1 yıldan beri birlikteyiz uzak mesafe hep o geldi tabi 2 3 kaldı her geldiğinde 10 kere falan gelmiştir. Kirada yaşıyor evi arabası yok mesleği yok normal bir işte çalışıp asgari ücret alıyor….. Ben çalışan biri değilim bende birikimimi harcayarak babamdan alarak ısmarladım hediyeler aldım yeri geldi zorlandım.1 aydır aramız ayrıl barış kötü bitme noktasına geldik”yazık maddi ve manevi döktüm herşeyi çöp oldu dedim sevgilimde bana “bende her geldiğimde 15 milyar harcadım gel dedin bir kere gelme para biriktir demedin beni düşünmedin tek derdin gel demek dedi o an ayrıldım işte.3 aydır görüşmüyoruz gelmiyor hemde evde çalışmıyor 1 aydır.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
E adam haklı. Ne yapacak sonsuza dek git gel mi yapacak? Eğer ciddiysen beraber geleceğe yatırım yapmanız lazım.
Tamda öyle dedi kenara para koy demedin geldikçe masraf oldu dedi e gelmezsin mi hiç oda yanlış
Sana gelmeyeyim dememiş ki. Sadece geleceğe yatırım yapalım demiş sen bitirmişsin. Bu saatten sonra dönmez daha. Soğuk su iç.
Çoktan soğuduk mesele para değil sadece. İlişkiyi ben yürüttüm sürekli yanında oldum kadın gibi hissetmiyorum artık o derece trip attı her kavgada
O zaman tamam. İstediğin gibi birisi değilmiş. Bitmesi iyi olmuş.
Yani ne diyeyim. O düşünmemiş sen düşünemişsin. Ne istiyorsun. Asgarî ücretle şehir dışına çıkmak hediyeler almak neden.
Benlik sıkıntı yok onun durumu öyleyken sevgili oldu buraya geldiğinde ne bekliyordun durumu ortada zorlandı illa görüşeceğiz birbirimizi tanıyacağız sevgili hayatını yaşayacağız para gidiyor maden lafını edecekti niye sevgili olduk
Şimdi adama göre değişir. Büyük konuşmamak gerekiyor. Herkes edebilir para lafı. Ama anladığın şey şu. Adamın durumunu biliyorsun. Sende de yok. Onda da. Adam da diyor hadi ben bir canım edip geldim. Sende desene böyle borç harç geliyorsun ilerde sorun olur. Sıkıntı yaşarız. Bunu diyor. Otobüsle mı gidip geliyordu
Hızlı trenle geliyordu
Anladım. Yani bunun böyle olacağı belliymiş. Ben hiç etmedim. Para lafını da sevmem. Ama herkesin maddi durumu farklı
Para dert ise benimle sevgili olmasaydı uzak mesafe olduğu için masraf oluyor işte peşimde koştu etti
Sende istemişsin. Sende asgari ücretli biriyle çıktığında paranın sorun olacağını bilmelisin
Adam seni görebilmek için aç kalmış deyim yerindeyse
Lafı edilir mi şu kadar harcadım diye boşuna harcandı dedi o paralar yazık diyor para harcamak mı sevmek deli giib bende harcadım
Lafı edilmez ama adamı da düşün asgari ücret 17bin bu adam ne kazanıyor ki 1 ay ne ile gecinsin ama buna rağmen koşmuş gelmiş her seferinde sana
Lafını yapması kötü bir erkeğin parayı parayı ağzına alıp dert etmesi doğru mu. bir kere gelemiyorum maddi sıkışığım dedi ama ben her geldiğinde birikimimi harcadım hediye aldım lafını etmedim dert etmedim
uzak ilişki bu sebeplerden zor işte baştan o toplara girmemek lazım
İyi yapmış aynı şehirdr bir kız bulsun. Sen değmezsin bunlara
Yapacak bişey yok bitmiş 3 ay geçmiş artık kapatmalısın defteri
Çalışmayan birisi evi nasıl gecinderecek duygularından çok aklini kullan bence hayat zor
