Sen hem açıl, saçıl, gösteriş yap, kendini beğendirmek için binbir kılığa gir, ondan sonra da vay erkekler şöyle böyle.
Kusura bakmayın kızlar, kusurlu sizsiniz.
Hayat amacınız gösteriş. Haksız mıyım ahali?

Sen hem açıl, saçıl, gösteriş yap, kendini beğendirmek için binbir kılığa gir, ondan sonra da vay erkekler şöyle böyle.
Kusura bakmayın kızlar, kusurlu sizsiniz.
Hayat amacınız gösteriş. Haksız mıyım ahali?

Ben kötü şeyler yaşadım atlattım yine yaşatılmaya çalışıldı yine kurtuldum Allah'a şükürler olsun ki zaten hayatım sorunlu öyle durumlara girmedim ama hep kötü şeyler beni buldu şimdi diceksiniz açık gitmeseydiniz? o kuzen ne giysen bakıyor ben ne yapabilirim ben nerden bileyim cenaze günü büyük tuzak kurulacak falan bilsem herhalde düğüne gitmem olacağı varmış olmuş zaten sezdim tuzakları kurtuldum gerçekten öyle çabada olmadım mecbur gidilecekti düğüne cenazeye
Haksızsın. Size süslenip püslendiğimizi nereden çıkarıyorsunuz ki? Bu yersiz özgüven nereden geliyor? Ben saçımı kesip, boyuyorsam, makyajımı yapıp, güzel giyinip dışarı çıkıyorsam bu kendime olan güvenimdendir. Ben kendimi öyle beğenmişim, güzelim ve güzelliğimin farkındayım neden başkasının gözüne girme cabasında olayım? Bunun bana istekli gözlerle bakan ifadelerden başka ne getirisi olacak. her şey zihinde bitiyor. Önce zihninizi temizleyin sonra tekrar bakın kendinize ve çevrenize.
Evet hemen o. ospu damgası koymaya meraklı birisi daha flört ettiği kişiye güzel görünmek istemek? Neresi hata bunun? + Olarak geçen sene yazılan bi yazı seni neden alakadar ediyor. Demek ki her giyinene bakıyorsan senin ş. refsizliğinden kaynaklı bu kızlardan değil.
Cevap
0Cevap
Haksızsın, kimsenin sizi beğendirme gibi bi çabası yok her şeyi kendi üzerinize almayın
Şu yazdığına kargalar güler. İnanmıyor kimse bu laflara. Oku.
İlk buluşmamız çok özel olmalı, nasıl çekici olabilirim ? ↗
Haksızsın
Bu ne o zaman abisi
İlk buluşmamız çok özel olmalı, nasıl çekici olabilirim ? ↗
"Bazı kızlar" ablası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?