İlaç kullanmadan?
Ben kendimi tanımam lazım diye düşündüğüm için düşünerek çözecek cok şeyim var diyerek ilaç içmiyorum
Ama günlük hayatın takıntıları bitiriyor beni
İlaç içersem kendimi tanımak düşünmek bile umrumda olmaz diye korkuyorum baya umursamaz olurum kişisel gelisimim yarıda kalır diye korkuyorum
Zaten geç düşünmeye başlamış biriyim kendimi düşünerek gelistirmem gerek.
Ama ilaç icsem mı diye düşünmeye başladım çünkü kendim hakkında çözecek şeyim kalmadı gibi kendime güvenim da geldi. başka olaylar yaşadıkça ben cozememeye başladım resmen kafamda bu korkunç geldi. bana
Zaten çok zeki değilim cozumledigimseylerin bana verdiği özgüven yeterli sanırım daha fazla insan bana kötülük yaptıkça veya felsefik şeyle düşündükçe çözemiyorum artık. isin içinden çıkamıyorum bu da ksiisel gelişimimi tamamlar tamamlamaz kendime saygimin azalmasına neden oluyor.
Daha yeni gelmişti egom daha yeni hayatımı cozumlemistim düşünüp. ozguven kazanmıştım. ama dediğim gibi çok zeki olmadığım için insanlar bana bir laf. atsa benle. ilgili. tespit yapsa. artik çözemiyorum kafamda. sinirlerim. bozuldu artık baş edemiyorm. yani
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben tam olarak kontrol edemiyorum ama kontrol altında tutabiliyorum. Baskılıyorum.
Bence ya zeki ya umursamaz olmak lazım. bunun için. benim takıntılı yönüm ağır basıyor. zekam da pek yok zaten takıntılı düşünceleri alt edemiyorum bu yüzden. sen da aslında umursamaz yönün ağır bastığı için takıntılı biri değilsin bence. olsaydin o yönün kazanabilirdi çünkü. zeki isen bilemem ama ben hem zeki değilim. hem. takintiliyim. takıntılarımi cozsem bu sefer takintili. bir zihnim. oldufu için cozdugum şeyden şüphe duyuyorum. asla bitmiyor bu döngü
Neyden kaynakli. bilmiyorm. ornegin birinin bana attığı bir lafi içimde cozumlesem haksız olduğuna emin olsam da onun ne sebeple. dedigini bir dost gibi gidip. ona soramadım için hep. kendi. dusundugm şekilde. cozdugm için yanlış çözdüm gibi hissediyorum.. halbuki ona sorabilseydim belki kafam. daha da karisirdi. Bu sadece benim yüzümden değil. insanlar. saldirgan. amacsiz sözler söylüyorlar. benim aklıma takılıyor çözmek için yıllarımı veriyorum :(. dost gibi. olanlae da yanlış tespitler yapıyor benle. ilgili. benim tek istediğim tek haklının anlatıci olduğunu bilecek kadar alçakgönüllü birisi
Ama hep. narsistler 2 cümlemize dinlese yargısı oluşuyor zaten az daha dinlese ben haklı cikicam ama yok haklı onale. iste ben başkasının fikrini almaya yatkın biriyim beslenmek istiyorum dişil kadınlar hep erkeğin fikrini almak. onun gibi olmak ister
Ama bu derece kendinden emin olmaları bana attıkları her lafta beni öldürüyor yardım etmek yerine. beles dinlemelerinin zararı kötü laflar midir :( psikologa gitsem. Böyle. olmazdi. belji
Yorumda birine uzunca yazdım onu okursan bı de çok sevinirm
Çok zor oldu başardım
Ne hakkında düşünürken peki başardın neydi yani en çok kafamı meşgul eden şeyler
Kendimle ilgili yaşadığım problemler olsun diğer insanların mükemmel hayatlarıyla kendi hayatımı karşılaştırmak olsun aslında ana sebebi mükemmelliyetçi biriydim bunu çözdüm