..
'Yüreğine giden bir bilet kes, cam kenarı değil can kenarı olsun.."

..
'Yüreğine giden bir bilet kes, cam kenarı değil can kenarı olsun.."

Hayır acı tatlı bir duygudur ve özeldir o insana saf sevgi duyduğumuz için özleriz acısıda bu özlemdendir ama tatlı acıdır çünkü gerçek sevgiyi barındırır...
En çaresiz hissi midir bilemem ama çok çaresiz hissettirdiği su götürmez bir gerçek... Hele bir de tam anlamıyla tadına varamadıysan birlikte geçirilen o güzel anların, doya doya özgürce sohbet edemediysen çok daha zor...
Bir fotoğraf için yalvartabilecek, beklentilerini dile getirmekten çekinmeyecek kadar arsızlaştırabilecek, kendinden taviz verdirebilecek cinsten bir şey...
Aynı zamanda bu kadar arsızlaşabilmişken yine de elindekine kanaat ettirecek kadar da acımasız bir his...
Tüm bu zorluğa rağmen sonunda kavuşma ihtimali var ise de bir o kadar ümit veren, canlandıran his...
Özdemir Asaf'ın da dediği gibi,
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir
Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir.
Ve sevecekse sevilen, o hayat her şeye bedeldir 🙃
Bu güzel yorum teşekkür ediyorum:)
Ne demek efennim her zaman 🌸🙃
Eic seçerdim ama sistem kendisi seçecek zaten:)
Uzun olduğu için mi güzel olduğu için mi? 🙃
Yürekten yazıldığı için güzel..
🌸🌸
Evett çaresizliktir birini çok sevip onun gelemeyeceğini bilmek. Hem çaresizliktir hem de umuttur, insanın kendi içinde büyüttüğü umut. Böyle durumlarda insanlar mantıklı düşünemiyor. En güzeli , aşkın içine mantık katmak.
Çaresizlik az kalır bence böyle insanın kalbini avuçları arasına almışta sıkıyor gibi buna çaresizlik demek az kalır hatta anlatmaya benim için kelimler yetmiyor.
Hayır, dünyanın en çaresiz hissi çok sevdiğin birinin günden güne ölüme yaklaşmasını izlemektir. Elinden hiçbir şey gelmez. O his kadar bunaltıcı bir şey yok.
Rica ediyorum..
Evet, bence de birini özlemek dünyanın en çaresiz hislerinden biri. İçinde hem büyük bir sevgi hem de o kişiye ulaşamamanın yarattığı boşluk olur. Kalbin bir yandan dolup taşarken, diğer yandan eksik bir parça olduğunu hissedersin. Özlemek, bazen sabah uyanınca bile ilk aklına gelen şey olur; kimi zaman gözlerin dolabilir, kimi zaman nefesin kesilir. En zor yanı da bu hisle baş başa kalmak; anlatacak, paylaşacak kimsenin olmaması.
O hissi kim yaşamamış ki, değil mi? Birini özlemek bazen insanı ağır bir boşluğun içine atar, elin kolun kalkmaz gibi gelir. Ama işte, o an aslında duyguların en gerçek hâlidir. Ve unutmamalısın, her özlem bir gün ya buluşur ya da kalpte yumuşak bir hatıraya dönüşür. O can kenarındaki durakta bekleyen kalp, bir gün o bileti tekrar kullanır 🖤✨.
Cevap
5Cevap
Merhaba,
Hayır, ben benim olanı özlerim, özlediğim yok!
Canları cehenneme!
Hem de o kadar çaresiz bir his ki çaresi asla yok..
Hayır, yaşamayan birisini özlemek en çaresiz hislerden birisi olabilir.
Özledigin insana bağlı o bazısı çaresizlik değil özgürlük bileti
Bence tadı tuzu boşluk daha kötü
Keşke öyle bir duygu olmasaydı
Özlemek derin bir sızı
Özlemek ölmekten sadece iki harf fazla
Değil, çaresizlik öyle bişey değil
Özlemek çok güzel bı o kadar da zor bsy
Ölen birini özlemek daha çaresizlik
evet en çaresiz histir
Birgün bir balkon köşesinde son kez özleyeceğiz.
Öyle
Elden gelen bi şey yoksa evet
zor bi his zaman...
Olamaz mı olabilir…
Evett
Sevince evet
Öyledir 🤨
Evet yaa🥺
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?