Insanlara uzgun oldugumu yoruldugumu aci cektigimi söyliyemiyorum utaniyorum hep iyiyim diyorum hep gulmek zorunda hisediyorum kendimi onlarin yaninda bir tek ben mi böyleyim?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Belki de güçlü görünmek istiyorsundur erkekler hep güçlü olmak ister ya ya da öyle görünmek ama bu çok doğal bişi uzulebilirler çünkü onlarda insan ve naif kalpleri olabilir belkide sadece yeterince yakın hissettmiyrosundur derdini anlatmak için
Ama abi soruda erkeklerin fikirleri daha aydınlatıcı olabilir sadece düşüncemi söylemek istedim
Cok teṣekurler yorumun icin kardeṣim belkide haklisindir belkide guclu görunmeye caliṣtigim icin böyleyim
Rica ederim ama yanlış anlama beni lütfen ağlaman üzülmen güçsüz olduğun anlamına gelmez her insanın yıkıldığı zamanlar olabilri onun dışında asla kendimi zorlama en güvendiğin insanların yanında rahat olmalısın icine atma bisileri
Estafurulah yanliṣ anlamam beni en cok uzen insanlar hep yalan söylemeleri hep hep hep
Ben konuṣtugum her kiza iyi davrandikca hep uzulen ben oldum hep
Yalan söylemek derken senin paylaştığın hislerine i an üzülüyor gibi yapmacık davranmak mı
Antalayim ben yurt diṣinda kaliyorum turkiyede dugunde bir kiz gördum begendim neyse konuṣtuk etik zaten aileler taniṣiyordu haberleride vardi ve bu kiz bana cok erken hala evlilik konuṣmak icin niṣan icin sevgililik icin derdi bir kac ay sonra baṣkasiyla niṣanlandi bende dun ögrendim
O kiz icin 3000 km yol yaptim en zor aninda yanindaydim hep altan aldim hakli olsam bile özur diledim ve ustelik bu kiz beni cagirdi turkiyeye babamla gitim hediyeler göturdum Allahtan reva mi bu ya ve sonra eski sevgilisiyle bariṣip niṣanlanmiṣ yani beni sirf onu kiskandirmak icin cagirdi tekrar yurt diṣina döndugumde arkadaṣ kalalim numarami herṣeyi sil dedi
Gerçekten yaşadığın kolay bı durum değil çok haklısın ama şöyle düşün ayrilmasaydiniz ve bu şekilde konuşmaya devam etseydiniz siz nisanlanınca ya da evlenince seni bırakıp gitseydi başka birine emin ol o zaman daha çok canın yanardı
Ki şunuda unutma kimsenin yaptığı yanına kalmaz hani sen şimdi benim kalbim kırıldı haksızlığa uğradım ama o çok mutludur diye düşüyorsundur belki ama onun hayatının ona ne getireceği belli değil yine biz beddua etmeyelim tabiki ama Allah haklıyı haksızı görüyor sen hiç canını sıkma kardeşim
Kimsenin yaptığı yanına kalmaz belki seni çok daha iyi bir hayat bekliyor bilemezsin
Umarım her şey senin için çok daha güzel ilerler
Yok zaten beddua etmiyorum Allaha havale etim Allah bildigi gibi yapsin sadece ṣuan kendimi o kadar sa*ak ve ap*al hisediyorum ki
Mesela bir yandan cok öfkeliyim diger yandan inṣAllah mutlu olur inṣAllah evlenecegi kiṣi tarafindan uzulmez diyorum yani anlamiyorum gercekten ne yaṣadigimi ṣuan
Yok kesinlikle öyle hissetme sonuçta sen onu seviyordun ve iyi bı insandın art niyetin yoktu karşındakide sen gibi zannettin
Yani başka insanları kendin gibi gördün
Bu apta*llık değil sen doğru bı insan oldun burdan cikarman gereken dersler vardı ve onları öğrendin hayattan
Hani derler ya bazen bı musibet bin nasihattan iyidir diye işte aynı öyle
Çevren sana hemen insanlara güvenme der ama tamam dersin frakinda olmadan güvenirsin kolyaca ama bı musibet geldiğinde başına daha temkinli olursun
Yani aslında bunlar imtihan bı yerde çünkü bazen olgunlaşmamış gerekir ya da bazen şükretmeyi bilmemiz gerekir ya da başka başka türlü sebepler yani her insanın hayatımıza girme sebebi vardır ve seni hayatindaki rolünü tamamladıktan sonra çıkar
