27 yaşındayım mezun olduktan sonra KPSS ye hazırlandım olmadı özellere baktım olmadı yaşıtların evleniyo çocukları oluyo ben daha bi kişiyle flört bile etmedim hala bunları düşünüp tekrar sınava hazırlanmak ölüm gibi geliyo çünkü artık kendi düzenimi kurmuş olmak istiyorum aileye bağımlı olmadan yaşamak istiyorum ama olmuyo gerçekten tekrar sınava hazırlanırsam artık iyice kötü olmaktan korkuyorum ben de hayata karışmak istiyorum artık insan içine çıkmak istiyorum napıcam ben?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İş hayatın için bir şey söyleyemem zamanla olacak bir şey bu bende pandemi başladığında askere gittim döndüm ama şuanda işsizim arkadaş edinme konusuna gelince burdan da birileriyle tanışa bilirsin sohbet et arkadaş ol illa flört veya ilerisini düşünme kendinden küçük büyük bir çok insan var ve seni anlaya bileceğini anlaşa bileceğini düşündüğün insanlarla sohbet ede bilirsin bir şey kaybetmezsin aksine denetim tecrübe kazanırsın aynı zamanda herkesin hayatı farklı bu yüzden onların hayat tecrübelerini bile öğrenip kendine tecrübe kazandıra bilirsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Senin yaşadıklarını şu an tüm Türkiye yaşıyor inan. Pandemi döneminde insanların alışkanlıkları değişti. Hiç kimse özgürce davranamıyor ve kısıtlamalar var. İşsizlik te zaten son safhada. Durumlar daha da kötü olur mu bilmiyorum ama iyiye gitmiyor. Mercedes firması bile şu an ay ortasına kadar üretim yapmıyor. Sonrasında da aralıklı çalışma yapacaklar. Bu sektörün önde gelen firmalarından yalnızca birisi. Gayret etmen güzel bir şey. Evlilik nasip işi. Allah herşeyden önce hayırlı insanlarla karşılaştırsın, salih bir eş nasip etsin inşallah. Yaşadığımız bu duruma alışmak ve eski alışkanlıklarımızı terk etmemiz gerekiyor. Sabredip halimize şükretmemiz gerekiyor
00 Yorumla
Öncelikle hiçbir şey için geç değil. Sakın kendiniz suçlar sözler söylemeyin. Bu ülkede kadınlar hak ettikleri yerlere kolay gelmiyorlar. Bence önce ekonomik özgürlüğünüzü alın sonra evlenin ve bunun için asla üzülmeyin ; yarın bu söylediğim sözü hatırlarsınız. Kadın ancak kendini güçlü hissederse güçlüdür.
00 Yorumla
+1 yılAslında geç kalmış olmuyorsun öyle düşünme KPSS hazırlan senin eğitim hayatın bence daha önemli kim kimle evlenmiş o ne yapmış bu ne yapmışı düşünürsen işin içinden çıkamazsın sen SANA yararı olanı yap kpsss ye hazırlanıp hayatını değiştirebilirsin.
kazandıktan sonra ayrı eve çıkarsın düzenini oturturusun şu ilişki konuşunda da endişe etme bence sen işini bi eline al bak nasıl kısmetlerin gelir ozmn yine hakkımda hayırlısı olsun😊02 Yorumla
Soran+1 yılİşimi elime alamıyorum tekrar KPSS kasacak gücüm yok artık kendimi geliştirip özelde denicem
- +1 yıl
Bence işimi elime alamıyorum gibi lafları kendime empoze etme olumlu düşün ama yine sen karar vereceksin başarılar.🙏🏻
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
49Cevap
+1 yılAslında içinde bulunduğun durumla ilgili konuşulacak çok şey var fakat burada yazılacaklar kısıtlı kalıyor. Öncelikle bir yere yetişmiyorsun ve akranlarınla bir yarış içerisinde de değilsin. Dolayısıyla, geç kalmak diye bir şey söz konusu değil gibi.. meslek edinme konusuna gelince, yılmadan çalışmaya devam etmelisin. Nice yıllar okudun, çırpındın, yüzüp kıyıya ulaştın, şimdi mi pes edeceksin? Bence yılmaya, uyanmaya hiç hakkın yok. Çalışmayı bırakmamalısın! Tabii ki hayatına birileri girecek, aşk ve sevgi hissetmelisin, kendini bu duygulardan soyutlayamazsın! Ders çalışırken, bir şeyler yapmaya çabalarken hayatında birisinin olması seni geri götürmez, aksine ileriye taşır. Umarım istediğine ulaşırsın. Hoşçakal..
