Kişilik & Karakter Hayattan zevk almıyorum artık bıktım usandım sıkıldım gerçekten çok moralim bozuldu? isimsiz34566 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor N'olacak böyle hayatı nasıl geçirecem hayat şartları çok zor iş hayatıda zor yaşamak zor ne yapsam olmuyor Memnunum 🥰 İyi değilim 😥 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hayattan zevk almıyorum artık bıktım usandım sıkıldım gerçekten çok moralim bozuldu? Cevapla İş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. İyi değilim 0 0 Yorumla
soenmonarch Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Bende böyle bir dönemdeyim. Bu sıkıntıyı körükleyen bir de ailen varsa Allah yardımcın olsun... 0 9 Yorumla isimsiz34566 1 yıl Artık hiçbir şeyden zevk almıyorum artık gerçekten kaç zamandır ağlıyorum sürekli ne yapmalıyım bilmiyorum Yorumla soenmonarch 1 yıl Kac yaşındasın sohbet edebiliriz sesli Yorumla soenmonarch 1 yıl Belki biraz olsun anlatmak rahatlatır Yorumla isimsiz34566 1 yıl 20 yaşındayım sen Yorumla soenmonarch 1 yıl 24 yaşındayım Yorumla soenmonarch 1 yıl Üniversite filan mı okuyorsun? Konu ne? Telegram ver ordan sesli konuşalım bir kaç dakika da olsa Yorumla isimsiz34566 1 yıl 4 yaş büyüksün benden yine de sen bilirsin Yorumla isimsiz34566 1 yıl Telegram Yok benim Yorumla soenmonarch 1 yıl Ne alaka canim. Sevgili olalım mi dedim. Ortak bir konu olunca belki rahatlarsın diye dedim. Çocuk yaşta değilsin ya. Kendini ifade edebilirsin herhalde Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl gecer 0 1 Yorumla isimsiz34566 1 yıl Nasıl geçecek psikolojim bozuldu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İyi değilim
Bende böyle bir dönemdeyim. Bu sıkıntıyı körükleyen bir de ailen varsa Allah yardımcın olsun...
Artık hiçbir şeyden zevk almıyorum artık gerçekten kaç zamandır ağlıyorum sürekli ne yapmalıyım bilmiyorum
Kac yaşındasın sohbet edebiliriz sesli
Belki biraz olsun anlatmak rahatlatır
20 yaşındayım sen
24 yaşındayım
Üniversite filan mı okuyorsun? Konu ne? Telegram ver ordan sesli konuşalım bir kaç dakika da olsa
4 yaş büyüksün benden yine de sen bilirsin
Telegram Yok benim
Ne alaka canim. Sevgili olalım mi dedim. Ortak bir konu olunca belki rahatlarsın diye dedim. Çocuk yaşta değilsin ya. Kendini ifade edebilirsin herhalde
gecer
Nasıl geçecek psikolojim bozuldu