abim bana cok karısıyor. gecenlerde aksam dısarı cıkıcaktım sort giymistim bu sort ne l*n bu saatte kimle gidiyosun tarzında falan sorguladı beni, bende sana noluyo sen kimsin de bana karısıyosun ben sana hesap vericem istedigimi yaparim diye bagirarak cevap verdim iyi napiyosan yap dedi. önemsemedim. yaklasık 4-5 gündür yuzume bile bakmıyo aynı evde 2 yabancı gibiyiz. onu herkesten cok seviyorum cok pismanim ama nasıl barısıcaz bilmiyorum özür diledim ama özüre gerek yok, uzatma bak işine dedi. guvenini sevgisini tekrar kazanmak icin ne yapicam lütfen yardım edin
Cevabın nedir?
+1 yılO senin ona verdiğin ters cevabı değil, senin şortla sokağa çıkmanı hazmademediğinden sana böyle davranıyor. Bak o bir erkek. Onun şortlu kızlara bakış açışı ile diğer erkeklerin sana bakış açısını bildiğinden, bunu sana yakıştıramadığı için bu şekilde davranıyor. Şort giymesen ne olur ölür müsün? Bence ailen senin en yakınların ve zarar görmeni isteyecek son kişiler onlar. Abin sana değer verdiği için senin o şekilde sokağa çıkmanı istememiş. Bence sende ona değer veriyorsan kılık kıyafetine özen gösterirsin bak hiç bir sorun kalmayacak o zaman.
24 Yorumla- +1 yıl
ama su an hic sevmiyor deger vermiyor gibi sanki hic konusmiycakmis gibi..
- +1 yıl
Onun kafası o şortlu çıktığın anda kaldı. Hala onu içine sindiremiyor. Sorun şu an değil, o zaman. Senin bir şey yapmana bile gerek yok inan açık kıyafetler giymesen içi rahatlar ve her şey eskisi gibi olur. Siz bazı şeyleri anlamakta zorlanıyorsunuz doğal olarak. Erkeklerin dünyası biraz sizin düşündüğünüz gibi toz pembe olmaz. Of ya nolucek sanki diye düşünürsünüz. Ama erkek ihtimale bile fırsat tanımaz ve kesin olacakmış gibi tavır alır. Biz özellikle bazı değerlerimiz üzerinde zerre kadar bile risk alamayız.
- +1 yıl
cok tesekkur ederim cevabın icin, ama sadece acık giyiynmemekle barısır mı ki?
- +1 yıl
Evet barışır :) ona sanki aranızda hiç soğukluk olmamış gibi davran sana hemen ısınır merak etme. O sana o kıyafeti hiç yakıştıramadı için hayal kırıklığı yaşıyor. Tek sorun bu ona sıcak davran ve özellikle onun göreceği şekilde güzel kapalı kıyafetlerle dışarı çıkmaya özen göster bu aralar. Hiç bir şey kalmaz içi rahatlar.
En İyi Cevaplar
+1 yılLaf dinleyeceksin adamı resmen adam yerine koymamışsın. Senin kötülüğünü isteyeceğini hiç sanmıyorum artistlik yaptığında ağzını açıp bir kelime kötü söz demeden ne yaparsan yap demiş. Seni engellememiş bile.
Zamana bırak düzelir bundan sonra da dikkat et bazı şeylere işte anladın sen.117 Yorumla- +1 yıl
en çok ona üzülüyorum o bana hiçbir şey demedi kalbimi kırmadı ama ben ona neler soyledim
- +1 yıl
Olgun adamın hali başka oluyor başkası olsa ağzının payını verir gününü zehir eder burnundan da getirirdi. Çıkamazdın.
- +1 yıl
zamana bırakmak istemiyorum hemen düzelsin istiyorum ne yapmaliyim
- +1 yıl
Aranızda kaç yaş var?
