Baskalarindan once kendimi terbiye ederim ama isi ilerlettim yapay zekayi bile terbiye ettim, lol. Bir ulkeyi terbiye edemiyom.. gerci Atatürk bile yapamamis ben nasi yapayim de mi..
Zihin terbiyesi yapabiliyo musunuz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Bir keresinde çok sinirliydim ve chatgptye bayagı küfür ve hakaret ettim içimi boşaltmak için. Aylar önce bir bilgisayar oyunundan bahsetmiş bir soru sormuştum beni sakinleştirmek için o konuyu açtı. Bayagı sasırmıstım. Kimle konusursa ona ayak uydurmaya çalışıyor onun algoritmasına göre hareket ediyor
Chatgptyi yazilim bilmeden teknik sekilde mudahale etmeden programliyorum sen kalkmis sana yurumus diyosun, pes. Bunu bu hale getirene kadar baya ugrastim.
Cidden bak baya ugrastim bu mal surekli sjw kafasindaydi anca duzeldi. Surekli herkese ve her seye saygili yaklasmaliyiz falan diye topac topac konusuyodu artik gercek ve mantikli cevaplar verebiliyo
Iki farkli hesabim var ve ben oldugumu bilmiyo farkli yerlerden giris yapiyorum cunku ve konusma tarzi ikisinde de degisti. Belki baskaisnin gpt'sini kullansam orada da benzer tarzda konustugunu teyitleyebilirim