1 ayı geçti çalışmıyor birde maddi durumu bu iken belkide annesine babasına güveniyor bilemedim
Düşün kirada yaşayan o açıyor bilgisayarı film izliyor eve kapanmış ergen gibi. Dedim “ işe gir böyle olur mu karı gibi evde oturuyorsun erkeklik gururu diye bir şey var hadi ben hayatında olmasam tamam ne yapıyorsan yap ama hayatından biri var. yaptıklarına bak dedim
Bana hep evlenelim adını koyalım 1 yıldan beri seni bekliyorum diyor ama aramız bozuldu 2 aydır çalışmıyor gönlümü almıyor buraya gelmiyor. Günlerce aramıyor yazmıyor birde uzak mesafe insan daha çok dert eder
Bence biraz uzak dur
evlenince ailesine guvensede aile sizin ilişkinizde herşeye karışmaya başlar o yüzden sorumluluk almayı bilmeyen bir insan ile olmak zor kendin yıpranirsin
Kirada tek yaşıyor birde nasıl bir rahatlık anlamıyorum ama bana adını koyalım ben yapacağım diyor neye güveniyorsa ve şu an desem gel beni iste hemen damlar çünkü ailesi annesi babası yapacak masrafı bu adam nasıl yapsın ailesine güveniyor belli ki 2 aydır oturup çalışmadan seni isteyeyim dediğine göre ailesine güveniyor. Adam dediğin asıl kendine gücenecek tabi aile destek versin de ben yaparım halderim diyen erkek daha güçlüdür bence
Ayakları üzerinde duran kişi en güzel insandır bence kadın erkeği yok bu olayın artık hayat zor
Başka konulardaki yaklaşımlarını merak ettim. İstersen detaylı konuşabiliriz.
Uzucu bizde gecinemiyoruz diye dertleniyoruz
Bizdende zorda olanlar var allah kolaylik versin
Ben aylik 50 bin uzeri kazaniyirum yetmiyor
Mesele paranın lafını etmesi uzak mesafe geliyor illa masraf çıkıyor bende yük olmayayım diye çabalıyorum ısmarlıyorum daha ne yapayım çalışan biri değilim
Uzuldum duruma
Ne sen haksizsin ne o
Nediyeyim
Gercekten canina tak etmistir onunda
Sen keza oyle
Sozun bitti yer ya
Parayla saadet olmaz diyenlere kapak olsun paylasimin
Para için bitmedi de soğudum eskisi değildik artık.
Saygı kalmadı aramızda düzelmeyecek duruma geldik
Para mevzusuda bardağı taşıran son damla oldu.
Yani mevzu para değil 1 aydır kötüydü
Dogrudur ama etken iste bu hale gelmeyedr
Eee tam olarak neyi soruyorsun şimdi?
Bir erkeğin para lafının etmesi normal mi şu kadar gitti diye
AraniZda para muhabbeti döndüyse o da söylemiş olabilir. Ama biten bir iliskide maddiyati konuşmayı pek doğru bulmuyorum ben
Ben sadece
Maddi ve döktüm emek verdim ilişki için neler yaptım yazık ne uğruna döndü dedim oda şu kadar gitti dedi işte
İkinizin mantık da aynı. Ya da o senin konuşmanı maddi anlamış ondan böyle demiş
Evet öyle anladı detay verdi şu kadar gitti falan diye böyle şeyleri hiç sevmem para lafı yapanı
Bitirmişsin zaten. Önemse artık bence.
İsabetli bir karar olmuş
Başkasını bul boş ver
Sahiplen
Anlamadım o ne demek
Her şeyini senin karsiladigin bir adamdan nasil bir gelecek bekliyorsun demekk
İyi yapmmışın
Ben maddi manevi döktüm dedim emek verdim demek istedim oda 15 milyar gitti dedi her geldiğimde kendi isteyerek geldi ben özledim diyince. Hatta süprizi yaptı kaç kere
Kız başıma ona gidemem ailemle yaşıyorum o gelince ekstra masraf oldu ona sevgili olmayı istedi ne bekliyordu ki anlamadım
İşin zor