Bu duygular silsilesi ;
İnsanın bulunmak istediği ama olamadığı, yaşamak isteyip de yaşayamadığı, kendi varlığını, yaratılış sebebini dahi sorguladığı, aslında ben bu kişi değilim , bu kadar çaresiz olamam dediği, sevip de karşılık görmediği, elini nereye atsa kuruduğunu hissetmesiyle eş değerdir.
Maddi manevi olarak her geçen gün eridiğini hisseden birisi aynı zamanda çözümü aramaktan, farklı yolları denemekten ve aslında bunun için uğraşmaktan vazgeçmiş demektir.
Yani kendini boşluğa teslim etmek yerine bu sıkıntılarla bir bir nasıl baş ederim diye planlı ve düzenli şekilde harekete geçse ortada sorun da kalmayacaktır.
22 Yorumla- 2 ay
Teşekkür ederim @Sonumuzgeldi
- 2 ay
Rica ederim🙂
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 9,5b cevap paylaştı. Maalesef öyledir ve geri dönüşü de oldukça zordur
13 Yorumla- 2 ay
Evet öyle
- 2 ay
Rica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. İnan bana yaşadığın her şeyin bir sonu var hiç bir acı dert sıkıntı baki degil sonsuza kadar sürmüyor ama sen bu denizde akıntıya bırakırsan kendini boğulursun bazen ilerlemek lazım güçlü kadınlar kolay yetişmiyor zamanla sende öğreneceksin
13 Yorumla- 2 ay
Her zaman güçlü kadın oldum öyle de olmaya devam edeceğim soru sormak için sorulmuştur benlik bir durum yok🙂
- 2 ay
Teşekkürler
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kim kimi bulmuş ki sen aranasın! Herkes yalnız, herkes Mutsuz
13 Yorumla- 2 ay
Öyle zaten bir şey demedik
- 2 ay
Peki
- 2 ay
Pozitif olmaya çalış sevdiğin ilgi duydugun seylere yonel
11 Yorumla- 2 ay
İnsan çok kötüyken hep sorun yaşıyorken pozitif olamıyor maalesef
- m2 ay
İnsan derin düşüncelere daldığı zaman kendi kendini yiyip bitirebiliyor.
11 Yorumla- 2 ay
Evet öyle
- 2 ay
Evet eğer ki gerçekte Annen baban yoksa ve Kardeşlerin seni istemiyorsa insanlara muhtaçsan bu halde Dışarıya çıkıp Mutlu mutlu gezip dolaşan insanları görüyorsan, yaşadığın evlilik , mutlu hayat misali Hayaller kurup hayal kırıklığına uğruyorsan ne yazıkki Daha acılısı yoktur elbet ki başka çeşitleri de var ama Ne yazıkki En kötüsü bu ne yazıkki bana göre
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 970 cevap paylaştı. Nasıl yaşadığın ne yaptığın neleri yapamadığın bunlara göre acı seviyesi değişir
10 Yorumla- 2 ay
metafizik dünyasına dalma tv de gördüğün savaş haberlerine odaklanma bunlar seni sürekli negatif yönde etkiler dolayısıyla beynin hep yorgun olur
01 Yorumla- 2 ay
Bunlara odaklanmıyorum sorun başka şeyler
- u2 ay
Evet katılıyorum buna
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)2 ay
Evet kötü bir durum Bunu sana yaşatanları Allah'a havale et.
10 Yorumla yooo benimde istediğim bu nooo problemm
11 Yorumla- 2 ay
Anladım
Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Öyledir maalesef
10 Yorumla- 2 ay
Psikoloğa veya psikiyatriste gitmelisin bence
03 Yorumla- 2 ay
Soru bu benle alakası ne
- 2 ay
Karşımda "insan ruhuna en derin acıyı veren duygu"dan bahseden biri var. Ayrıca başka yerde tükenmislik sendromu da demişsin
- 2 ay
Yaratıcı soru sormaya çalışıyorum
Kişilik & Karakter konusunda 421 cevap paylaştı. Böyle mi hissediyorsunuz cidden?
01 Yorumla- 2 ay
Hisseden çok fazla insan var
- 2 ay
Bunu düşünen olduğunu sanmıyorum
10 Yorumla - 2 ay
Evet öyle
10 Yorumla Evet doğru
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Öyledir
10 Yorumla- 2 ay
Öyle..
10 Yorumla
Detaylı bilgi