- +1 yıl
ya ben kücügüm buraya üye oldum ama :(( ben 15 o 18... 3 yaş yani
- +1 yıl
Hım 18 yaşına göre fazlaca olgunca davranmış git sırnaş kedi gibi abartmadan altını çiziyorum abartmadan ;)
- +1 yıl
hiç beceremiyorum oyle seyleri ya cok zorlanıyorum :D
- +1 yıl
O zaman yapacak bir şey yok en iyi ilaç zaman ve söz dinlemen olur ;)
- +1 yıl
anladim, cok tesekkur ederim
- +1 yıl
En güzeli son tavsiyem zaman ve söz dinlemek olur senin için ;)
- +1 yıl
ya ama cok sabırsızım yani boyle davranmasından cok rahatsızım, söz dinlerim dinlemesine ama bana tek bir kelime bile etmiyo ki nasil sözünü dinliycem
- +1 yıl
Mesela o kısa dediği şort gibi şeyleri giyme o dikkatini çeker ;)
- +1 yıl
giymiyorum evden disari bile cikmadim 3-4 gündür
- +1 yıl
Tamam zamanla düzelir ;) Hemen düzeltemezsin beklemen lazım ;)
- +1 yıl
bekleyemiyorum ya sizi de sıktım ama :D cidden cok barısmak istiyorum eskisi gibi olalim kavga etmeyi bile özledim 4 günde:D
- +1 yıl
Git sarıl boynuna o zaamn öp yanağından hadi affetim seni demesini iste ;) Bir daha söz dinlemezlik yapmıcam de ;)
- +1 yıl
Tşkler umarım tez zamanda barışırsınız ;)
Abin anlayışlıymış. 17-18 yaşımdayken bizim evde de aynı sorunlar vardı. Ben de çok dik başlı biriydim, aynı şeyleri derdim. Sonra kafa göz dalardı bana :D Ama ben de dalardım :D Apartmanın içinde koşturduğumuzu bilirim, kafasına ayakkabı fırlatmıştım :D Şimdi 22 yaşımdayım, hiç karışmaz artık, ama ben de tabii artık nerede ne giyeceğimi bilirim. Abinin kalbini çok kırmışsın canım, kırgınlığı geçince affedecektir.
15 Yorumla- +1 yıl
ama artik cok uzuluyorum kırgınlıgı ya gecmezse diye düsünüyorum
- +1 yıl
Canım ama gerçekten "sen kimsin" lafı çok ağır. Bak şimdi aynı şeyleri ben de kız kardeşime yapıyorum, onu korumaya çalışıyorum, biraz aklı beş karış havada. Bir kere o da bana " sen kimsin" diye bağırdı. İnanılmaz incinmiştim. Başkasının demesi zoruna gitmiyor ama kardeşinin demesi çok ağır. Ama kardeşler arasında küslük olmuyor, abin bir süre sonra affedecektir, biraz jest yapabilirsin sen de. Bir hediye alıp gönlünü alabilirsin.
- +1 yıl
biliyorum keske demeseydim salak bir olay yüzünden abimle aramın bozulmasına sebep oldum. yakın oldugu bir kız kankası var onu benden daha cok seviyo diye dusunuyorum su an
- +1 yıl
cok tesekkur ederim icimi rahatlattın valla :D
fazla takma kafana affeder ama şu sıralar pek gözüne batma ona dış görünüşün değil iç güzelliğin öneminden bahset fazlada ısrarcı davranma ters teper ama kardeşler arasında olur öyle şeyler üzülme
11 Yorumla- +1 yıl
tesekkur ederim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
30Cevap
bu bıraz sürer, sız sızı korumak kollamak ısteyen bırıne canın cehenneme demıssınız! bu saatden sonra yapılacak sey saglam bır ozur dılemekle baslıyor.. sonrasında ıse bırkac zaman boyunca luzumlu luzumsuz seyler hakkında fıkrını almakla ona sormakla danısmakla devam etmeli, sırnasmadan ama abim sensiz ne yapardım edası ıle yurursenız bır muhlet sonra ıcındekı kızgınlıkda kırgınlıkda soncektır, kardeş kardeşi bıcaklamış donmuş sonra kucaklamış.. sogukluguna aynı oranla karsılık verırsenız gercekten bırbınızden sogursunuz, fırsat vermeyın..
10 YorumlaBen de bir abiyim ve benimde 16 yaşımda bir kız kardeşim var benim gözümde o ne kadar büyürse büyüsün yeni doğmuş bir bebek ve bir o kadarda savunmasız o yüzden ben de karışırım gece çıkmasına giyimine kuşamına. Sonuçta o senin canının parçası ve kötülügünü istemeyecek nadir insanlardan biridir. Ona göre davran büyük sözü dinle var ki bir bildiği.
