Merhabalar Öncelikle Yalnızlık hissetmenin en büyük etkenlerden biri çevre faktörüdür. Çevrenizde bulunan insanları kendinize eşdeğer bulamama durumudur. Hayatta her zaman bir adım önde görmekteyiz kendimizi bu durum da bizleri yalnızlığa itmektedir.
Özgüveni eksik insanlar yalnız olur. Çünkü kendilerini insanların arasında olmaya layık görmezler. Bazi insanlar da insanlardan çok kötülük gördüğü için insanlardan uzak durmaya başlar ya da hiç kötülük görmese bile bazı insanlarda bebeklikteki bağlanma sorunlarından ötürü insanlara güvensizlik olabiliyor. Ya da bazı insanlarin daha farklı ilgi alanları olur ve insanların günlük klasik muhabbetleri ve geyikleri onları sıkar ve kendi hallerine çekilip kitap filan okurlar.
12 sene önce tedavi görüp duygu durum bozukluğu raporu almış ve %80 oran yazılanilen tanıya 45de yazarız dendiğinde yaşamak istiyorum 45 olsun diyerek kendi hayatını yeniden kurmuş bir abiniz olarak diyorum
Kendinizi keşfedin kendinizi gerçekleştirin. Önce siz gelirsiniz siz yoksaniz da dünya devam eder herkes her şey unutulur
Ben de duygudurum bozukluğu için rapor almak istiyorum. Ekpss'ye girmek için. Rapor alınca zihinsel engelli statüsünde olup haklarından mahrum kalıyor musun?
Yalnızlık tek başına olmak değildir, seni anlayacak tek bir kişinin bile olmamasıdır ben şöyle bakıyorum insan yalnız kalınca kendini buluyor kaliteli bir yalnızlık boş kalabalıklardan iyidir.