Ben bazen insanların bana sözlerini ve davranışlarını çok düşünürüm neyi neden yaptıklarını anlamaya çalışırım ama şunu anladım ki ben kimsenin zihnini kalbini neyi neden yaptığını anlayamam sadece kendi zihnimi davranışlarımı anlayabilirim ve kendimi ona göre kontrol edebilirim. Bunu anlayınca büyük bir aydınlanma yaşadım🥹 zihinsel olarak özgürleştim kuş gibi hafifledim 🕊️ zihnimiz bizi bazen kölesi yapıyor biz ona hükmettiğimizi zannediyoruz ama aslında zihnimiz bize hükmediyor buna izin vermemeliyiz..
Not: bu soru "Çok Düşünen Kadınlar " adlı kitaptan esinlenerek yazıldı mutlaka okumanızı tavsiye ederim benim hayatımı değiştirdi...✨

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet ben kontrol edebiliyorum tabi ki de
Zihnimi değil kaygılarımı yönetemiyorum
Kişisel gelişim kitapları bununla ilgili Okuyabilirsin her şey zihinde bitiyor zihinde bilgi ile kontrol ediliyor umarım o kitapla karşılaşırsınn🙏✨🥹
Kişisel gelişim kitaplarının genel geçer olduğunu düşünüyorum benim durumum daha farklı
Anladım... umarım kurtulursun 🤍
Ederim bazem kölesi de oluyorum ama maalesef duygularımın aslında
Zihnimiz neyin kolesi acaba.
Düşüncelerin... ama düşüncelerini bir kağıda yazarak ya da bir an kendine dur deyip ✋🛑 kendini kontrol edebilirsen onun efendisi oluyorsun 🥹
Lutfen slogan atma.
Dusuncelerimizin kaynagi neresi, sosyal medya, haberler vs surekli sekillendiriliyoruz. Bundan korunup kendi personasini insa etmis kac kisi var? Hadi insa etmeyi gectim, azicik aykiri dusunsen linclenirsin. Herkes copy paste dusuncelere sahip.
İşte onu diyorum linç lenmek vs insanların senin hakkinda ne düşündüğünü düşünürsen kölesi oluyorsun ama ben kendi zihnimden kalbimden sorumluyum bana iyi geleni secicem iyi geleni düşüncem kötü geleni düşünmiycem diyerek kendini telkinlerle o seviyeye yükseltebilirsin ✨
Ben başardım 🥹 kuş gibiyim şu an 🕊️
Ne hos
Yarı yarı gibi. Bazen duygusal bazen mantıksal
Nefesimizin kölesiyiz maalesef