İlkokul
Ortaokul
Lise
Üniversite
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ilkokul 3. sınıfta her gün kalın demir sopasıyla dersten hemen önce bir iki kişi yaramazlık yaptı ya da ayakta diye tüm sınıfı sıra dayağından geçiren kadın hocamız vardı, tüm sinirini bizden çıkarıyordu kötû vuruyodu bazıları ağlıyodu kimseden ses çıkmıyodu ders boyinca kendi kendine anlatıp gidiyordu travma olmustu herkeste uslu başarılı olduğum halde ondan korkuyodum, özellikle bir çocuk iyi okuyamıyor diye her okuyamadığında kafasını tahtaya vurup tekme tokat girişiyordu çocuğu ailesi aldı öğretmende 1 yıl kaldı gitti , sınıfça gidişine çok sevinip rhatlamıştık sadece o öyleydi diğer hocalarım hep iyiydi
Hocayı keşke şikayet etseydiniz
Sal**ak kadın ! Bak, çok sinir oldum. Ben de okumaya çözemedim yani ilk yıl. Yazın hocam bire bir öğretti bana hiçbir ücret almadan.
o zamanlar sikayet yoktu ya hocalar dayak serbestti
ogretmenin cok iyiymis benim de cok iyi ogretmenlerim oldu sadece bu boyleydi
Çocuk aklıyla nasıl hareket ederdim, ben? Bilemedim ama ilk altı sene okuduğum okul özeldi. Öyle bir şey olsa hocayı görevden atarlardı şikayet gitse ama nasıl olduğunu söyledim. . Hakkını yiyemem
Aynen , iyi biriydi. Benim de vardı stajda düzgün okuyamayan bir öğrencim. Derste çekiniyordu arkadaşlarının yüzünden ama onu ben bazen tenefüste durdurup bir şeyler okutup yanlış okumuş olduğu yerleri düzeltiyordum. Kendimi gördüm yani onda. O hocam olmasa ben de öğrencim gibi olurdum. Öğretmen cidden önemli.
kesinlikle sen bilincli iyi davranmissin o zamanki egitim sistemiyle simdiki aynu degil o zamnalrda ailelerde dayakla egitiyordu o acidan simdide disiplin yok mesela sistem de sorun oluyor hep
seni takdir ediyorum 😊💖🌸
Açıkçası ben dayak atan bir hocaya hiç denk gelmedim. Sadece o hocam yaramazlık edince tek ayaküstünde bekletiyordu. Onu da hiç bana vermedi. Açıkçası ben çocukken ailemden de dayak yemedim. Sadece bir kez elinde sopayla babam merdivende kovaladı ama şu an düşününce ben hak etmişim. 😀😀
Teşekkür ederim. 🤍🌸
bana yine bi hoca denk geldi sansliydim bizden buyukler okulu birakiyirdu dayaktan dolayi baska hocalarda vardi onun gibi mudurde oyleydi o zaman dovuyordu cocuklari hep
Bizim okulun hocalarında ben hiç duymadım ilkokul zamanı ama lisede bir şeyler duydum. O da dayak konusu değildi. Ağabeyim ve ben aynı lisede okudum ama onun okuduğu zaman olan birtakım şeylerdi. Gerçi ortaokulda ben sonradan başka bir okula geçmiştim. 8. sınıfta Türkçe öğretmeni kızın birinin saçına sakız yapıştırmıştı.🙄🙄
sakiz mi niye ilginc 😀 aklima lise geometri hocam geldi derste sakiz cigneyen arkadasa kizim gelirsem o sakizla kaşlarini alirim demisti😅
🤩🤩Niye olduğunu hatırlamadım ama yapıştırmış olduğunu hatırlıyorum. Çok vakit geçmiş üstünden. 16 yıl olmuş. 🙄🙄
olmus baya liseden ne zaman mezun oldun benim 2013 tu o zamanlar guzeldi
2012’de de ben mezun oldum. 2008’de de işte ortaokuldan mezun oldum.
aynen yakin tarihler ikimizin 😀💖
Aynen yakın 😊🤍
tesekkurler ✨
Rica ederim. 🐣
Lisede mi öğretmensin hocam?
Atanırsam lisede olacağım
Hadi insallah. Kpss devam diyorsunuz
Artık kabak tadı veriyor. Çalışmaya çalışıyorum.
Kaç senedir çalışıyon
Cevap
13Cevap
Lise döneminde oldu
İlk okul sınıf öğretmenim kısa bir süreliğine olsada egolu ve çok kötüydü
İlkokuldan da olmamalı yani. Kötü olmuş.