10 Yorumla
+1 yılhayatta hiç bir şey için geç değil. Hala nefes alıyorsun. KPSS hayatını sen seçtin. 2 sene daha ÖSS'ye çalışsaydın da tıp kazansaydın derler adama. Neyse linç etmeyeceğim seni. Motive edeceğim.
2 üniversite mezunu bir arkadaşım var. Kendisinin de 3 adet yabancı dili var. İngilizce, İspanyolca, Rusça (anadili gibi) 31 yaşına kadar max aylık kazancı 500 lira idi.
31 yaşında 3 tane üniversite öğrencisi ile tanışıyor. Birlikte yazılım yapmaya başlıyorlar. 12. uygulamalarını çıkarttılar ama hala cebi delik.
Geçen gün bir fikir geldi. 14. uygulamalarında potansiyel aylık 10 milyon TL. 2 sene içinde aylık 10 milyonu yemeye başlarız diyor.
İstersen tanıştırayım kendisi ile seni. Türkiye'de üstün zekalı olmak zor der sürekli. Sana güzel ilham olur. O da senin gibi şanssız biraz. Belki birbirinize şans getirirsiniz.10 Yorumlabence kesinlikle bir hobi edinmelisin kendi seveceğin sana iyi gelecek şeyler yap. kitap okumak sana iyi gelebilir yeni bir dil öğrenebilirsin ya da ingilizce dilini geliştirebilirsin. belgesel izleyebilirsin genelkültürünü geliştirebilirsin her gün yeni bir kelime öğrenebilirsin spor yapabilirsin evcil hayvan edinip onunla ilgilenebilirsin. kpss çalışma motivesi için kendine de vakit ayırman gerektirğini unutma ve pozitif bakmayı alışkanlık haline getir, biraz zordur ama sen her şeyi güzel görmeye başlayınca güzellikler sana zaten gelecektir, umudunu yitirme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence evlilikten önce senin duygusal tatmine ihtiyacın var evlilik çıkar üstüne her türlü de kurulur yani. sosyalleş bence yani bu uğurda ne iş olursa gir kpss falan bence o kadar kasma. ya da hem kpss hem de sosyalleşmek için part time iş bul. yani kapatma kendini zaman gidiyor. Sosyalleşeğin ortamlar oluştur arkadaş edin ve sevgili edin duygusal olarak sana çok iyi gelecektir. hiç yaşamadığın bir şey daha bunu yaşamdan evlilik çocuk diyorsun. hani olursa o da kısmet olur. itabi. ama hayata kendini kapatma sıkma yani. evde tekrar kpss ye kapanmak ben bileyim darlar seni sadece evde buna takılmak yani
010 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru diyorsun benim sosyalleşmeye ihtiyacım var insanlar tarafından sevilmeye kabul edilmeye ihtiyacım var ama KPSS çalışırken bunkara vakit olmuyo ki akşama kadar çalışıyorsun akşam da çok yorulup dinlemiyorsun hatta son aylarda uyuyana kadar çalışıyordum ama olmadı
Cevap sahibi+1 yılBen mesela dgs ye girecektim ama baktım kontrnjan çok az şansım çok az çok sıkar beni diye bıraktım oysa ders notlarım da yüksekti (DGS ye girmek için yüksek kasmıştım) ama zamanımı riske atamazdım. çünkü yaşlanınca olacak paraya napayım diye düşündüm şimdiyi yaşamak istiyorum diye. bak bence gerçekten ben psikolojiden az çok anlarım seni anladım zatenki ihtiyacını söyledim. bence öyle böyle bir yere tutun bırak kpssyi bir işe gir ortamın sevenin zaman geçirdiklerin olsun. bunalr olmadıktan sonra boş paranın ne önemi var. zaten BÖyle de istesen paran olur kendinş geliştirirsin. yaş geçtikçe iş bulmakta zor bu şimdiye dek niye çalışmamış derler. kpss yi falan söylersin şimdi anlarlar seni. geçici süre bir iş bul zamanını insanlarla takılarak bi yerlere ait olarak geçir. ruhuna iyi gelir zaten kendi mezun olduğun bölüm ne bilmiyorum ama bir yandan da özele baktım olmadı dedin ya ona da bakarsın bir yandan. hem sosyalleştikçe gelişirsin ve belki özel sektörde daha çabuk bulursun sonra
