Kendimi çok çaresiz ve yorgun hissediyorum?

Ben 21 yaşında genç bir kızım. Kendimi oldum olası hiç beğenemiyorum, aldığım kıyafetleri giydikten sonra ağlamaya başlıyorum hiçbir şey yakışmıyor bana aynanın karşısına geçince kendimden nefret ediyorum bu istemsizce oluyor. O kadar çabalamama rağmen tek bir arkadaşım bile yok olsa bile hepsi bir süre sonra uzaklaşıyorlar benden. Çevremdekilerin kuzenlerimin güzel ilişkileri var arkadaşlıkları var o kadar zoruma gidiyor ki bazı şeyler. Bunları düşünmekten derslerime bile çalışamıyorum odaklanamıyorum , acaba eksiğim nerde o açıdan nasıl görünüyorum başkalarının gözünden nasıl görünüyorum yüzüm kocaman mı görünüyor çirkin miyim diye kafamdan yüz türlü geçiyor. Yüz ifademe bile yansıdı bunlar ağlayacakmış gibi asık suratlı göründüğümü söylüyor ailem. Çok hoşladığım düzgün biri vardı son konuşmamızda beni eziklemişti, bugün sevgilisi olduğunu öğrendim ve yıkıldım. Çok canım yanıyor kendimi çok aşağılık ve değersiz hissediyorum, hiç sevilmeyeceğim diye çok korkuyorum ne yapmalıyım sizce.
Kendimi çok çaresiz ve yorgun hissediyorum?