Hiç kizarkadasim olmadı, arkadaşım da hiç yok, işsizim herkes basit bir staja bile red veriyor.
Özgüven sahibi ol diyorsunuz da hiçbir şey sahibi olmadan, kimse seni beğenmiyorsa oldugun gibi neden kendime güveneyim?
Hiç kizarkadasim olmadı, arkadaşım da hiç yok, işsizim herkes basit bir staja bile red veriyor.
Özgüven sahibi ol diyorsunuz da hiçbir şey sahibi olmadan, kimse seni beğenmiyorsa oldugun gibi neden kendime güveneyim?
Özgüven değil özsaygı ve özdeğer sahibi ol. Kendine güven zaman ve yaşantı ile gelişen bir şey, kendi saygını da emekle, çabayla kazanabilirsin. Ama kendine verdiğin değer ya vardır ya yoktur. Bunu ancak kendi içinde sağlayabilirsin. Önemli olan da bu zaten. Gerisi gelir.
Cevap
3Cevap
Biraz Kamyon üstündeki özlü sözler aklıma geldi!
Hicbirsey yok ama tavan yapmış bir gurur vede ego
bu bir yarış değil ve yapacağın her şey kendin için, karamsar olmak kolay yol, ilk önce karamsarlıktan kurtul.
hiçbir şey sahibi olamadım diye ağlamayı bırakınca
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Özgüven, birçok insan için zorlu bir süreçtir, özellikle de olumsuz deneyimlerle karşılaştığınızda. Kendine güven geliştirmek zaman alır ve bu süreçte yapabileceğiniz bazı şeyler var elbet. İş arayışında karşılaştığınız zorluklar zorlayıcı olabilir, ancak pes etmemek önemli. Unutmayın ki herkesin hayatında inişler ve çıkışlar vardır. Kendinizi geliştirme ve fırsatlar yaratma konusunda attığınız her adım, sizi bir sonraki adıma yaklaştırır. Eğer bu süreçte daha fazla destek isterseniz, bir uzmandan yardım almak da faydalı olabilir