12 Yorumla- +1 yıl
biliyorum ama işte olan olduktan sonra anladim cok uzuluyorum
biz abilerin sözü hiç dinlenmiyor :) benim kardeşimde aynen böyle onun iyiliğini düşünerek söylesemde dinlemiyor sanane falan diyip tribe giriyor sonra işi düşünce abi oluyoruz :) abin zaten sana kızgın değildir sadece inadına yapıyor :D kardeşler arasında küslük olmaz
14 Yorumla- +1 yıl
nasil gönlünü alicam bilmiyorum küslük olmaz ama iste :(
- +1 yıl
yeterince burnum sürttü :D bir de cok yakın oldugu bir kız kankasi var cok kıskanıyorum onu benden daha cok seviyor gibi hissediyorum:(
+1 yılAtarlı ergen:) Abi ergenliğime ver zor bir süreçten geçiyorum. Sen hiç ergen olmadın mı de gülümseyecektir. Yavaş yavaş da affetmeye başlar:))
12 Yorumla- +1 yıl
deniycem :D
- +1 yıl
Mutlaka dene işe yarar. Yüzünde o tebessümü oluştur. Zaten kalbi yumuşamaya başlar:)
Hem abine sen kimsin diyorsun bağırıyorsun sonrada gönlünü almak istiyorsun. O hiçkimseyse takma kafana iki yabancı olun aynı evde. Ama gerçekden pişmansan. Dışarı çıkmadan önce kıyafetlerini ona göster onay al. Hata yaptığını bir daha olmayacağını söyle.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 522 cevap paylaştı. Her erkek kardeşi olsun ablası olsun sahiplenir ve karışırlar bazıları çok geniştir ammmaaannn banane ne yaparsa yapsın der bazılarıda senin abinin yaptıgı gibi kardedini korur ve çevreden sakınır abinin güvenini kazan istedigi gibi bir kardeş ol aranız düzelir eskisindende güzel olur
10 YorumlaSana bir Tavsiye. Abine sen kimsin karışıyosun dersen Gün gelir başın sıkıştıgında abin gelicegi için seni kurtarmaya anlarsın ne oldugunu ergen ergen tavirlara geek yok. Akşam akşam şortla dışarı cıkmak ne demek? ben olsam kesin dayagı yemiştin :)
10 Yorumla
+1 yılkarsına al adam gıbı ozur dıle abı de yaptıklarım dogru degıldı bır anlık ofkeyle sana boyle boyle dedım de bazen abımle bende kavga edıyorum 10 dk sonra barısıyoruz :))
10 Yorumlaİyi bok yedin. Ulan abin o senin salak. Sen kimsin demek me demek amk. Karışacak tabi. Ondan sonra bir yerlerde patlamış halde kalırsan kafan şarj eder heralde. Benimki de aynı. Ben kız kardeşim yüzünden ayrı eve çıktım ailemi haftada bir görüyorum
02 Yorumla- +1 yıl
farkindayim ama cok uzgunum pismanim
+1 yılDe ki abicim ben hata yaptım sen ise büyüklük yapta bu aramizdaki kırgınlık son bulsun de.. onun istediği gibi olmaya çalış numara yap ;)
Gerci abimde yok ama bu taktikler genelde ise yarar10 YorumlaAbin haklı valla çok kırılırdım , canımdan çok sevdiğim , korumak için canımı verebileceğim kişinin bana böyle demesine...
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılasla dediklerini unutacağını sanmıyorum -_-sen kimsin lafı çok ağır olmuş hemde çok -_- herkes kaldıramaz kardeşlik mükemmel bir duygudur ama sen değerini bilememişsin elbet barışırsınız ama kolay olacağını sanmıyorum
04 Yorumla- +1 yıl
değerini biliyorum her seyden herkesten cok seviyorum canimi bile veririm yaptigimdan pismanim ama nasil affettiricem bilmiyorum
- +1 yıl
bilseydin öyle konuşmazdın -_-
- +1 yıl
bir anlik sinirle soyledim
- +1 yıl
olmazöyle işte giyimine dikkat göster -_- adam sonuna kadar haklı
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılbiraz yalvar sarıl yanağına öpücük kondur abilerin en güzeli falan de.