Cevap sahibi+1 yılZaten bir kez denemişsin o kadar kasmaya ruhun iyice daralır. rahatlamaya ihtiyacın var. kendini geliştirip özele girmeye kasmak daha mantıklı. çünkğ denemişsin. yıllarca deneyen insanlar var. hayat o kadar uzun değil ya
Soran+1 yılYazdıkların içimi ferahlattı resmen çok Teşekkür ederim 🙏
Soran+1 yılYüksek lisans düşündüm ama onun için de YDS ve Ales’e hazırlanmak gerekiyor ben yarış atı gibi sınava çalışmaktan bıktım artık çevre baskısı da var bunu bi yakınıma söylediğimde bana kolaycısın dedi biliyo musun bunu söyleyen kişi lise mezunu ben üniversite okudum eşşek gibi KPSS kastım yetmedi şimdi tekrar bi sınav stresi kaldıramam dedim diye böyle söylüyor komşu akraba desen görür görmez atandın mı diye soruyor yaşadığım stres belirsizlik yetmiyor birde böyle aptal insanlarla uğraşıyorum uğraşıyoruz ysni benim durumumda olanlar olarak
Soran+1 yılEvet en güzel zamanlarımız masa başında geçiyo bu çok kötü ama özelde bulmak için de tecrübe istiyolar:/
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 😇 bak mesela dikkat et yazdıklarına ben nasıl kariyer para bulucam , emeklilik falan diye yakınmıyorsun hep duygusal şeylerden yakınmışsın. eksiklikten. aslında içten içe sen bile kpssye hazırlanmak istemiyorsun. ruhun daralmış. neden zorluyorsun acaba ailenin beklentisi mi yüksek. yani onlara az görünmekten mi çekiniyorsun? kendini kanıtlama çabası mı hissediyorsun? öyleyse kimsenin beklentisini karşılamak zorunda asla değilsin. kimseye kendinden fazlası olarak görünmek zorunda değilsin. ruhunun sesini dinle iç sesini ne diyorsa onu yap. seni ne rahatlatacaksa her zaman onu yap.
Ve altta iki bazı yorumları gördüm onlara da takılma. herkes kendi hayatının penceresinden bakıyor. seni herkes anlayamaz herkes aynı yaşam düzenine sahip değil, aynı şeyleri yaşamamıyor. aynı düzende aynı zaman herkesin aynı şekilde olsun diye bir program verilmiyor elimize doğuştan. kimin ne yaşadığını, neyden dolayı zorlandığını asla bilemeden basit şekilde eleştiriyorlar sadece. çünkü kolay olan bu zor olan anlayabilmek. Belki eleştirdikleri insanların başına gelen onların başına gelse hastanelik olurlar ya da o kişiden daha kötü bir durumda olurlar ama yine de basitçe eleştirebiliyorlar o yüzden sen önüne ne yapacağına bak sadece. ama bir şeyler yap kapana kısılma.:) Bu arada YouTube da “güçlü psikoloji “ kanalı var. onu da öneririm aklıma geldi. bana çok iyi geliyor. sana bu zamanında çok iyi gelir , bir bakarsın.
Veee unutmadan iş falan bulursa ya da farketmez şimdi de çok bakımlı ol ve en iyi halinde görünmeye çalış. sosyal hayatta görünümün önemi büyük ve bu ilişki işlerinde de olumlu olur. yani bakımlı olman gerekli.
