Öğretmenler günü sorusu :

Örnek aldığın… takdir ettiğin… hayranlıkla hatırladığın bir öğretmenin var mıydı?
Kolejdeki Öğretmenlerimin çoğu Prof. Oldu ama hayranlıktan ziyade tartışırdık nezaket çerçevesinde….
Öğretmenler günü sorusu :

Örnek aldığın… takdir ettiğin… hayranlıkla hatırladığın bir öğretmenin var mıydı?
Kolejdeki Öğretmenlerimin çoğu Prof. Oldu ama hayranlıktan ziyade tartışırdık nezaket çerçevesinde….
6. Sınıfta Türkçe öğretmenim vardı Nazan hocam, on numara bir insandı kendisi. Sınıfta kim varsa içindeki yeteneği keşfeder ona göre kişiye özel ödevler verirdi ya da ona göre etkinliklere dahil ederdi vs. Benim için de çokça yönlendirmesi olmuştu. Sanırım başıma gelen en güzel şeylerden biri, onun benim öğretmenim olması. En çok onun öğretmenler günü kutlu olsundu 🙃
Wow selamlar olsun
Evet, hayranlık duyduğum bir öğretmenim oldu. Ortaokuldayken Türkçe öğretmenim, bana sadece bir öğrenci gibi değil, bir birey gibi yaklaşıyordu. Ders anlatırken kelimelerle adeta dans ederdi; edebiyatı o kadar güzel aktarırdı ki dinlerken zamanın nasıl geçtiğini fark etmezdim. Ama beni en çok etkileyen, her öğrenciye ayrı bir değer vermesiydi. Benim yazdığım bir kompozisyonu sınıfta okurken gözlerindeki gururu görmek, bana kendi potansiyelimi fark ettirdi. O sadece bir öğretmen değil, hayatımda iz bırakan bir rehber oldu. Her zaman örnek aldığım, insanlara yaklaşımı ve içtenliğiyle unutulmaz bir insan.
Lise sonda bir hocam vardı bilim dersine girerdi her gün bir saatimiz oluyordu adamın ilk senesiydi 26 yaşında çok gençti neyse jdjdj sonra çok beğenmeye başladım çok çok sonra söyledim itiraf ettim zaten baya baktı yüzüme gülümsedi iyice sonra ben mezun oldum o başka okulda çalışmaya başladı vs hayatımın en güzel köşelerinin birinde olacak hep🤓
Yakışıklı hocaya selamlar 😂
Selam eder o da😂
Hahhaahhahah
Ortaokulda türkçe öğretmenim vardı. Çok iyi biriydi. Şu an nerde bilmiyorum. Allah razı olsun ondan. Allah hem dünyada hemde ahirette mükafatlandırsın🌼şimdi düşününce bile gözlerim doldu🥲
Cevap
14Cevap
Felsefe grubu öğretmenlerim hayatımda en özel öğretmenlerim. ✨🌺Hâlâ da yazıyoruz birbirimize.
Matematik hocam var yine çok severim 💓
Tarih hocalarım yerleri ap ayrı.
Prof hocalarım ♥
Benim için hepsi arkadaşım. Zaten öyle de olduk hep. 💕
Wow güzelmiş sana da bulaşmış
Evet öyle oldu biraz 🙂
Evet. Hala daha hep bahsederim hala aynı okulda devam ediyor öğretmenliğe. Gerçekten iyi bir öğretmen büyük şans. İlkokulda ve ortaokulun başlarındaki öğretmenim. Her birimizi ayrı severfi tek kötü lafini hatirlamam. Yanaklarimizi okşar sıkardı. Kocaman gülümserdi. Evine özel derse giderdik ilk defa onda sıcak çikolata içmiştim hep yapardı. Allah ömrünü uzun ve mutlu etsin. Mükemmel bir öğretmendi
Woe
Lisedeki felsefe hocam, düşünme biçimimi değiştiren ve bana yeni bakış açıları kazandıran biriydi.
Onun derslerinde, sadece ezber yapmak yerine gerçekten sorgulamayı ve farklı düşünceler arasında bağlantı kurmayı öğrendim.
Felsefe hocam alman edebiyat profesörü oldu bana asistanlık teklif etti…. Ben de matematik okuyorum o esnada … ne alaka oldum … bu da çok komik bir anıdır
Evet o kadını çok sık anarım idolümdür geçen sene dersime girdi kızdığında bile asla kalp kırmıyor tatlı tatlı uyarıyor öğrencileri dersteyken de asla sıkmaz ne kadar tolerans gösterebilirse gösterir hal böyle olunca şahsen ben onun dersinden yüksek almak için elimden gelenin fazlasını yapıyorum karakter üslup herşeydir
Yeni geldiğim ortaokulda bi öğretmenim, gelmediğim bi gün "o çocukta zeka geriliği var" demişti. Sınıfta bi kız kalkıp "o çok zeki bi çovuk, çok iyi tarih bilir" falan demişti.
Ertesi gün öğretmen beni çağırıp Gelibolu ve İkinci Fünya savaşıyla ilgili sorular sormuştu. Şaşırmıştım, sınıftaki arladaşa söyleyince anlattı bana bunu.
