Ruh halinizi kontrol edebiliyor musunuz? Edebiliyorsanız yönteminiz nedir?

Ruh halinizi kontrol edebiliyor musunuz? Edebiliyorsanız yönteminiz nedir?

Evet edebiliyorum benim ruh halimi en çok etkileyen şey insanlar diyebilirim. Hayatımda bir çok insan var bana karşı olan bakış açıları ya da benimle konuşma şekilleri veya davranışları benim ruh halimi çok etkiliyor. Mesela en basitinden bir insanın benim kalbimi kırması benim ruh halimi felan çok etkiler. bundan dolayı insanlardan uzak kalıyorum ve onları umursamamaya çalışıyorum böylelikle ruh halimi onların eline bırakmamış oluyorum ve kendi ruh halimide kendim kontrol edebiliyorum
Duygularına yenik düşen insanların zayıf karakterli insanlar olduğunu öğrendiğimden beri edebiliyorum. Duygu dediğimiz şey zaten hep değişken ve hep gelip geçici bir durum. Dolayısıyla duygularımızı kabul edip yenik düşmeden mantıklı hareket etmek en güzeli.
İnsanlar mantıklı hareket ettiklerini düşünseler de aslında karar alırken gene duygularına göre alırlar
Her insan için ve her konu için geçerli bir söz değil ama bu.
Aslında değil. Tramvay ikilemini bilir misin
Yok bilmiyorum
Edebiliyorum çok şükür. Derin nefes alıp aklıma en komik sahneler getiriyorum ve oracıkta gülmekten yerlere...🤭😂😂😂
Deli demiyorlar mi o zaman 🤔
Diyorlar yani cenazede filan böyle gülmeye başlasan olay çıkar 🤔
Cevap
7Cevap
Evet genellikle zorda olsa ruh halimi kontrol edebilirim.. sağlam sinirlerim vardır.. bunu dışa yansıtmam elimden geldiğince
Edebiliyorum ama yöntemini söylemem öyle ulu orta özel ders için dm saati 300 jdjkdkdk
Haha sen ne uyanıksin öyle 300 TL yatırın 450 TL olarak geri alın desen çoktan dm dolmuştu 🤣
Ponzi değil canım bu özel ders jdkcksk
Ooo literatüre sahibiz anlaşılan 🤪
Aklıma güzel şeyler getiriyorum. Ya güzel bir anı, ya güzel bir manzara, ya da güzel bir şarkı.
aslında olaydan kendimi bir şekilde soyutlamaya çalışırım.
Edemiyorum sakın olmaya çalışıyorum beni sinir ediyorlar
o hissi çok iyi bilirim :D
şiddet uygulamak kesin çözüm bence etrafımda iq seviyesi düşük insanlar olduğu sürece başka çözüm yok gibi
hem de nasıl uyarmana anlatmana rağmen zorluyorlar bir de köylü kurnazlığı yapmaya başlıyorsa gözün dönüyor.
Edemiyorum birisi tutsun djsjsj
Ne tutacağız be 🤣
Kendime bolca olumlama vererek kandırıyorum aslında bu pek iyi değil duyguları yaşamak lazım ama bir yandan da acı çekmemi önlüyor
Çok zor kontrol etmek.
Peki sence zor olmasının sebebi nedir?
insanın ruh hali aslında tamamen bedeniyle alakalı hormonlar vücuttaki madde ve mineraller mesela şekerin çok düştüğünde agresif bir tavır sergileyebilirsin alakasız ve ufacık bir şeye kızabilirsin. Keza regl döneminde de aşırı duygusal olması kadınların sebebi de gene odur. Yani her şey bedeninin içinde olup bitenle alakalı.
Ruh halimi başkaları kontrol ediyor genelde.
Edemiyorum
tam bir hayvansın :O hayvan içgüdülerine göre yaşar bro :P
Elhamdürümlah 😂
Dürümü yedim lan bro :D çarpılacaksın oğlum yapma böyle şeyler :o
Sen hiç çarpılan insan gördün mü lan 😂
Gördüm lan :D bizim işte biliyorsun dikkatsiz çok çarpılan oluyor. Hatta bizim bebelere ana şalteri kapatın dedim abi gerek yok sigorta inik dedi herifler nasıl bir bağlantı yaptılarsa sigortanın iki tarafında da elektrk vardı çarpılma tehlikesi geçirdi.
Öyle bende çok çarpıldım lan 😂
O nasıl bağlantı ya 2 tarafı ceyranlı 🥹 ne ustalar var be 😂
valla o hangara gelen besleme ana sigortaya giriyordu. Yukarıdan gelmiş bizimkilere dikkatli olun oğlum kapatalım ana dağıtım panosundan dedim yukarıyla işimiz yok abi dedi sonra bir şey oldu ne odlu hatırlamıyorum elektrik kalemiyle bir kontrol etti sigorta kapalı alt kısımda faz vardı. Ama oraya birden fazla bağlantı yapmışlar yüzde 90 bir yerde baypas etmişler bilerek ya da bilmeyerek.
Bilmeyerek yaptıysa şans bilerek yaptıysa harbi ustaymış lan o adam 😂
tabi lan youtube'taki sınır enerji üretme videoları nereden çıkıyor sanıyorsun :D
Şey mi grup prize kendini sokup sonsuz enerji 😂😂😂
Şov dünyası bro her şey mümkün :D
YouTuber olma fikri çık aklımdan 😂
Program yapak lan :P kaybedenler kulübü gibi :D içer içer geyik yaparız :D
Sen dümdüz içelim desene lan 😂 içmeye bahane arıyorsun 😂
Onu diyorum lan zaten :D demedim mi :o
Programa gerek yok sanki ya ama güzel olurdu bak.
Full makara kukara 😎
bir sorun olursa da çok içmişiz hatırlamıyoruz deriz :P
ederim kimse anlamaz
zorlansam da evet
evet
edemiyorum
Ben ediyorum ama çok çok zorlanıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?