Sozlumun kız kardeşi beni istemiyor ve abisine kotuluyor ne yapcam?

Ramazandan önce sevdicegimle ailelerimizi tanistirdik bayram sonu da Nisan yapacaktık bu Nisan teleasi falan biraz fazla kavga ettik o da evde olduğu için sürekli aileye yansıdı iş bitme noktasına geldi çünkü ailesi kavgadan beni sorumlu tuttu sürekli kavga ettiğimizi öne sürerek bizim ayrılmamış istediler biraz da sert konuştular karşılarında sadece ağladım başka bir şey demedim sonra biz sozlumle ayrılık aşamasına gelince dayanamadık ayrılmadık ikimizin de iki göz iki çeşme. Her neyse sonra ben ailesine yansıdığı için sozlumun kız kardeşine Allah'ın selamını vererek kendilerine yansıdığı için özür mesaji attım selamımı bile almadan bak Ayşe.. diye bir girişle beni istemediğini olursanız da ben yokum bana bir daha yazma falan gibi seyler yazmış bende amacimin kötü olmadığını böyle düşündüğü için çok üzüldüğümu söyledim tek bir cevap bile yazmamış. Sonra sozlune karşı beni itici bulduğunu benden negatif elektirik aldığını falan söylemiş ama biz dört sene öncesinde sozlumun kız kardeşiyle üniversite zamanlari yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi madem ilk günden sevmemiş neden benimle oturup kalkmış gezmiş anlam veremedim. Nisan öncesi beni ailesi çok sevip çok isterken her şey tersine döndü biz daha öncede kavga ettik aileye yansıdı ama 17 günlük korona izni yüzünden o kız aile evine gelince bizim kavga büyüdü sozlumun kız kardeşi bizim kavgamizi duymasa iş buraya gelmeyecekti. Şimdi nisanimiz nasıl olur ne yaparız bilmiyorum bir haftadır ağlıyorum ne yapmalıyım bir çare olur musunuz lütfen😭
Sozlumun kız kardeşi beni istemiyor ve abisine kotuluyor ne yapcam?