- m21 gü
Merhaba,
Aşka geç kalmadıktan sonra önemli yok benim için! 😅
Çoğu şeyi geç örnek ver, örnek verirsen daha iyi yazabilirim! 😅
Zaman ile hiçbir şey olmaz. Zamana yön veren kişilerdir!
Örnek olarak sorunu ele alıyoruz, sorunu soran detayını yazan sensin, kendi kendine olur, olabilir miydi, hayır! 😅
Geri gelmeyen tek şey zamandır, kıymetini bil, zaman en değerli hazinendir!
Zamandan daha değerli olan şey, aşklı zamandır! 😅
Zaman aşk ile daha hızlı geçer! 😅
Yavaşlatmak lazım! 😅
Bende geç kalmış hissediyorum, gelecekteki eşim de geç kaldı, vicdansız! 😅14 Yorumla- Soran21 gü
Teşekkür ederim geri dönüşün için,
Aşktan ziyade eğitim is kendini geliştirme anlamında dedim ven daha çok hâyal ettiklerimin geç kalma hissi öyle
Umarım bulursun aşkını hakkında hayırlısı olsun - 21 gü
Ricalar ve teşekkürler 🌸
Benim için aşk ben içimden geldiği gibi geldim işte sen de örnek ver 😅
İş hayatında hiçbir şey olmak zorunda değil hatta her şey için geçerli hiçbir şey olmak zorunda değil
Bir şeylere karar veririz kendimize bir hedef belirleriz elimizden geleni yaparız ve dua ederiz olursa olur olmazsa başka şeylere karar veririz onlar için çalışır çabalarız dua ederiz olursa olur
Amin inşaAllah cümlemizin hakkında hayırlısı olsun 🌸 - Soran21 gü
Haklsın çok teşekkür ederim tekrar daha iyi hissettim 🌸🦋
- 21 gü
Teşekkür ediyorum sende haklısın bunu kulağına küpe et aklından çıkarma 🌸
Çok pis iyi gelirim hissettiririm filan artık bende iyi olmak istiyorum sıra bana gelmeli 😅
En İyi Cevaplar
neye geç kalmış hissediyosun mesala bu çoğu şey olduğuna göre geç kalmamdıklarını söylesen yeter.
15 Yorumla- Soran21 gü
Yaa iyi bir şey yok ki hayatımda gerçekten mutsuzum şu an geç kalmadığını bir şey söyleyin dediniz o bile aklıma gelmedi mesela 🥺
- Soran21 gü
Mesela istediğim bölümden atanmak mesleğimi yapmak istiyorum 🥺(ön lisans çocuk gelişimi bitirdim) kpss ile atanmam zor o yüzden dedim hiç yoktan para biriktireyim bime gireceğim olursa , korkuyorum bunun için de yapamayacağım korkusu var içimde veya insanlar yanlış bir şey yapınca beni yargılar korkusu 🥺ailemden uzak olmak istiyorum kendi ayaklarımın üzerinde durark onları seviyorum yanlış anlamayın sadece bir süre sonra olmuyor🥺🥺 özür dilerim uzattıysam
- 21 gü
knk senin özgüvenin çok düşük ama bu senin hatan değil , ailendir muhtemelen ve ailenin davranışları senin özgüvenini yerle bir etmiş, mesela ortalama biris asla senin söylediğin "insanlar yanlış bir şey yapınca beni yargılar korkusu" lan 15 yaşındaki kız dünyayı si.. kine takmıyo , birilerinin bir şey demesini nedir yani... zaten kendin anlamışsın ki ailenden uzak olmak istiyosn. her şey ailenden kaynaklı senin. aslında atanmakta öyle bişey özgüvenin olmadığı için hemen bir yerde sağlam işim olsun istiyosun. ailenden mutlaka uzaklaş güvenin yerine gelince zaten mesleğin olmasa bile başka işte başarılı olacaksın. bence başka isteklerinde var ama önce "başkalarının yanlış birşeyler yaparsam yargılarlar" bu cümle asla kurmayacak duruma gelmelisin. ondan sonra sorun zaten kalmayacak. başkaları herkes hakkında her şey söylenir önemli olan senin yaptığından emin olman (kendin için)
- Soran21 gü
Öyle gerçekten öyle maalesef, kendime çok kızıyorum böyle olmama , aşamadığım şeyler ailemi yargılamak istemiyorum ama gerçekten onların etkisi oldu biraz bu konuda uzak kalma imkanım olsa evet iyi gelecek bu bana🥺 hissettiğim şeyleri o kadar iyi açıklamışsınız ki beni anladığınız için teşekkür ederim daha iyi hissettim gerçekten 🕊🎈💫, o insanlar beni yargılar lafına küçüklükten bu yana eleştiri altında olduğum için oldu aşmaya çalışıyorum bunu 🥺
- 21 gü
Tolstoy 60 yaşında bisiklet kullanmayı öğrenmiş
13 Yorumla- Soran21 gü
Ne güzel bir örnek verdiniz teşekkür ederim daha iyi hissettim 💞🌸
- 21 gü
Rica ederim ne demek 😊☘
- 20 gü
Eic için teşekkür ederim😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
- u21 gü
hiç bir şey için geç değildir
11 Yorumla- Soran20 gü
💞🦋
- Gizli Üye(25-29)21 gü
Öyle düşünme. Arkadaşım söyle bir ornek vermişti. Eniştesi 36 yaşında düzenli bir iş bulabilmis. Ve 36 yaşında kadar evli ve 3 çocuğuna bakmış aynı zamanda. 36 yaşından sonra devlet kurumunda is bulabilmis.