Hayatımda öyle öğrenci tokatlayani görmedim... çok sertti
Çok şükür hiç ceza veren hocam olmadı. Gerçi ben de öyle yaramaz değildim. Sadece tek ayaküstünde durdurma cezası veriyordu yaramazlık yapana ama onu da ben hiç almadım.
Bu öğretmen dövmekten sanki keyif alıyordu, 7-8 yaşlarında çocuklar bunlar düşünün... nadir de olsa hala böyle tipler var..
Ortaokul da ingilizce öğretmeni uyuzun tekiydi bir bayan nasıl bu kadar uyuz eder çocukları anlamak güç.
Ne yapıyordu ki
Lise. Lisede bir edebiyat öğretmenim vardı. Kendisini baya severdim ki ben de edebiyata ilgiliydim zaten. Ama aşırı egoluydu.
Tabi ki üniversite. Öyle havalılar ki havalarından geçilmiyor vallahi paraları çokya tabi o yüzden birde ünvanları yüksek akademisyenler pehhh
Dün bir tane daha demesine göre sorumun birinde doktora öğrencisi olduğunu diyen yürüyen ego bir arkadaş. O yüzden en son engeli bastım. 😬😬Evlerden Irak !
Ünvanları yüksek olsa ne olur kişilikleri düşük olduktan sonra? 🤷♀️
Yok o erkekti , öğrenim elemanı mı kastettiğin?
https://youtu.be/gC3jD6vapnc
Bu şiir onlara gelsin.
“Duvarda asılı diplomalar.
İnsanı insan yapmaya yetmez.”
Benim hocalarımla üniversiteye kadar hiç sorunum olmadı ama üniversite hocaları egolu sahiden.
Yani üniversitede de kişisel bir sorunum olmadı ama değişikler.
orta okulda bir fen hocamız vardı illallah ettirmişti bir tek bize değil bütün sınıflarına yapıyormuş oy birliğiyle tayinini çıkarttık
Lisede matematik öğretmenim
Osmanlı Tarihi öğretmeni sözde 😏
Üniversite mi?
Evet maalesef
Üniversite hocalarında ego var. Bizimkilerde de vardı.
Maalesef ama osmanlı tarihi öğretmenim lise de olan öğretmen gibiydi. Sanırım hepsi böyle 😒
Bizim lisedeki tarihçiler iyiydi ama bir tanesi dersine hazırlıklı gitmeyip sorularına cevap veremeyince bize vatan haini diyordu. Rehberlik dersine de bir önceki tarih hocamız giriyordu. O hoca öldü. Allah rahmet eylesin. Nasıl geçmiş olduğunu sorduğunda sınıfça “Kendimizi savaştan çıkmış gibi hissediyoruz.” diyorduk. 😅😅Çok kaptırıyordu derse kendini. Resmen cidden savaşta gibiydik.
Yani başta çok sinir olmuştum vatan haini deyince. Ben, eve gider gitmez çalıştım oysaki ama haftaya kadar unutmuşum ama sonradan en sevdiğim hoca oldu.
Sana şöyle söyleyeyim. Korkuyorduk dersinde konuşmaya sonra tabi ben kaldım dersinden (bir çoğu kişi de aynı). Sınavlara kaldım. Kitabı yaladım yuttum ve dedim ;Bu egoist yüzünden senelerime mal olan bu dersi sevdim. Ve Tarihe merak sardım. Bir ara düşündüm Tarih öğretmeni olayım diye ama aynı cins kişilere denk gelince, boş ver bölümünü değiştir. Bıraktım.. Beni soğuttular yatacak yerleri yok..
Boş ver. Zaten öğretmenlerin atama işi de sıkıntı. Ben okudum da ne oldu? Yani branş farkı var ama tarihin atanması da zor.
Maalesef bu ülkede öğretmen olmak zor ve olanında hakkını vermiyorlar. Mutsuz öğretmen mutsuz öğrenciler yetiştiriyor..
Valla ben yetiştiremiyorum da. Burada özel sektörde stajı tecrübeden saymıyorlar.
Boşuna bir yıl boyu staj yapmışım resmen. 😅😅
Şaka gibi bir memleket!
Aynen
Üniversitedir :D öncekileri cahildi :D
Siyaset sorusu mu bu da şimdi 😆
İyi eğitimcilere denk geldim yoktu egoist olan
Üniversiteye kadar bende de yoktu
İlkokulda olmuştu
Egolu öğretmenim hiç olmadı çok şükür :D
üniversitede kanka tavana değiyo
Üniversite
İlkokul..