Sevdiğim benden ayrıldı bana lütfen fikir verin?

Ben evlenip boşandım ama sadece nikah üstünde olan ve evlilik hayatı yaşanmayan bir evlilikti arkadaşlar daha sonra biriyle tanıştık onu çok sevdim sevgili olmak isteyince bu durumdan bahsettim ona aileme sormam gerekiyor dedi tamam dedim ailesine sordu ilk onayladılar biz 5 ay sabah akşam her an konuştuk 2 kez buluştuk bu izne çıkınca ailesi evlenmiş boşanmış kız asla istemiyoruz isterse tertemiz olsun gene olmaz sen hiç evlenmedin demişler bana ayrılık mesajı attı gene bırakmadım arkanda dururum dedim yanıma geldi gitti işte olmadı kaçarız vs arkadaşlar çok kötü ama rapor bile alırım yeter ki namusuma laf etmesinler dedim neyse bu sürece kadar harika bir ilişkimiz vardı çok temiz çok iyi bir çocuktu neyse gittikten sonra ki gece sadece kimle konuşuyorsun ekran at dedim diye bana karşı hislerinin bittigini söyleyip beni silip attı çok canım yanıyor çok üzülüyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar beni kullanma vs söz konusu değil bu arada normal evlilik değildi benim ki o tarz yaklaşımıda olmadı çok seviyorduk birbirimizi ailesi ilk tamam dedi sonra yok dedi
Güncellemeler
+1 yıl
Evlilik hayalleri kurduk beraber taki ailesi böyle yapana kadar hersey tepetaklak oldu seni sileriz bile demişler ona ama ben bırakmadım sonra da tek bir şey için hislerim bitti dedi oda sadece ekran at kimle konuşuyorsun hakkımı helal etmem dedim keşke demeseydim çok canım yanıyor bunu dedim diye hisleri bitmiş yani onu da bir anda dedim dakikalarca çevrimiçi olmadı 1 dk bir şeydi özür diledim vs ama hisleri bitmiş işte
Sevdiğim benden ayrıldı bana lütfen fikir verin?