Bence sen de düzenli düzensiz ise basla ve bu düşünceden kurtul
11 Yorumla- Soran20 gü
Ayy helal olsun çok teşekkür benimle paylaştığınız için daha iyi hissettim inşallah 🎀💞🦋
- 21 gü
Takmayarak hayatin o kadar da dusunecek kadar onemli olmadigini dusunerek topraga girecegimizi bilerek bir sekilde dolu veya hic bir sey yasamadan ayni sekilde
12 Yorumla- Soran21 gü
O kadar kızıyorum ki kendime başkalarının önemsemediği bir olay beni etkiler mesela takarım, evet hayat bunları düşünecek kadar uzun değil de teşekkür ederim güzel yorumunuz için
- 21 gü
İşte farkli açilardan bakmaya çalişsan bir yerlerde kafanin içinde kendini teselli edecek seni aşırı olumsuz etmeyecek detaylari bulabilirsin rica ederim 🌹
- 20 gü
Eğer bir adım atıp girişimde bulunmazsan bu soruyu çok sorarsın.
11 Yorumla- Soran20 gü
Tamam sağ olun
- 21 gü
Obama kaç yaşında Amerika başkanı olmuş, Trump kaç yaşında olmuş ona bak istersen
11 Yorumla- Soran20 gü
Öyle gerçekten teşekkür ederim 🥺
- m21 gü
Bence yaşın gereği çoğu şeye geç kalmamissindir. Anın tadını çıkar
11 Yorumla- Soran21 gü
Çok teşekkür ederim, daha iyi hissettim gerçekten 🌸
Kişilik & Karakter konusunda 956 cevap paylaştı. Yaşayarak görerek unutarak geçmişe bir sünger çekerek aşılır
12 Yorumla- Soran22 gü
Doğru kendime o kadar kızıyorum ki🥺👉👈 teşekkür ederim
- Gizli Üye(30-35)22 gü
Daha yaşın genç. Benim gibi yaş 35 yolun yarısı olsan ne dersin
12 Yorumla- Soran22 gü
Estağfurullah abi🥺Allah hakkında hayırlı olanı nasip etsin
- Cevap sahibi22 gü
Cümlemizin gadaşım
- 21 gü
Daha fazla geç kalmayarak
21 Yorumla- Soran21 gü
Evet inşallah teşekkür ederim 🌸
- 20 gü
Hiç bir şey için geç olmadığını hatırlayıp daha fazla beklemeden harekete geçerek.
00 Yorumla 23 yaşındayım bende öyle hissediyorum 🥺
12 Yorumla- Soran19 gü
Yaa ne hissettiğini o kadar iyi anlıyorum ki🥺 , umarım hayatında her şey çözülür düzene girer kalbinin istediği her şeye ulaşırsın güzelim insallah🌻💕
- s21 gü
Günleri dolu dolu yaşayarak
11 Yorumla- Soran20 gü
İnşallah hepimiz 🥺🦋
Kişilik & Karakter konusunda 361 cevap paylaştı. Zor bir his o. Kader diyip kabul etmek gerekir
11 Yorumla- Soran21 gü
Her şey kader değil ki ben de var yani 🥺
- 22 gü
Geç kaldığın şeylere başlamayı dens bebeğem 😏
12 Yorumla- Soran22 gü
Zor ama deniyorum 🥺
- 22 gü
Aramakla bulunmaz ama bulanlar arayanlardır bebeğem 😏
- 22 gü
Bir yerden başlayarak
11 Yorumla- Soran22 gü
Adım atıyorum başlamak için teşekkür ederim 🥺🦋
- 21 gü
yaşın 24 aslında tam zamanı birini bul evlen geç falan kalmamışsın
02 Yorumla- Soran21 gü
Ayy evlilik değil konu ya
Hayal ettiğim şeyler için deodk istediğim meslek vs öyle 🥺 - 21 gü
bence hiç evlenme
- 21 gü
Hiçbir şey için geç değill
11 Yorumla- Soran21 gü
Çok teşekkür ederim , daha iyi hissettim 🌸💙
- 21 gü
Yaşınız kaç acaba
12 Yorumla- Soran21 gü
(24)
- 21 gü
24 daha çok genç hiçbir şey için geç kalmadınız
Kişilik & Karakter konusunda 455 cevap paylaştı. İstersen
11 Yorumla- Soran22 gü
Teşekkür ederim 🥺
- 21 gü
Aslında geç kalmadın gadası
01 Yorumla- Soran21 gü
Öyle hissediyorum , 🥺 âşmaya çalışıyorum elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyorum, teşekkür ederim geri dönüşünüz için 🥺🌸
Yaş kaç
18 Yorumla- Soran22 gü
(24)
- Soran22 gü
Yok olmasın da
- Soran22 gü
Abii bilmiyorum okul iş anlamında dedim daha çok üni bitti istediğim bölümden ilerleyemedim ): istediğim hayal ettiğim çoğu şey yok oldu🥺🥺🥺🥺
- Soran22 gü
İnşallah olur çok teşekkür ederim 🥺🦋🕊🦋
Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sal gitsin
00 Yorumla
Detaylı bilgi