Öyle işte. Unutamadığım öğretmen bu y... şak herifti işte
Oldu. Kendisi genç yaşına rağmen ki hala da genç çok farklı derin düşünceleri olan modern açık fikirli zeki çok iyi yol gösteren , yerini bilen , ve kitap kurduydu hala da öyle. Allah ömür versin sever sayarım her zaman emeği büyük üstümde
Hayranlık duyduğum vardi ama yillarca farketmediğim bir şey vardi büyüyünce farkettim. O öğretmenimin yeni öğrencilerinin velisinden ve kendi annemden duyduğum şeyler sayesinde ama yinede iyi bir öğretmendi. Lisedeki öğretmenlerimi çok seviyordum hayrandim onlara.
Totalde 11 okulum oldu, bana Sarmaşık diyen anaokulu hocam hariç sevdiğim hiçbir öğretmen olmadı.
Sarmaşık ne demek
Öyle diyordu.
Anlamı?
Vardı dahiliye hocası taktir ederdim
Bi de aşık olduğum coğrafyacı vardı onu da çok taktir ederdim 😋
Ooooo dersler nasıldı
İyiydi ya mezun oldum en azından
Biyoloji öğretmenim Nilgün hanımefendi … Sadece bana değil hepimize biyolojiyi sevdirdi 🤷♀️ Evinde ücretsiz derslere de giderdik 5 kişilik gruplar halinde onu yıllar geçmesine rağmen çok seviyorum tüm iyi dileklerim onunla
Lisedeki edebiyat hocam, hayatımda tanıdığım en iyi öğretmendi. Yalnızca öğretmesi gereken konularla sınırlı kalmayıp bize genel kültür ve gündem aşıladı, sınava hazırlanma sürecinde neredeyse bir koç gibi davrandı, iyi ki benim edebiyat hocam olmuş
Evet iki öğretmenime inanılmaz hayrandım hala aklıma gelirler
Basıl biriyidler
Güncelde Ceza Muhakemesi Hukukuna giren hocamız ben de büyük bir hayranlık uyandırıyor. Gerek bilgisi, gerek üslubu, gerek tarzı her şeyiyle saygı değer bir adam💕
Felsefe, Tarih ve meslek hocalarımı hiçbir zaman unutmak istemiyorum. Kendileri bana çok şey kattı.
Evet Ortaokulda Türkçe öğretmenime hayranlık duyuyordum gözlerimi ondan ayıramıyordum Fakat o hep kafamda cetvel kırıyordu😂
Lisans ve master hocam olan İskender hocam. Baba gibi adam gibi hoca olduğu için ona Büyük İskender derdik.
Ortaokulda fen bilimleri öğretmeni vardı hâlâ hayranım ona
Beden eğitimi hocam , çok severdim en yüksek notları tek bana verirdi favori hocammm 😀❤️
Evet Haşim Aksoy vardı matematik hocası Şırnaklı adam hoca değil arkadaştı
Oldum olası sevemediğim meslek grubu, ne hayranlığı
Oldu eskiden tarih öğretmenim
Nasıl biriydi
Kadın da dersi çok güzel anlatırdı böyle farklı farklı örnekler verirdi Ben seviyordum tarih Öğretmenimi Hep de tarih öğretmeni olmak istemişimdir
Ilkokul öğretmeninin yeri ayrıdır
Nasıl biriydi
Idealist, zeki, disiplinli ama sevkatli, çalışkan, açık görüşlü, öğrencileriyle aileleriyle ilgilinen, matematiğe fazla düşkün bir ayakları yere sağlam basan güçlü bir kadın, bir eğitimci ve anne Babam okumamı istemedi müdürü de alarak evimize kadar gelmiş güç beka onu bile ikna etmişti. Her öğrencinin tek tek evine gidip aile yaşantısına şahit olmuştu. Onun sayesinde mühendis oldum.
Wow etkileyici hikaye
Almanya’da öyle bir durum yok bence… düzen sistem iyi Öğretmenler bu denlice ön plana çıkmaz…
Kahraman durumu olmuyor işlerini yapıyorlar eğitim sistemi daha ön planda
Sebeple şu öğretmenim şöyle bir hayatıma dokundu demem çok çok mantıklı olmaz… o tarz bir hikayem yok açıkçası ama öğretmenlerimle aram iyiydi…
Size hayranım hocam bir imza alabilir miyim
Zerafetiniz o 😄🌷
8. Sınıftaki matematik öğretmenim derse girerken gülümsüyordu adamm
Bir kez oldu...⚡️
Evet oldum
@Bihteeerrr Öğretmen ve Aybüke öğretmen👍
Cansın 🙏Aybüke öğretmen için bir kalp bırakıyorum 💓
@Bihteeerrr sen bütün öğretmenleri temsil ediyorsun bihter hocam💘
@Harbialem34 Çok teşekkür ederim temsil ediyorsam ne mutlu bana 👼✨
@Bihteeerrr sen benim en sevdiğim öğretmenimsin💋💖
evet oldu
hala görüşüyorum
Evet lisedeyken olmuştu.
Oldu evet
Dersanedeki tarih hocamı severdim
20 yıldır öğrenciyim olmadı
Teknoloji tasarım hocamız vardı çok güzeldi.
Olmadı
Üniversitede oldu
Oldu tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?