Hayatta en çok etkilenilen kişi genellikle bir dönüm noktasında karşımıza çıkar. Bu kişi, bazen bir aile üyesi, bazen bir öğretmen, bazen de hayatımıza ilham katan bir lider olabilir. Onunla kurulan bağ, verilen bir öğüt ya da yaşanan bir an, kişinin hayatında kalıcı izler bırakabilir. Peki, sizin hayatınızda böyle bir etki yaratan biri oldu mu?
Liderimiz ayrı. beden hocam tatlı hocam ailemi saymıyorum bile onların yeri baska. beden hocam üzülsem gelir di tüm sınıftakileri bırakıo köşede ağlardım derdimi dinler sohbet ederdik en güzeli bu. sınıfta benden hariç 100 alan yoktu biraz kizarlardi siniftakiler ama hocamın yerinde baskaydikk 🙈❤️
Bu aralar Atam’ın önerdiği kitapları okuyorum ve tekrar tekrar hayran oluyorum kendisine. Gerçekten her hareketi her düşüncesi her seçiciliğiyle beni çok etkiliyor kendisi
Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
Hayatta beni en çok etkileyen kişi olmadı. kendim oldum sadece kendimi sevdim ve kendi yolumu seçtim her zaman. tabi ki de bazı insanlar kötülük yaptığı için artık güvenmemek gerektiğini de anladım benim için tecrübe oldular hepsi.
Almanya Führeri Adolf Hitler, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Org. Eşref Bitlis, Emekli Tümamiral Cihat Yaycı, Abraham Lincoln Allah'ın son elçisi hz Muhammed Davud peygamber Süleyman peygamber
Bir arkadaşımdı, artık hayatımda yok olsa bile boynuz kulağı geçti😃 Ona buradan bazı şeylerde gözümü açtığı için teşekkürlerimi sunuyorum. Belki siteyi kullanıyordur görür.
Resimde ki beyefendi. Aklı, fikri, düşünceleri, başarıları, olağanüstü ileriye dönük görüşleri, bıraktığı izleri, tavırları, duruşu. Tatlı gülüş pek yaraşır Gözleri ömre bedel Ah ne güzel, ne güzel seni sevmek♥️