Kişilik & Karakter Kasım’da spora başlamak mı yoksa sıcak çikolata içip battaniyeye sarılmak mı? s Kimikio Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Kasım’da spora başlamak mı yoksa sıcak çikolata içip battaniyeye sarılmak mı?#YineAylardanKasım Spor 💪 Sıcak Çikolata 😋 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kasım’da spora başlamak mı yoksa sıcak çikolata içip battaniyeye sarılmak mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Bence her ikisi de olabilir. ama ben spor yapmayı tercih ederim daha çok 1 2 Yorumla s Kimikio 1 yıl Harekete geçebilmek önemli benim genelde düşüncede kalıyor u Barış_LonelyForever 1 yıl zorlamak gerekiyor biraz kendini
Eylulemira Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Spor bana göre değil ya yorulurım sıcak çikolata kafii 1 1 Yorumla s Kimikio 1 yıl En güzeli Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Her zaman spora başlamak tabi ki. Dinç ve mutlu kal misaii 1 1 Yorumla s Kimikio 1 yıl En iyisi 🙂 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Sıcak çikolata içip sarılmak ama yorgana değil. 2 1 Yorumla s Kimikio 1 yıl Sıcak çikolata içip dambıllara sarılmak diyeceksin gibi geldi 😅 Yorumla
kırmızırujlukızzzz Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Spor olmaz edemiyorum 1 1 Yorumla s Kimikio 1 yıl Tek olmuyor genelde bir destekçi şart o vazgeçince sen sen vazgeçince o desteklemeli Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Ben spora döncem🙏🏻 1 1 Yorumla s Kimikio 1 yıl +1 😅 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Battaniye 😂 1 2 Yorumla s Kimikio 1 yıl Ohooo olmaz ama öyle biraz hareket 😂 Yorumla everkeğii 1 yıl Hayır ya çok soğuk 🙈 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hiç birisi 1 1 Yorumla s Kimikio 1 yıl Sıcak çikolataya daha yakınsın o halde 😅 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Spor bence 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Spor tabii ki 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence her ikisi de olabilir. ama ben spor yapmayı tercih ederim daha çok
Harekete geçebilmek önemli benim genelde düşüncede kalıyor
zorlamak gerekiyor biraz kendini
Spor bana göre değil ya yorulurım sıcak çikolata kafii
En güzeli
Her zaman spora başlamak tabi ki. Dinç ve mutlu kal misaii
En iyisi 🙂
Sıcak çikolata içip sarılmak ama yorgana değil.
Sıcak çikolata içip dambıllara sarılmak diyeceksin gibi geldi 😅
Spor olmaz edemiyorum
Tek olmuyor genelde bir destekçi şart o vazgeçince sen sen vazgeçince o desteklemeli
Şimdi sıcak çikolata da bir ayrı
Ben spora döncem🙏🏻
+1 😅
Battaniye 😂
Ohooo olmaz ama öyle biraz hareket 😂
Hayır ya çok soğuk 🙈
Hiç birisi
Sıcak çikolataya daha yakınsın o halde 😅
Spor bence
Spor tabii ki