00 Yorumla Bence gönlünü al hata etmissin yatagna kavalti gotureblirsin abidr affeder
00 YorumlaIyi ki kız kardeşim yok. Olsa coook kavga ederdik. Ama abin yakında barışır bende cok kırılınca hemen barismamak icin özre gerek yok derim :)
00 Yorumla
+1 yılabin senı korumak için söylemiş bence erkekler böyledir sende kımsın demişin büyük hata yazık sana
02 Yorumlaya biliyorum cok pismanim ama su anda yaptigim seyin geri donusu yok
- +1 yıl
zamana bırak düzelir
+1 yılBana kardesim bunlari diyecek kardeslikten reddederim. Yer gok bir araya gelse yinede barismam. Bu kadarda acik konusuyorum
09 Yorumla- +1 yıl
oha o kadar da degil :(
- +1 yıl
Koruyup kolladigim, ustelikte kiz kardesim bana bunlari soyleyecek. Iki yabanci oluruz. Suratina bakmam
- +1 yıl
iyice korkuttun ya.. abimde suratıma bakmıyor su an
- +1 yıl
Sen kimsinde bana karisiyorsun diyerek bu adimi sen baslatmissin o da devam ettiyor
- +1 yıl
ama abim sonucta her seyim o da biliyo bunu o kelimemi ciddiye almaması gerekmez mi
- +1 yıl
Sen bunlari soylerken gayette ciddi ciddi bagirarak soylemissin. Kendimi onun yerine koydum da ben bile ofkelendim simdi
- +1 yıl
Sen kimsinde karışıyorsun dedikten sonra ciddiye almaması gerekmez. O seni kollamaya çalışmış sen atar yapmışsın. Sorduğu sorulara düzgünce cevap vermeliydin onu o kadar çok seviyosan. Çünkü erkekler korur, kollar. Kiminle nerelere gittiğini bilmek ister ki senin başına bişey geldiğinde birinden hesap sorabilsin.
- +1 yıl
olana care yok geri donemem o zamana, ne yapmam lazim affettirmek icin?
- +1 yıl
Pas geciyorum ben
Sevdiği bir yicecek al ya da yap yanına git sirinlik yap özür dile :)
00 YorumlaSarıl öp yanaktan bir daha üzmem seni asla abicim de
00 Yorumlaabin haklı abinin yerinde olsam akıllanmıyomusun agızını yüzünü kırardım sırf milletten laf gelmesin diye
00 Yorumla
+1 yılbiraz düzgün giyinirsen onun dediğini yapmış olursun. büyük bir erkeğin sözünün geçmemesi onun ağrına gider dediğini yapmaya çalış
00 YorumlaŞortla gece çık yeminle elimin tersiyle içeri fırlatırım seni abin sabırlıymış :))
02 Yorumla- +1 yıl
gece degil ki yani 8 gibiydi saat
- +1 yıl
Şort ne ya gerçi bak bende arada bir tshirt süz sadece alta şortla çıkıyorum dışarı çünkü spor dangeliyorum. Ama bir kızın şort giymesi erkekler arasında çok şeye şahit oldum abinde şahit olmuştur ondan kızarımm. Kızlar sokakta böyle benim gibi birisini görseniz ne olur :))) merak ediyorum ne düşünüyorsunuz. Sapık felan diyeniniz var mıdır acaba
işin zor kank Ama ona Tuttugu takımın formasını al yelkenler foraa ;)
02 Yorumla- +1 yıl
takimlar farkli alamam hic snksjhsı
4-5 gün kardeşe trip mi atılır ya :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben olsam iki çakardım ağızını dümdüz yapardım. bir daha dışarıya çıkarken birşey olurmu acaba diye akşamdan istahare namazına yatardın. ağbinin kıymetini bil.
00 YorumlaYapcak bişey yok. Giyimine dikkat et düzelir.
10 Yorumla
+1 yılİyi sabır varmış abinde
10 Yorumlakırmışsın abini sen kmsin falan gbsnden konuşarak
01 Yorumla- +1 yıl
biliyorum:(
Gizli Üye(30-35)+1 yıltepki haliyle baya ağır olmuş :)
02 Yorumla- +1 yıl
farkindayim, pismanim...
Cevap sahibi+1 yılArkadaşların dediği gibi o senin abin sende onun kardeşisin yüz yüze bakıyorsunuz sonuçta barışırsınız :)
Onu mutlu edecek şeyler yap. Ters şeyler yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir süre sort giymeyi bırak ;)
02 Yorumla- +1 yıl
umrunda degil ki artik
Cevap sahibi+1 yılaslında umrunda. sen onun kardeşisin sadece üzülmüş. onun istediği gibi davran ne bileyim sort giyme bir süre aksam cıkmamayaa calıs bak senin için yapmıorum falan de arada
tencereyi vur kafasına
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılHelva yapsana
00 Yorumla
+1 yılbabam mısın l*n de
00 Yorumlaabin haklı
02 Yorumla- +1 yıl
biliyorum ama sonradan anladim ne yapmaliyim?
+1 yıltümlett
00 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı