yıpratiyorum ama hiç bir türlü kendimi yeterli hissetmiyorum. Bağdaştırdığım tek şey son bir kaç yıldır devamlı olarak romantik hayatım başarısız geçiyor ve hiç bir türlü bir kız bana bakmıyor. Sıkıcı olduğumu düşünmeye başladım, durmadan yakışıklı olduğuma dair iltifat alıyorum ama çirkin olduğumu düşünüyorum. Çok şey denedim özgüvenli olmayı, kendimi konuşmaya zorlamayı... Hiç bir türlü başaramiyorum pes edesim geliyor ve çok güçlü intihar belirtileri gösteriyorum, çok üzgünüm ama asla dışa vurmuyorum, hep güler yüzlüyüm her zaman insanları motive ediyorum ve güzel konuşuyorum, namaz kılıyorum, dua ediyorum. Artık çok yoruldum her zaman ben nerede hata yapıyorum, neyi yanlış yapıyorum diye çıldırıyorum. Neden böyle?
Kendimi çok aciz hissediyorum, neden?
Güncellemeler
+1 yıl
Özet geçeyim; her başarıya rağmen aciz hissediyorum hatta intihar edecek kadar. Lütfen hepsini okuyarak cevap veriniz.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çevreni değiştir seni sen olduğun için sevip kabul edecek insanlar bul çıkarına göre hareket eden değil
Çok fazla insan denedim, herkesin belli başlı arkadaşları var artık kendimi zorla arayaı koyayım. Hiç benimle alakası olmayan insanlarla mı konuşmaya gideyim. Üniversite'de farklı fakültelere gidip yalnız insanlarla mı konuşayım, ne tür saçmalıklar deniyim.
Dağcılık klubüne yazıl
Çok fazla kulübe yazıldım, katılıyorum...
Çok güzel buna devam et. Sorunu kendinde aramayi birakmalısin sorun sende değil cevrende
Teşekkürler.
Aciz insanlardan öğüt aldığın ve baş kaldırmadığın için roller değişmiş eğer anlattıkların doğruysa buradakileri de 4e katlaman gerek
Hocam ne kadar çok çabaladım, uğraştım anlatamam ben bilyoner olsam ya da daha ne kadar çok başarılı olsamda farketmiyor. Gerçekten elimden gelenini yapıyorum. Kendimi bu kadar zorlamaktan çok yoruldum, hiç bir hobisi yaptığı işi olmayan başarısız insanlar gibi hiç uğraşmadan mutlu olmak istiyorum artık.
Başarının karakterinle alakası yok ben seni anladım ama kılıcını kınından çıkarman gerek ki ben burdayım diyesin gerçekten ele avuca gelmeyen kişiler gibi rahata ermek istediğini düşünmüyorum senin sadece karşılık verme ve girişkenlikte zincirlerini kırman lazım
Nasıl yapicam onu peki öküze anlatır gibi anlatın lütfen aklım almıyor artık
Ben yl yaparken hocalarımın söylediği bi söz vardı yel değirmenleri ile savaşmayın bırakın ezsinler ezilin ne öğrendiğinize bakın aksi halde kinde düşersiniz tabi ben dinledim mi dinlemedim. Mâla mal cahile cahil diyorum. Sen de seni tutan duyguyu içinde bulup onun önüne geçeceksin sen bileceksin onu
Sınıfımda birisi birazcık sinirimi bozuyor diye tamamıyla kesip geriye kalan 3 sene boyunca hiç konuşmamak doğru bir hareket mi... Yaptım bile hatta onuda yaptım, çok az sinirlendim diye kökten kestim. Böyle devam edersem herkesi düşmanım edicem. Bütün dünyayı karşına alarak yaşamak doğrumu
Evet haddini bilmeyene lokmayı yedireceksin gerekirse rezil edeceksin. Ben cahil ve aymaz kişilerin suratına gerçekler söylemediği için toplumda yet aldıklarına ve seslerinin yüksek olduğunu düşünüyorum. İlerleyen dönemlerde çevren değişir hep onlarla kalmayacaksın bak çevrede gerçekten gelişimde önemli
Bi de kim ne verirse öyle karşısına çık. Susup alttan aldığın vefalı olduğun bilincinde olmayan insanların anlamasını beklemen abes sadece aydın ülkelerde ve toplumlarda medeniyetin karşılığını alırsın yani susuyorum bitiriyorum sen yanlışını anla beni kırdın tutumu anlayışsız bencil toplumlarda elini boş çevirir
Hocam sınıf gibi bir ortamda emin değilim çünkü yıllar boyunca tutsak kaldığın bir ortam ve istemediğin insanlarla her gün hayatını geçiriyorsun, o konuda yorumunuzu bekliyorum. Onun dışında hafiften uyarlamaya başlayabilirim.
Limana varana kadar geçici ittifak kur
Anlıyorum