Öfkelsiin sana yaptıkları yüzünden
Mutlu olmasını istiyorsun yasnamisliklar veya ona olan sevgin yüzünden kıyamıyorsun bensizde olsa mutlu olsun diyebiliyorsun
Bak bu güzle bişi illerde benim olsun demekten yani ayrılığı kabullenmen
Mesela ben ilk sevgilimden ayrıldığında hiç kabullenemedim ayrılığı yani ayrıldık evet ama dedim ki bı gün bı yerlerde yine birleşcez ama yok işte bazı insaların hayatımızdaki rolü o kadarmış
Ve bende ona kızamıyordum hala daha bikaç ay öncesi aladatmadim seni diyor tek bı lafına inanmak istiyorum yoluna onunla devam etmek istiyordum ama şu an daha iyiyim çünkü şunu anladim evet o bile isteye beni aldattı ve eskiden ben sürekli intikam istediğimi zannederken aslında onu istiyormuşum ama şu an hicbisi istemiyorum yoluna bakabilir başkalarını hayatına alabilir ya da ne bilim benden hiç özür dilemeyebilir sonuçta Allah haklıyı haksızı görüyor ama artık demiyorum eskisi gibi Allah görüyor pişman olduğunu bana göstersin demiyorum
Çünkü bitti pişman olsada olmasada çok mutlu yoluna devam etse de gerçekten umrumda değil hiç bı hissim yok
Ha bu kadar toparlanmam uzun zaman oldu yani beni aldattığını öğrendiğimden beri bı buçuk sene geçti onun onsecindede bir buçuk sene benle oynar gibi ilişki yurtmeye çalıştım kendi cabamla çünkü hiç aramadı sormadi merak etmedi zorla mesajlarıma cevap verdi ki ilişkinin ( bana göre) bı buçuk semesi boyuncada bı gün guldurduyse 10 gün ağlattı sevmedi yani hani bunların etkisi falan nerdeyse 3 yılımı aldı işte birine bağımlı olmak
Ama geçer kimse vazgeçilmez değil in ol acını yaşa yok sayma ama ne yaşadığının farkında ol elbet bir gün gecicek emin ol
Dogru söyluyorsun orasi öyle tabiki ama zor oluyor ya hani ne biliyim insan diyor kendi kendine o kiz benimle sevgili olsaydi onu mutlu etmek icin elimden geleni yapardim onu mutlu ederdim felan ama dedigin gibi belkide o insanlarin hayatimizdaki roleri bitince gitiler
Bu arada sanada cok buyuk gecmiṣ olsun sevgilinden ayrildigindan dolayi acisini atlatin mi?
Evet sen elimden geleni yapardın buna eminim ama belki senin hayatındaki rolü bu kadar
Sağol kardeşim
Ya onun acısını çok şükür atlattım yani şu an bı hissim yok ama şu an daha karışık durumlar içindeyim hatta öyle ki keşke diyorum ilk sevgilim beni aldattigi günlere dönseydim de beni bıraktığı için oturup yine gündüz gece agladogim günler olsaydı diyordum çünkü o durumu atlatabilirim ama şu an çok daha farklı şeyler var her şey çok daha karışık şu an
Anladim inṣAllah en tez zamanda atlatirsin bu durumu
Yorumun icin teṣekurler 🙏 konuṣmak iyi geldi
İnşallah ama şu an çok büyük hayal düzelmesi
Ne demek ne zaman istersen anlatabilirsin derdini kardeşim elimden geldiğince yardımcı olurum
Cok teṣekurler aynisi senin icinde gecerli ne zaman konuṣmak istersen burdayim seve seve dinlerim seni
Teşekkür ederim sağolasın
Rica ederim ne demek
Ben kendimi saldım kızlarla vs konusuyorum hep. Buluscamda artık böyle. Sporda özgüven verdi. Şimdi ella vs araştırıyorum işe yarıyormu diye
Bende tam tersi kizlardan uzaklaṣtim hepside yalanci hepsi hepsi hepsi biriside durust degil hepsi menfat peṣinde kulanma peṣinde biktim artik
Takma özgüven kazan. Spor vs yap fitness. Aktivitelerin olsun. İllaki o özgüvenle iyi bir kızla tanışırsın. Ben iyilerle de tanıştım takılmalık isteyenlerle de