AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bi daha konuşmam olmaz olsun öyle tehdit eden abi abla
Konuşmuyorum sildim defterden ama aynı evin içindeyiz
Bu kötü durum o zaman
46 Yaşına gelmiş pis zampara işi gücü çok para kadın fakiriz diye ayrı eve çıkmıyor nikahsız kadınla evde odasında yaşıyor zina yapıyor hem kazanova zampara hemde maço kabadayı *Ebersede kurtulsak.
Nasıl yani o yaşta hep beraber aynı evin içindemi yaşıyorsunuz? Aynı evin içinde mi apartman mı aynı kapılar ayrı yani? Bence ilk evi değiştirmeyle başlayın ev ev üstüne olmaz.
15 Yıl önce gitmişti 2009 da küçükkende kumanda televizyon kavgaları yapardık şimdi yıl 2024 olmuş 15 sene geçmiş şerefsizin uçarı serkeş kaçarı hayatı yüzünden bu seferde mutfak ocak kavgası ettik en son geçen 23 eylülde o günden beri konuşmuyorum.. Almila diye kazak bir kadınla apartman dairesinde bizden uzak yaşıyordu sorumsuz içkici karı düşkünü bir herif kadından ayrıldı daireyi sattı moskovalara kazakistanlara gitti yedi orada gece alemlerinde şimdi durulmuş bir başka kazan kadınla 13 aydır aynı evin içindeyiz bıktım bunların evlilik dost hayatlarından.
Ben değiştiremem depresyondayım böyle olacağını bilsem okur meslek sahibi olur çok para kazanır kendi evime giderdim 16 yaşından beri odamda hayattan elimi ayağımı çekmedim bu da ayrı konu.. Şerefsiz ev bulamadı kira fiyatlarından gitti gecekondunun damın üstüne tek göz oda yaptı kulubü orada yaşayacakmış karıyla.. şimdi nikahsız karşı oda da beraber koyun koyuna yatıyorlar
Anladım Allah sabır versin abicim. Bence kendi aileni kurmaya bak ayrı eve çık tedavi ol aynı evde bu durumda daha çok depresyona girersin.
Hahahahaha kendi aileymiş 75 yıl içinde istesemde evlenmeyi üdşünmüyorum bunun yedavisi yok. yukarı kata çıktılar kulübe
Umrumda bile olmazdı ne dediğini takmam yani
İşte öyle olmuyor erkek olunca kanıma dokunuyor
Erkeksen sen de karşılığını verir geçersin
Ben onun gibi güçlü dövüşcü değilim çocuğum hiç büyümedim 18 yaş büyük
Hadi ordan derim
Elim armut toplamıyor benim de
İşte benim elim armut topladı İri yarı hayvan gibi bir şey ben çocuğum
Çocuğum diyorsun ama yaşın 36-45 olarak geçiyor üyelikte
28 yaşındayım 16 yaşından beri depresyondayım
Uzman yardımı almanda fayda var. Burdakiler psikolog değil ki sana iyi gelsin. Uzman yardımı şart sana. Böyle devam edemezsin.
12 buçuk yıldır depresyondayım odamda bilgisayar oynuyorum kiloluyum dişlerim çürük boyum kısa çalışmıyorum okumuyorum sorumluluk almıyorum arkadaşım yok özgüvenim yok hiç bir şeyden kimseden beklentim yok. Hiç bir uzman beni SOSYAL VE ÖZGÜVENLİ Yapamaz. bal gibi devam edilir.
Maddi durumunuz nasıl ailen sağ mı?
Baba ölü 8 yıldır anne ev hanımı babamın maaşı 8 bin anneme kaldı bende ondan 150 tl alıp her gün markette yiyorum fakiriz gecekondudayız 4 abim var 3 ü ile küsüm 2 küs abile ile aynı evde yaşıyoruz.
Gerçekten tedavi olmalısın böyle bir yaşam biçimi daha fazla depresyona sokar. İstersen her zaman değişebilirsin hiç bir şey için geç değil. Şükür annen şimdi sağ peki ilerde ne yapacaksın yalnız kalınca? Kendi ayaklarının üzerinde durman gerek.
@Sevda2310 Ama şu var istediğin kadar tedavi ver beni özgüvenli sosyal yapamaz ki ben hayatı yutamam hayat beni yutar.. ben depresyon seviyorum konfor var asıl sizin yaşadığınız bana korkutucu geliyor ölsem sorumluluk alamam. kimse 12 sene alıştığı bir şeyi bırakmaz saol sudan çıkmış balık olmak istemem. 12 Sene yattıkdan sonra lise 1 terk halimle basit iş tuvaletçilik mi yapayım 30 gün erken mi kalkayım ne yapacağımı bile bilmediğim 17 bin 402 yi bimde kasapda yiyeyim 1 gün pazar evde bilgisayar oynayayım tatil yapayım mu bu mu sosyal hayat
kusura bakmada Sen kendine depresyon hastasıyım adı altında bir sorumsuz hayat sürdürme gibi konfor alanı yaratmışsın.. ben senin gibi asla yaşayamazdım aileye yük kalarak, rahmetli baba emekliliğinden faydanarak falan .. bu şekilde yaşayacağıma 30 gün erken kalkarım kendi paramıda sultanlar gibi çatır çatır harcarım.. neyse kendin bilirsin değişmek senin elinde.. Allah annene sabır versin.. iyi günler..
