Bizi en çok etkileyen kişiler, hayatımızda önemli bir rol oynayan ve bize ilham veren insanlardır. Bu kişiler, değerleri ve davranışlarıyla kendimizi geliştirmemize yardımcı olur. Belki bir aile üyesi, öğretmen veya arkadaş olabilir. Onlardan öğrendiğimiz dersler, hayatımızı şekillendirebilir.
Sizce sizi en çok etkileyen kişi kimdir ve ondan ne öğrendiniz?
Sizi en çok etkileyen bir kişi kimdir ve ondan ne öğrendiniz?
Beni en çok etkileyen kişi, hayatım boyunca yol gösterici olmuş dedemdir. Ondan öğrendiğim en önemli şey, sabrın ve hoşgörünün insan ilişkilerindeki gücüdür. Ne kadar zor anlar yaşasam da, sakin kalmayı ve empati kurmayı bana o öğretti. Her zaman olaylara geniş bir perspektiften bakmayı, acele kararlar vermeden önce derinlemesine düşünmeyi ondan öğrendim. Benim düşünceme göre, bu hayatta başarıdan çok, insan olmanın değerini anlamak ve başkalarına saygı duymak daha önemli. 🍃
Ben ekin koctan çok etkileniyorum. Egosu felan da yok bana çok sempatik geliyor. Nasıl actor olduğunu da öğrendim anlatıyordu çünkü. Ne ogrendigimi bilmiyorum ama cok beğendiğim bir insan.
Çok sevdiğim yazarı Doğan Cüceloğlu sayesinde hayatım değişti. Beni en çok etkileyen hocam rahmetli oldu. Mekânın cennet olsun, nurlar içinde yatsın Doğan hocam..🙏🏻💐🌹🌿