Soran+1 yılHaklısın eğitim hayatı bitmediği için özel hayata geç kalmış gibi hissediyorum bu zamana kadar hep yanımda güvenebileceğim biri olsun istedim ama olmadı konuştuğum bazı kişiler oldu ama ilişkiye dönmedi hiç ama bi mesleğim olmadan da bunu yaşarsam eksik hissedermişim gibi geliyo ama kariyere odaklanırsam da Bunun için geç olcak gibi ben ikisini bi arada yürütemiyorum bakımlı olmaya çalışıyorum ama bence girişken bi insan olmak da önemli bi etken ben çok çekingenim biri bana yaklaşana kadar kimseye yaklaşamıyorum
Cevap sahibi+1 yılÇok girişken olmana gerek yok. çekingen olup ilişkisi olan çok tanıdığım oldu. zaten sosyalleştikçe insanlarla kaynaşıp bir şeylerle uğraşınca o çekingenlik öyle kalmaz biraz daha normale döner diye düşünüyorum. sen BÖyle yaparak daha çok içe kapanıyor gibisin
Soran+1 yılBiri benimle konuşana kadar kimseyle konuşmuyorum ki
+1 yılÇoğu insan aynı durumda mesleği olanlar bile iş bulamıyor zor günlerdeyiz Allah sabır versin, bazen düzgün birisi denk gelirse şans vermen faydalı oluyor birlikte daha güçlü oluyorsunuz, ne kadar çevren varsa o kadar çabuk iş bulabilirsin, malesef genelde tanıdık torpil le dönüyor bazı yerler, boş kalmamak için ufak tefek de olsa getirisi az olan işlerde çalışman, özgüven arttırmana ve yeni insanlar tanırken yeni imkanlar çıkmasına olanak sağlayabilir, başarılar dilerim.
21 Yorumla
Soran+1 yılBenim de mesleğim var ama iş bulamıyorum iş olmayınca başka şeyler de olmuyo ve hayata geç kalıyorsun benden küçük insanlar evlenip düzenini kuruyo ben hala aileyle yaşıyorum
+1 yılBende 26 yım kpss ye çalışmaya başlamam lazm 2 kez girdim kpss ye yine başlycam. Önce kpss demekten nefret ediyorum ama napalm.. sen de ben de tüm hobilerimizi dünyevi zevklerimizi bı kenara koyup robot gibi ders çalışmak zorundayız. Atanana kadar duygu üretmek yasak bize
16 Yorumla
Soran+1 yılNefret ediyorum böyle bi düzende yaşamaktan
- +1 yıl
Bende. Atanmak ve atanmak arasında belkide bı hayat kadar fark var.
- +1 yıl
*atanmamak
Soran+1 yılSadece atanmak değil özelde de bulunmuyo
- +1 yıl
Aynen de temel ihtiyaçların şu an karşılanyorsa evinde o zaman kpss daha mantklı. Özelde çalışmak hamallıktan beter. Kurulu bı düzen garanti iş yok özelde
Soran+1 yılOlsun KPSS sen iyidir işkence gibi geliyo bana artık
kime göre geç ki bence yaşıtlarınla kendini kıyaslamayı bırak sadece kalbinin sesini dinle kalbin ve aklın ne istiyorsa o yolda çabala tabi ki evlenmek yuva kurmak da isteyebilirsin bu da senin tercihin kpssye hazırlanmaya da devam edebilirsin kendi iç sesini iyi dinle ve mantıklı geleni yap bana sorarsan zor da olsa yorucu da olsa kpssye baştan güzel bir şekilde hazırlan dişini sıkarsan olmayacak bir şey değil
01 Yorumla
Soran+1 yılEvde durmaya dayanamıyorum artık bi iki insan görmek istiyorum dışarı çıkmak istiyorum hayata karışmak istiyorum anlıyo musun
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende ayni durumdayim canım. Mezun oldum ama hiçbir sekilde ozelde de is bulamadim. Hala kpss calisiyorum. Gönül isleri deseb hic yok şu korona zamani sacma da buluyorum. Ama ailemle yasamak o kadar cok sıkıyor ki artik. Kendi ayaklarım üzerinde durmak çalışıp para kazanmak güçlü olmak istiyorum ama olmuyor. Hayata karşı bi adim atamıyoruz. Çoğumuz ayni durumdayız galiba. Allah yardımcımız olsun.