@Sevda2310 Tabi canım yaşamayan bilemez sonuçta 12 buçuk sene sen yaşamdın. evet sen ben gibi yaşamazdın ölümü beklemez bilgisayarın oyuncağı olmazdın sana sosyal erkekli fingirdemeli özgür istediğin yere gitmeli kadın gibi kadın hayat olacak yoksa ölürsün. Kusura bakmada asıl senin yaşadığın hayat benim için korkunç bir şey. Ben kendimi seviyor muyum diye sorsana. tabi canım asgari ücretli basit işi kendini parayı hiç kümsemez eziklersin çok sosyal olurdun bütün sosyal haklara sahip olurdun. Vay be değişence de nasıl değişiyiorum ama Semicenk gibi oluyorum.. Allah sana akıl fikir versin iyi akşamlar.
Fingirdemelimi? 😂 abi sen gerçekten iyi değilsin.. herkes mutlu mesut kendine aşık mı sanıyorsun çalışmak için? Kendinden nefret eden insanlar bile çalışıyor.. 30 gün erken kalkıp alnının akıyla çalışan insanları küçümsüyorsun, ama annenden günde rahmetli babanın emekliliğinden gelen günlük 150 lira payını koparıp marketlerde harcamayı marifet sanıyorsun heralde ballana ballana anlatıyorsun.. neyse değerli vaktimi bu konuşmalar için daha fazla harcayamam.. değişmek istemiyorsan ve sorumsuz hayatından memnunsan devamke.. bye bye 👋🏽👋🏽👋🏽
@Sevda2310 Hiç bir şeyde gözüm isteğim beklentim yok diyorum anlasana ne çok iyi iş ne çok para ne kadın kız ne araba ne arkadaş ne sosyallik ne başka bir şey hiç bir şeyde benim zerre isteğim hevesim yok ki sen anlamadın mı ne yapayım işi 17 bin 402 yi söyle ne yapayım nerde yiyeyim şok da mı bimde mi kasap da mı a101 de mi nerede yani hep aynı döngü ne yapayım yani hiç bir yenilik yok iş olunca bitiyor mu kendimi sevecek miyim sanki bir şey mi almak istiyorumda çalışayım para kazanayım delirdin mi sen. evet sen böyle *okun içinde yüzülen bir hayat istemezdin sana bol paralı çıktığın ayrıldığın biri olacak bütün sosyal haklara sahip olacaksın sen. olmazsan ölürsün çünkü mazallah yaşamalısın dolu dolu sosyallik. SÖYLESE DEĞİŞİNCE NE OLUYOR BAYAN ÇOK BİLMİŞ.
@Sevda2310 Henüz ben lise terkim üniv okumadım alnımın teriyle kazanıyorum tuvalet çöpçülük yapıyorum evime ekmek götüyorum çok mutluyum her istediğimi alıyorum henüz o güzel kafanıza dail olamadım kardeşim çok üzgünüm. yaşam sevincin var mı diye soracaksın önce
Sen depresyonda falan değilsin kendini kandırma. Özgüvenin yok ve tembelsin hepsi bu. Özgüven problemi çözülür kolay bi şey bu. Sen istesen her şeyi yaparsın da işine gelmiyor. Rahatın bozulmasın diye ben depresyondayım diyemezsin. 3 erkek bi anne aynı evdesiniz. İsterseniz durumunuz düzelir. 3 erkek ya 3 erkek ne demek. Taşı sıksa suyunu çıkarır 3 erkek.
Tabi canım 12 buçuk sene depresyonda değildim de akdeniz üniversitesinde arkadaşlarımlaydım değil mi. Özgüven de versen çalışkanlık da versen benden bir halt olmaz tamam mı. beni kimse Özgüvenli sosyal yapamaz bar diskodan gece hayatından alamayız. Nah yaparım hiç bir zaman ehliyet alamam araba süremem sevgili evlilik çocuk yabancı ülke görmek pasaport Atatürkün geri gelmesi gibi imkansız. tabi canım 1 sene uğraşsam 5 ci çocuğum olurda işte keyfimden yapmıyorum bir şey. bal gibi depresyondayım 10 Nisan 2012 den beri hayat beni yuttu bilemezsin sen yaşamadın 12 sene tabi canım 3 erkek çalışsa ayda 100 bin lira para getirir.