- Aşk İlişkileri konusunda 477 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle şeylere çok dikkat ederim ve önem veririm. Kelimeleri ve bağlarlar doğru yazmaya özen gösteriyorsa, noktalama işaretlerini kullanıyorsa, sohbeti güzelse ohh mis ya. Böyle erkekler pek yok çünkü.. ayy herkes kelimesini herkes diye yazan var hala, yıl olmuş 2020 🤮
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılBeni düzeltmeye kalkan insanlara Türkçe dil bilgisi eğitimi veriyorum. Şimdi burada mesela siz virgülden sonra büyük harfle başlayarak bir yazım yanlışı yapmışsınız. Peki bu ne kadar önemli? Benim için hiç önemli değil ama daha kendileri dil bilgisi konusunda bilgi sahibi değilken bizim yaptığımız gibi klavye hatasını görüp düzeltmeye çalışan insanlardan hiç haz etmiyorum. Bence insanların bu yazım yanlışlarına takılmaması gerekiyor. Sonuçta burda kimseyi sınava tabi tutmuyoruz. İnsanların yazdıklarından çok düşünceleri önemli olmalı.
123 Yorumla- +1 yıl
Kelimeleri kullanış şekli demişsiniz soruda. Kelimeleri kullanış şekli yanlış olursa yazım hatasına girer. Her neyse cevap olarak önemli değil diyorum. Önemli olan ne düşündüğü benim için. Diğer söyledileriniz sembolik olarak kalır sadece.
- +1 yıl
Bak mesela ben de klavye hatasına düşüp söyledikleriniz yazamamışım😀
- +1 yıl
@cinnia al işte tdk"ye bakmadan doğru bildiğini sanan biri daha 😂
- +1 yıl
Bir dilin işleyişini ve sunduğu düzeni inceleyen, onun ses, sözcük yapısı, anlam değişmeleri, tümce kuruluşu gibi öğelerini ele alıp bunların kurallarını saptayan bilimdir. Bu kelime genellikle dil bilgisi şeklinde yanlış yazılmaktadır. Doğru kullanımı dilbilgisi şeklinde olmalıdır.
Zaaa. - +1 yıl
- +1 yıl
@cinnia sen neden link atamıyor sun😂😀
- +1 yıl
- +1 yıl
@cinnia Buradan bakabilirsiniz TDK kendi sitesinde bile ayrı yazıyor 😂
- +1 yıl
@edameda06 klavye hatasına takılma demiştim ilk yorumda ben de hata yapabilen biriyim. Ben takılmam ama bilgimi ölçmek istiyorsan bir link atarım sana 😀
- +1 yıl
@cinnia ikiye tek geliyorsunuz ama hangi birinize yetişeyim 😂 hiç adaletli yarışmıyorsunuz😂
+1 yılKarsı cinsin yazış tarzı ve kullandığı cümleler bana karşı hislerinde ne kadar gerçekçi ve yapmacık olduğunu ortaya koyacaktır. Hayatımızda en önemli olan ise yazılandan çok duyduklarımdır benim için etkilenme sebebim ses tonundan bana hitap ederken titreyişinden konuşmalarından vurgularından daha iyi anlaya bilir etkilene bilirim.
00 Yorumla
+1 yılBana aşık olduğunu söyleyen birisi vardı hiç muhabbetimiz yoktu aynı sınıftaydık ama bende merak ettim acaba dersteki konuşmalarımdan vs mi etkilendi diye :D Ben öyle şeylere hiç takılmam demişti bana :D O an yaşadığım hayal kırıklığını unutamıyorum :D Halbuki ben çok dikkat ederim böyle şeylere :D
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
114Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
u +1 yılYazdıklarından çok yazıdaki düşüncelere bakarım, etki eden kısım orası.
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılhayır etkilenmem. zaten tüm kızlar neredeyse aynı yazıyor.
00 Yorumla Evet etkilenirim çünkü ben kelime dağarcığı, kelimeleri kullanma, yazım tarzı ve imla kuralları konusunda hassas biriyim. Dikkat ederim yani buna. Velhasılkelam sapyoseksuelligin getirdiği bir durum 🙂🙂
19 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Elbette kelimelerin sihiri vardır.. Bazen bir cümle insana kitap kadar geniş anlatım getirir.. Ben erkekleri hep kadın düşkünü arsız insan sanırdım ancak seni tanıyınca erkek gibi erkek olmanın ne demek olduğunu gördüm ve şimdi yüreğim benim göğsümde değil sende..Çok etkilemiştir..