36 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor gerçekten boşa yaşıyormuşum gibi geliyo artık
Soran+1 yılSosyal hizmet
Soran+1 yılÜniv bitirmek bi işe yaramıyo benim şimdiki aklım olsa üniv okumazdım iki yıllık meslek kazandıran bi bölüm okurdum
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de 24 yaşındayım yks çalışıyorum mezun oldugumda senin gibi olurum büyük ihtimal tabii eğer kazanırsam istemeyerek bir evlilik yaşadım aile zoruyla 19 yaşındaydım hayatımın güya enn güzel yılları heba oldu ama şimdi boşandım yks çalışıyorum düşün o dereceyim ben de sabret bekle bennim kuzenlerim 30 32 yaşlarında hala evdeler boş ver zaten ölücez evlilik inan çok çok zor hayatını düzene koymaya bak sadece sen
11 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğin insanla zor olmaz belki ben evlilikten ziyade bi yol arkadaşı istiyorum
+1 yılEvlenmek çok mu zor sanki
evlenenlere bakma sen sosyal medyada boy boy foto paylaşıyorlar sanki atomu parçalamış bi halt etmiş25 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek değil ama en azından biri olsun hayatımda en azından flört ediyim o duyguyu yaşıyım istiyorum
- +1 yıl
Bende karşıyım flörte 🤷♀️
Soran+1 yılBen değilim en azından birini tanımaya çalışıyım istiyorum
- +1 yıl
Insan bir yaştan sonra sevmek ve sevilmek istiyor bu birliktelik de değerlerimize göre evlilikle oluyor. Bende evli değilim cok talibim oldu ama his olmadığı için kabul etmedim. Ama boşluktayim boşlukta olmak da iyi bir şey değil. Evlenip evliliği yürütebilenleri de kutluyorum ayrıca
Soran+1 yılAynen öyle insan sevilmek değer görmek istiyo bi yol arkadaşı olsun istiyo
Saçmalama o kadar emek vermişsin kendini hiçe sayıyorsun resmen ,,, işini mesleğini vs ne yapıyorsan yap evlenirsin yine , geç olsun hayırlı olsun , cık hemen bu kafadan , çok mu güzel. saniyorsun evliliği falan allahaşkına,
Acele etme00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 974 cevap paylaştı.
s +1 yılYoo geç kalmamışsın. Kpss süreci yıpratıcı wvet haklısın ama bu ülkede çoğu kişi işsiz şu an. Evlenmek de çözüm değil zaten. Ben atanıp güzel bi düzen kurup aşık olacağına inanıyorum, sen de inan🌸
03 Yorumla
Soran+1 yılSen daha gençsin
- +1 yıl
2-3 yaşın lafı mı olur😬
Soran+1 yılBazen çok önemli oluyo
+1 yılGenel algılara göre yaşamak istiyorsan bu senin tercihin ama ideallerin varsa ve eğer gerçekten bunları yapabileceğine inanıyorsan 27 yaş öyle çok bir şey değil. Toplum dayatmalarına veya instagram çiftlerine bakıp moralini bozma. Hayatını kendin için yasa.
10 Yorumla
+1 yılAcele bir şekilde evlenip de hayatını yine mahvedebilirdin. Bence gücünü topla iş hayatı olarak ne yapacaksın karar ver. Ekonomik özgürlük edinmek istemen çok güzel mesela.
