- m30 gü
Edebiyat öğretmeni olarak takılmıyorum , desem yalan söylemiş olurum , çünkü anlam karmaşası yaratabiliyor. Mesela örnekte gördüğümüz gibi "mı , mi " soru edatı sanılmış bu sebeple anlam karmaşası yaşanmış cümlede ayrı yazıldığı için.🎀
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 539 cevap paylaştı. Ay ben bu kadarını çekemiyorum knkma evt hdndjs konuşamadığı yerlerde özel şeyler var diye bu kadar🙄 hemcinsim ama kriz geçirmeeek
10 Yorumla
Buna soğuyacak mallar varsa hiç konuşmam
12 Yorumla- 30 gü
Bu örnek ya jdjs bu komik hatta😀
- 27 gü
evet
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
- 29 gü
Sürekli ve büyük hatalar beni irrite eder evet.
10 Yorumla - s30 gü
Sadece karşı cins değil gözüm herkeslerde takılıyor buna bariz hata ise🤣
10 Yorumla Ben yazım yanlışına takılmam, ama süslü cümleler ile anlaşılmamak için elinden geleni ardına koymamaya ant içecek cümleler kullanıyorsa o zaman soğumakla kalmam, aradaki mesafe dünya ile ayın ilişkisi gibi olur
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Sadece karşı cins değil hemcinsimin böyle yanlışlar yapması hoşuma gitmez. Bende bazen yazım yanlışı yapıyorum ama onlar kadar değil. En azından yanlış yazsam bile tekrar düzeltmeye çalışıyorum.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 358 cevap paylaştı. Yok takılmayın 🤦🏻♂️ bende yazım yanlışı yapıyorum.. bazen hatta sıksık da devrik cümle kullanıyorum 😏
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 8,6b cevap paylaştı. Kültür seviyesini bayağı ileri seviyelere taşımış biri olarak buna asla katlanamam
10 Yorumla- 29 gü
Hele hele bazıları, cümlenin aslını unutuyorum 😄
10 Yorumla - 30 gü
Normalde takılmam çok ama bu mı ve da'ları kullanamayanlari kafa kafaya vurasım geliyo
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hayır hoşuma gidiyor. Bende düzeltirim yeri gelince 😂
10 Yorumla- 30 gü
ama görseldeki inanılmaz bir yazım yanlışı güldürür
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 454 cevap paylaştı. Bilmem kardeş aracını mı satıyorsun?
12 Yorumla- 30 gü
Galiba satıyor 😀
- s30 gü
Aşırı derece de yapmıyorsa soğutmaz ama kasıtlı olarak kısaltmalar kullanıyorsa yüzümü buruşturum. Kelimenim tamamını yazmak zor olmasa gerek.
00 Yorumla Ya ne kadar dikkat etsemde genelde yanlış harfe basıyorum. Kontroş etmeden gönderince de bakıyorum bir dünya hata var.
00 Yorumla- 30 gü
Ben nereden bileyim neyi satıyorsun. 🙄 Çok takılmam aslında ama yine de düzgün yazsın.
00 Yorumla - 30 gü
Kafamda düzeltemediğim yanlışlara evet takılıyorum. O yüzden tekrar soruyorum.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 808 cevap paylaştı. Yok ya kusursuz rollerini yemem zaten farketmez bana
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 700 cevap paylaştı. Niye ballim ne buğalduruyi seni... Glbi güzel olsun yavrim yazisina bakma😅🤷♀️
00 Yorumla- 30 gü
Fazla takılmam Ama genelde kısa kısa yorum yazanları fitil oluyorum
00 Yorumla - 27 gü
evet çok fazlaysa soğurum
10 Yorumla - 29 gü
Soğutur tabi ayol
10 Yorumla - 30 gü
Sık olursa söylerim soğutur
10 Yorumla - 30 gü
Pek değil ya dikkat etmem okadar
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. ısıtır daha yakın hissederim
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Sadece karşı cinsin değil ki 😑
10 Yorumla- m30 gü
Aşırı anlaşılmaz değilse çok takılmıyorum
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)30 gü
telefonda sekreterler kim arar diye sorar ya ben de "bilmem kim arar" diyesim geliyor
00 Yorumla - 28 gü
Takılmam
12 Yorumla- 28 gü
takılsaydon beni anlaman pek mumkun olmazdi :D
- 28 gü
Tabiki de
- 28 gü
İğrenirim
10 Yorumla - 29 gü
Belki satmıyor emin değil alla alla fkdghd
10 Yorumla - 29 gü
Soğutmaz.