13 YorumlaYazı karakterin yansımasıdır. Konusurken çok rahat yalan söylenebilir ama yazarken asla. Yalanları satır aralarında çıkar eğer görmesini bilirsen. Değil yerine deyil, eğlenmek yerine eylenmek yazan birisi bana ne hikaye anlatirsa anlatsın kaçarım ordan. Buna dikkat edip bir de -de -da eklerini ayırıyorsa fikirlerimiz zıt olsa da konuşulabilir insandır. Karşı cins olması önemli değil.
14 Yorumla- +1 yıl
Ya bu örnekler çok var tabii. Eğer yerine eyer gibi gibi gibi. Tamam bazen klavye azizliği bazen hızlı yazma isteği vs. dört dörtlük Türkçe yazamıyoruz, imla ve noktalamaya dikkat edemiyoruz ama bu klavye ya da hızlı yazma hatası değil, direk kişinin karakterini ortaya koyan yazım sekli.
- +1 yıl
Bence aksine konuşurken daha çok belli eder kendini ama yazarken düşünüp yazdığı ve zamanı olduğu için kendisine bile ait olmayan cümleler kurabilir karşıdakini etkilemek için.
Dürüst olmam gerekirse daha yeni tanıştığım, 2 gün konuştuğum kızların bana canım cicim bebeğim demesi beni soğutuyor ve yazmayı bırakıyorum. Burada da başıma çok geldi. Böyle ucuz sözlere kanmaz her erkek. Abazalar memnun olur doğru ama kişiliği yerinde birisini kızdırır bu. Yapmayın kızlar. Yani evet etkiliyor ama olumsuz yönde.
30 Yorumla
+1 yılEvet etkileniyorum, hatta burada tanıdığım bir kız var kendisinin görüşlerini sorularını konuşma şeklini çok beğeniyorum. Hani derler ya insan hep sevdiğini bekler hep o gözlediği yoldan geçsin ister ya, işte bende böyleyim. Onun soru sormasını yorum yazmasını çok önemsiyorum ve bana mesaj attığı zaman sanki zaman duruyor o anda diyorum ki sanki zaman aynı yerde kalsa hep benimle konuşmuş olsa diyorum. Gerçekten etkileniyorum çok efendi çok alçak gönüllü bir insan bambaşka ya o kırsa bile mutlu oluyorum. Canı sağolsun diyorum ağır konuşuyor olsun diyorum hakaret ediyor sessiz kalıyorum karşılık vermeye bile kıyamıyorum.
04 Yorumla- +1 yıl
afedersinde kız seni s. kse tesekkür etceksin bu kadar sıgır olmayın.
- +1 yıl
Bu Benim tercihim seni ilgilendirmez o kadar da değil
- +1 yıl
yav he hee
- +1 yıl
He tamam
+1 yılYa bana karşı samimi saygılı
düzgün cümleler içerisinde içinde his barındıran kelimelerden etkilenirim evet..
Samimiyet
anahtar kelime bu..20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYAAA EVEEETTT BEN EN COK YAZIŞ TARZINDAN ETKILENIP SESINI DUYUNCA HAYAL KIRIKLIGINA UGRUYORUM
YANI YAZISIRKEN DAHA FARKLI HAYAL EDIYORUM, YAZIS TARZI BENI COK CEZBEDIYOR AMA ASLINDA GERCEKTE FARKLI BIRISI😒😥😥😥
BU KONUDA CANIM COK YANDIIIIĞ10 YorumlaYazış tarzı etkilese bile şu şekilde etkiler yani daha farklı bir kişiliği olduğu kanısına varırsın tanımadığın için düşünürsün onuda ön bir düşünce oluşuyor çünkü ama sonrasında zaten kimin ne mal olduğu ortaya çıkmış oluyor onun için mesajlar vsler hepsi boş sadece geçici bir ön düşünce işte.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılYazış şekli demeyelim de, kalite bazen farkettiriyor kendini, tabi bir kez denk gelmekle olmaz bu, sık ve üst üste denk gelince evet bu gerçekten de adam diyor insan ve ilk izlenim dikkati oluşuyor...