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılÇok psikolojini bozma daha kötüye gidersin. Sağlık olsun çok daha kötü durumda olanlar var. Hep olumlulara bakma. Ülke şartları ortada ümit vermek zor. Ama hiçbirşeyde belli olmaz. Daha gençsin evlenirisn çok geride çekme kendini
00 Yorumla Pandemi döneminde iş bulmak çok zor. Bu yüzden evdeyken ders çalışıp şansını tekrar dene. Moralini bozma bol şans
10 YorumlaŞu anda bir sürü genç aynı sorunları yaşıyor üzme kendini. Özelden iş bakmaya devam et. Ama başta çok para isteme
00 YorumlaO zaman ne yapıyoruz. Bu parti ile devam edip sizin durumunuz da olan binlerce insanı daha ekliyoruz.
00 YorumlaHiçbir şey işin geç değil , evlenip boşananlar da var atanıp mutlu olamayanda senin için en iyi zaman kendini hazır hissettiğin zaman
00 YorumlaEn guzeli bi is bul icine kapanmaktansa ona odaklan biraz
04 Yorumla
Soran+1 yılİş yok ki
Soran+1 yılÇağrı merkezleri düşündüm ama sonra vazgeçtim alanı biraz daha zorlamak istedim
Eğitim & Kariyer konusunda 546 cevap paylaştı. Sen kariyerini yap sonra kocada beyenmiyeceksin zaten oyuzden buna takılma
02 Yorumla
Soran+1 yılKariyer yapamıyorum ki
+1 yılEvlenip çocuk yapınca her şey halloluyor mu? Zaten korona var işi olanda evden çalışıyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılEn azından uğruna mücadele edebileceğim bi çocuğum olmuş olur
- +1 yıl
Olur hepsi olur, stres yok
+1 yılPanik yapma. Henüz geç kalmış sayılmazsın. Küçük bir yerdemi yaşıyorsun? memur olmak zorundamısın?
01 Yorumla
Soran+1 yılMemurluk dışında alanımda iş bulamıyorum
+1 yılSenden daha kötü durumda olanlara bakıp haline şükrederek...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAbdest al istihare namazı kıl elini ac dua et seni yaratana sığın seni yaratan Allah elbe the senin hakkında vardır kimse bosuna yaratilmadi
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok dua ediyorum
Cevap sahibi+1 yılAma bıkmadan usanmadan isteklerini duayla yollamalisin Allaha insanlar sabırsız varliklardir Allah'tan birsey istedikleri zaman hemen olsun isterler bu yalnis sığın seni yaratana elbet senide mutlu edecek Allahın sana hediyesi vardir herseyin sahibi Allah'tır ondan baska sığınılacak liman yok...
+1 yılBir zamanlar ben de senin gibi düşünüyorum konuşalım biraz istersen
00 YorumlaIstersen evlen ve sonra gene hayallerinin peşinden koş
00 YorumlaYapicagin bişi yok kaderine teslim olucaksin o sana doğru hayatı sunar
00 YorumlaBende geç kaldim aynı yaştayız aynı sorunlar bende de var
00 YorumlaYani okumuşsun eminim ki kendini geliştirmişsinde daha bişey diyemem. Allah yardım etsin herkese
00 Yorumla
+1 yılBu kadar bunalim olmamalisin. herseyin hayirlisi vardr bunu asla unutma canim
00 Yorumla
+1 yılÖnce gizli olmaktan çıkacaksın Bu soruyu 15 gün önce de sormuştun çünkü
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende 31 yaşındayım seninle ayni durumdayım. Allah büyük belli olmaz bu işler ümidini kesme
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Axbba hayır
Soran+1 yılçok çekingenim konuştuğum bi kaç kişi olmuştu ama ilişkiye dönmedi hiç
Cevap sahibi+1 yıl@Axbba yalnız benim yorumumun altında yazısıyorsunuz bende sorular bana geliyo sanıyorum 😂
+1 yılsal gitsin ya da depresyona gir girerken ayakkabılarını çıkarmayı unutma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBwn de 22 yaşındayım okulum bitti işsizim çok kötü bir durum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeç kalmışsın ama yinede hayat herşeye rağmen devam ediyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇalışıp dua etcen takdiri allaha bırakcan napcan başka
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendini bu kadar çok sıkma lütfen.. :)
her zaman bir çıkış kapısı vardır01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhangi bölümü bitirmiştin bu arada?
Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Telaş edip kendini hirpalama zamanı gelince olacaktir
00 Yorumla
+1 yılBenim durumumda aynı bende 30 yalındayım öğretmenim işsizim.
00 YorumlaSeninle aynı durumdayım ki herkez yakışıklısın işin var ama neden bir kız yok diyorlar ama yok yani yok olsa keşke 😁😳
00 Yorumla
+1 yılKader yapacak birsey yok bekle sabret kısmetinde açilir elbet
00 Yorumlaİşin zor gerçekten. Keşke çalışsaydın bir işte olsaydın birikim yapardın hüç yoktan.
00 Yorumla
+1 yılgel evlenelım. evlıyken okumaya devam edersın :)
14 Yorumla- +1 yıl
😂 ulan her fırsatı değerlendiriyorsunuz ya tutarsa hesabı
- +1 yıl
@furkantino bızde bu sans varken tutmaz hıcam :):)
- +1 yıl
Hocam burada değilde reel de icraat gösterirseniz emin olun illa ki düşen olur
- +1 yıl
+1 yılBen de iş bulamıyom. Gel beraber mücadele verek
00 Yorumla
+1 yıl31 yaşındayım. Senden hiç farkım yok..
00 YorumlaOzguvenli ol, planlar yap ve basla hepsi bu
00 Yorumla
+1 yılAkışını bırak hiç bir şey için geç değildir 😊
00 YorumlaBende de durum aynı. Ne mezunusun?
00 Yorumla
+1 yılAllaha şükür bu dert tek bizde yokmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUcretli öğretmenliğe basvurabilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖğretmen değilim
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç çıkma teklifi yürüme vs de mi olmadı?
03 Yorumla
Soran+1 yılOldu ama bi süre görüştükten sonra bitti
Cevap sahibi+1 yılneden bitti
Soran+1 yılAnlaşamamaktan
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaya geç kalmışsın. Baş etmen zor
03 Yorumla
Soran+1 yılSaol ya
Cevap sahibi+1 yılPembe yalan söylemem
Bölümün neydi peki
07 Yorumla
Soran+1 yılSosyal hizmet
- +1 yıl
Popüler olup çok fazla mezunu sahip olan bölümlerden bir tanesi Bildiğim kadarıyla mezunu çok fazla çalışma alanında çok geniş değil yaşlı bakımı çocuk bakımı gibi alandar Genelde devletin egemenliğinde özel sektörün çok da hevesle girdi bir alan değil bu da iş alanını iş imkanı daraltıyor maalesef
Soran+1 yılEvet maalesef öyle
Soran+1 yılHangi alan mesela
Sen yine iyisin yasım 24 uni. Bile okumadım ben
02 Yorumla
Soran+1 yılNapıyorsun peki
Soran+1 yılAyrıca üniversite okumak da bi işe yaramıyo emin ol
+1 yılİlk bulduğuna yazıl 🤭
02 Yorumla
Soran+1 yılKimseyle o aşamaya gelemiyorum
- +1 yıl
Dene bakalım 😃
+1 yılFomo sendromu yaşıyorsun geçmiş olsun
05 Yorumla
Soran+1 yılO ne
- +1 yıl
fırsatlarda geriye kalma korkusu sendromu
Soran+1 yılO zaman onu yaşıyorum evet
- +1 yıl
bir an önce kafanda orta yolu bul kurtulmana bak
- +1 yıl
kafna takma her zaman bir yol vardır kendini geliştir uzmanlaştır kuaför spor hocası gibi meslek sertfikalarını al kendi işinin patronu ol elbet seninde kısmetinde olur
27 yaşında evlisindir herhalde
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır değilim
Nerede yaşıyosun?
06 Yorumla
Soran+1 yılAnkara
Soran+1 yılBaşka şehirdeki yerlerle görüştüm ama olmadı
Soran+1 yılEvet yok bu yüzden hiçbiyer almıyo
+1 yılSeksi bir kariysan işin golay
00 Yorumla- Devamını Gör (14)
Devamını Gör(59)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Hayata geç kaldığımı hissediyorum, bununla nasıl baş ederim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler