Bu fotoğraf bana babamı hatırlattı cahilliğin vücut bulmuş hali

Bu fotoğraf bana babamı hatırlattı cahilliğin vücut bulmuş hali

Bi dönem voleybol oynadım okulda öğretmenlerim farklı yerlere yönlendirdi yetenek var diye galatasaray altyapısına girmiştim hatta sonra sırf iki dersim düştü diye o derslerin öğretmeni bıraktırdı e o yaşta kendi kararını pek veremiyorsun ama hep içimde kaldı yani ben voleybol oynamak istiyodum matematikten iyi almak istemiyordum üstelik o kafar ilerlemişken bana bunu yaptılar.
Aynı notun bir benzerini de bana yazmıştı bir öğretmenim, çok kitap okuyan biriydim hatta bazen derste boş vakit bulduğum an yani ders işlenmiyorken hemen kitabı elime alır okurdum, derslerim pek kötü de değildi bu arada ama niyeyse o ' kitaba verdiğin özeni derslerine göstermelisin 2. dönemde' tarzı bir not yazmıştı babamdan azar işitmiştim dersi bırakıp kitap mı okuyorsun sen diye :D o yıl kitap okumadım hiç mesela
12 sınıfta son karnemde hocam eminim çok iyi bir cumhuriyet savcısı olucaksın yazmıştı (cumhuriyet savcısı olmak istiyorum sınava hazırlanıyorum)
Öğretmen öğrenciyi en uygun şekilde yetiştirmek zorunda yazdığında bir problem yok insanlar tek bir alana yönelirler ise ı alan hariç hiçbir işe yaramazlar mesela en basit örnek
Aras bulut iğnemli
Çok iyi oyuncu öyle değil mi
Lakin çok başarılı bir eğitimi de var
Başarı sadece bir alanda ilerlemek değildir
Cevap
14Cevap
olmuştur geçmişte.
Beşiktaş'a verdiğin önemi derslerine vermen dileğiyle gibi bir notum vardı 😄
Yemin ederim aynısını bana yazmışlardı zamanında ki adım Türker. şu an dejavu oldum resmen.
Resimden soğuttu o kadar 😂😂😂
Kendi çapımda yapıyorum. Ressam değilim sonuçta
Nostalji diyarina girmissin hemen cik boş ver
Ben hep çok başarılıydım okulda şu an da öyleyim o yüzden bana öyle diyen biri olmadı ama ben de resim ve spor gibi şeylerde iyi olmadım hiçbir zaman maalesef
Yeteneğe göre eğtim bittiği günden beri (Köy Enstitüleri), böyle bağnaz. Cahil ve kendini eğitimci sanan, *hmaklar türedi!
Merhabalar
Evet oldu, hatta bana edebiyatı sevdirip kitaplar yazdıran bir hocam oldu
Okul hayatımın her yılında böyle bi öğretmenim oldu
Öğretmenler dünyanın en boş insanları diye boşuna söylemiyoruz, andavalın öğütüne bak
Genelde insanlara ben yapıyorum aslında yönlendirmekten hoşlanmıyorum ama analiz yeteneğimi kullanarak kendilerini anlamalarını sağlıyorum tabii anlamak isterlerse
Küçük bir not yazmış bi de 😅 çocuğun bütün hayalleri o küçücük not yüzünden yıkılabilir ve bir tamam sanıyor... yazık sözde öğretmen.
Ve bir 💩 yaptı sanıyor yazdım ama KS sansür atmış 🤣
Ne kadar yanlış ya böyle öğretmen mi olur
Bu öğretmeni günü gelince bulup sergi davetiyesi göndermek gerekir
Neyseki benim öyle bir hocam olmadı 😌
Ciddenn aptalca bir yorum olmuş
Bazen ders değil de resim hayat kurtarır
Resim ders değil mi? Resim dersi
Oldu
Olmuştu
Olmadı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?