30 Yorumla
+1 yılEtkilenmem, ama imla kurallarına nolur dikkat etsin. Sürekli düzeltmek hissi geçiyor içimden.
Arkadaşım ya da sevgilim farketmez.00 Yorumla
+1 yılDüşüncelerini beğeniyorsam, yazım kurallarına dikkat ediyorsa, samimi geliyorsa, kısa değil de uzun mesajlar atıyorsa, yani önemsiyorsa o kişiden etkilenebilirim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı. Farklı şeyler yazmak her zaman etkileyicidir. Bir de düz yazı değil de arada kalp, gülücük ya da değişik emojiler, şiirler, komik sözler, sıradışı sözler etkileyici oluyor
10 Yorumla
+1 yılYazış tarzından etkilenmek ımm 🙂sen etkileniyor musun
110 Yorumla- +1 yıl
Mesela nasıl 🙂
- +1 yıl
Bunu burda ki kısacık konuşmalardan anlayabilir misin ki?
- +1 yıl
Yanlış anlamışsın o halde 🙂
- +1 yıl
🙂🙂kaba davrandıysam özür dilerim
- +1 yıl
Ne bilim kaba davranmış gibi hissettim kendimi
Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı. Düzgün yazıyorsa etkileyebilir. Türkçeyi düzgün kullanıyorsa, yazım kurallarına uyuyorsa ve yazdıklarında saçmalamıyorsa etkiler
20 YorumlaOldu bu öyle bi etkilendim. ordan başladım etkilenmeye sonra asık oldum. sonrasi malum. Her aşk bir gün ölümü tadacaktır
10 YorumlaEtkileyici bir yazış tekniği ve cümle kurma, yerine göre doğaçlama ile lezzet katma akıcı ve sade bir yazım dili kullanıyorsa neden olmasın.
10 YorumlaOluyor bazen kişiliğini bile hissediyorum. Ama geçiyor zamanla. Burada bile oluyor bazen ama hoşlantı sadece yani.
10 Yorumla
+1 yılEvet. ağzı iyi laf yapıyorsa zaten her kızı etkiler
20 Yorumla
+1 yılNasil yazdigindan çok hangi düşünceyle yazdığını önemserim gerçekten isteyek içinden gelerek mi yoksa yazmış olmak için mi zaman geçsin diye mi yazıyor. buna bakarim
10 YorumlaYazış tarzı derken yazılanlardaki kalite diyorsanız tabiki etkileyebilir
10 Yorumla
+1 yılTürkçeyi doğru kullanması, imla ve yazım kurallarına uyması beni etkiler. Burada biriyle o șekilde tanıșmıștık. Buradaysa görür umarım.
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle olası. Beklentimin üstünde bir ifade tarzı beni benden alabilir.
10 Yorumla
+1 yılEvet bazen, kullanılan kelimeler yerli yerince olunca
10 Yorumlaİmla da en az keskin bir zeka kadar çekici bence 👌
10 YorumlaEtkilenmem ama soğudugum oluyo bebeğim e bebeyim diyen yav hehe falan diye konuşan kızlardan mesela
10 Yorumla
+1 yılKurduğu cümleler ve seçtiği kelimelerden kesinlikle etkilenirim. Kültürlü olduğunu gösterir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet. Bu yüzden dikkatimi çekmeyen hicbir mesajı yanıtlamam
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen yazi karakterinden çok yazısında ne anlatıyor ona bakarim
10 Yorumla
+1 yılNbr yazanlardan sonra naber yazan mı çıktı bu nasıl soru jsjshs
Eğer etkili cümleler kuruyor demek istediysen bu artı puan demektir etkilenmek için daha var çünkü ağzı iyi laf yapan yalancı da çok. Etkilenecek bir şey arıyorsan karakterine dikkat et elinde o kalır ilerde çünkü yakışıklılık para vs bunlar zamanla sadece artı puan olur ama saygisi karakteri varsa işte bu etkileyicidir.00 YorumlaSonucta yaziyi eller degil yürek yazar diye düsünürüm. İnce ruh ve güzel sözler etkileyici olabilir
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle. Şimdilerde kendisinin yazım şeklinden, imla kurallarından ve bakış açısından oldukça etkileniyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılElbette ağzı iyi laf yapan kendini geliştirmiş insan mesajda da kendini belli ediyor ama benim tercihim telefonda beni etkilemesi olur.
