Abiniz ELİMDE KALIRSIN Derse ne yaparsınız?

Ben Ömür Boyu Konuşmam.. İşe yaramaz hayırsın bir abim var 46 yaşında osman diye kadınları alemleri içkiyi çok sever bu yaşa gelmiş hayatına yön çizmemiş son derece asabi maço kabadayı güçü kadınlara ve bana çocuklara yeten tek derdi bol para ile kadınlarla yemek olan bir zihniyete sahip kendisi kazakistan bir kadınla evlenmiş kaldığı apartmanı daireyi batırmış satmış kadından ayrılmış moskova kazakistana gitmiş orada da çalıştığı kazandığı paraları kadınlarla öpüşürken viski içki de yemiş yemiş bitirmiş şimdi 1 senedir yanında başka kazak kadınla gelmiş 1 yıldır ayrı ev tutmayan karısı çalışmayan sığıntı gibi mutfak arkası oda da yaşayan git dedikçe kavga ettiğim herşeyi kendisi gibi olmasını isteyen suyuna gitmezsen adamı perişan eden kavga dövüşte süper olan inşaaatda çalışan kazandığı parayı ayrı eve çıkmak yerine yine kadınla yiyen başımızda 1 senedir eylül 2023 - eylül 2024 gitmeyen mutfağı işgal eden beslediğim kedilere kötü muamele eden her kavgada beni elinde kalmakda tehdit eden her söyleyişte ev tut yüzünü görmek istemiyorum dediğim halde gecekondu zaten 70lerde yapılmış eski tavanları dökülen demirleri küf olan toz gibi düşen tavana rağmen gecekondu üstüne kaçak tek oda kat çıkan kadınla orada yaşayacak olan sevmediğim can düşmanım hatta fetöyü bile ondan sevdiğim bir abiniz olsa ne yaparsınız susar mısın benim gibi görmezden gelir misin konuşmaz mısınız yoksa ne pahasına olursa olsun narin gibi ortadan kaldırır mısınız...

Abiniz ELİMDE KALIRSIN Derse ne yaparsınız?