Kişilik & Karakter Kendinizi en değerli hissettiğiniz an nasıldı? Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Kendini en değerli hissettiğin an nedir? Kendinizi en değerli hissettiğiniz an nasıldı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. değerli hissettiğim bir an yok maalesef 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 1 yıl Her zaman kendim için en değerli olduğumun farkındayım herhangi bir olay olmasına gerek yok.. 1 0 Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Izine geldigimde aile fertlerimin uzerime duşmesi yegenlerim tarafindan sevgi pitirciligina maruz kalmak 1 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Konu tamamen çocuklarımla alakalı detay vermişim uzun ama çocuk değerli hissettiriyor 0 0 Yorumla
zuu_q1 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 yıl Kendim için ufak bile olsa bişeyler yaptığım zamanlar 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Zaten değerliyim sadece bir an değil yani 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Üniversiteye katıldığımdan beridir 0 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Kendimi fark etmek 1 0 Yorumla
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. hatırlamıyorum bile 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
değerli hissettiğim bir an yok maalesef
Her zaman kendim için en değerli olduğumun farkındayım herhangi bir olay olmasına gerek yok..
Izine geldigimde aile fertlerimin uzerime duşmesi yegenlerim tarafindan sevgi pitirciligina maruz kalmak
Konu tamamen çocuklarımla alakalı detay vermişim uzun ama çocuk değerli hissettiriyor
Kendim için ufak bile olsa bişeyler yaptığım zamanlar
Zaten değerliyim sadece bir an değil yani
Una akşam karar verecem😂😂😂
Üniversiteye katıldığımdan beridir
Kendimi fark etmek
hatırlamıyorum bile