10 Yorumla Tabiki sonuçta ses yok görüntü yok elde olan sadece harfler zaten 5 dakika sohbet yeter kişiliği anlamak için
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılEtkilenmek değilde yazma tarzı kelime kullanış biçiminden birşeyleri anlayabilirsin yani ben anlayabiliyorum
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBi insanın konuşma tarzı
Kişiliğinden izler verebilir
Etkiliyorsa, etkilenirim tabikisi20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu elektriği yoğun hissederim. Hele düzgün ve yaratıcı cümlelerse..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılDüşünmeden etkilenmem yazacaktım ama biraz düşününce yazı tipi bir mesaj da içeriyor olabilir. Bu yüzden evet etkilenirim.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle evet, adap dediğimiz artık cümle kurumundan fark ediliyor. Absürt derece de cümle kuramayan insan topluluğu var.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyaav yörük arkadaşım vardı beni çok severdi arkadaş olarak sonra telefonum kırıldı ben sana sms paketi yapıyım dedi o kadar şaşırdım ki😂 okuldan sonra konuşamayınca çok sinir olmuştu🥵 sonra kız gitti evlendi😂
00 YorumlaKimse yazışına felan bakmıyor tipine bakıyor popülerliğine bakıyor parasına bakıyor kimse kimseyi kandırmasın
00 Yorumlakarşı cinsin ne yazacağına bağlıdır yazdıkları düşünceli ise etkilenirim samimi saygılı özelikle olursa etkileniyorum
00 Yorumla
+1 yılYazışarak derinden etkilendiğim olmadı hiç, yüz yüze olmadan etkilenemiyorum sanırım
10 Yorumla
+1 yılEtkilenebilirim ama cok nadiren yazis tarziyla etkileyen biri cikiyor karsima.
10 Yorumla
+1 yılE tabi ki, saçma sapan ergen dili ile yazıyorsa soğuma sebebi bence
40 YorumlaTabii ki. Karşımdaki insan düzgün ve net ifadeler kullanmalı, yazım kurallarına dikkat etmeli. Bu beni oldukça etkiler.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılkesinlikle etkilenirim.. yazısına gösterdiği özen ve yazının içeriği ve dolu olması önemlidir.
00 Yorumla Tabi etkilenirim, kısaltma kullanan yazarken özenmeyen itici gelir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 774 cevap paylaştı.
+1 yılinsanına göre değişir bazısı konuşarak bazısı yazarak kendini daha iyi ifade edebilir.
00 Yorumla
+1 yılHayır hiç bir zaman etkilenmedim öylesine cevap veriyorum
00 YorumlaEtkilenmek değil ancak dikkatimi çekebilir. Bu da ben de içten içe bir takdir duygusu oluşturur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılYazım şekline pek takilmam dil ve anlatim dersi görmüyoruz sonucta... ama yazışma konusmalarindsn etkilenirim
00 Yorumla
+1 yılLan lı lunlu konusuyoruz uçarım sana falan diyor iyi gibi
00 Yorumla
+1 yılYazış tarzına gerek yokki cinsiyeti yeterli etkilenmek için 😂
00 Yorumlaİki harfi bir araya getiremeyen insandan etkilenmem söz konusu değil.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılBen en çok gülüşünden ve sesinden etkilenirim ama en çok gülüşünden
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 544 cevap paylaştı. Düzgün yazmak için kasıyorsa etkilemez. Tarzı, diksiyonu düzgünse etkiler
00 YorumlaDüzgün, kibar, kısa kelimeli konuşmayandan etkilenirim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Türkçe ıİmla (Yazım) Kılavuzu ve Türk dilini çok iyi kullanması çok hoş ve etkileyici olur..
00 Yorumla- Devamını Gör (139)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat