Tipsiz
Karakteri kötü
Çok zengin görünmüyor
Boyu kısa
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kadınlar hayatın her döneminde çok fazla talep gördükleri için her zaman seçici davranıyorlar çünkü senden daha iyisini bulabilirim düşüncesindeler o yüzden reddediliyoruz genel olarak
Öyle zaten biliyorum..
Sonrasında pişman olup köpek gibi dönen de oluyor veya bunun sinyallerini veren de ama iş işten geçmiş oluyor her zaman
Kanka ortam yaaa ortam değişikliği şart eğer daha kolay hale getirmek istiyorsan , ha değiştiremiyorsan 1000’de 1’lik şansın gelene kadar denemeye devam 🤣🤣
Yok ben de genel dedim , senin için söylemedim …
Cevap
4Cevap
Tip boy gayet iyi. Sohbetin, enerjin karşı tarafa geçmiyor olabilir. Auranı yükseltecek şeyler yapabilirsin
Zengin olmam gibi mi 🤣
İletişim eksikliği olabilir ağzın iyi laf yapmıyorsa kaybedersin
Çoğu kıza bakıyorum tipini beğendiği adamın her dediğinden iyi şeyler arıyor ama tipini beğenmediğinin de her dediğinden kötü şeyler arıyor.. Bu durumda başlangıç için çok da etkisi yok bence.. nasıl göründüğüne daha çok takıyorlar..
Biraz sakal bırak bir tane küpe tak üstünde yazılı olan kıyafetler giyme
Büyük ihtimalle nasıl konuşacağını bilemiyordur veya hedef kitlesi yanlıştır (aşırı güzel kızlara yazmak gibi)
Çoğu kız kendini çok güzel olarak gördüğü için bu konuda yapılacak çok bir şey olamayabilir maalesef 🤣
Talep çok çünkü. İnan 45 yaş üstü kadınlarw bile talep çok.
E bu adam ne yapsın o zaman?
Tavlamayı öğrensin
Hedef kitleyi geçtim kitle komple yanlış bana göre kızında da erkeğinde de problem çok
Evet erkekler de sorunlu çok
Elindeki son kızmış gibi her kıza atlarlarsa olacağı bu işte , ha kızlardaki problem de fazla gaza geliyorlar
Aynen
Boydan çekmemişsin ki boyu kısa diyelim 😄
Yazdım ya açıklamaya
Ben öyle anlamam
Hiç mi 1.80 adam görmedin?
Görmedim 😄
İnandım tamam
Meseleyi sadece görüntü sanması
Dış görünüşünü beğenmediğin adamın karakterini umursar mısın?
ezik gibi burada ilgi çekmeye çalışması
İlgi çekmek için ne yapmış anlamadım?
Abi sakal bırak yoksa çirkin değilsin 😎
Bakışlar biraz donuk gibi
Negatif bir enerjisi var fotoda
Çok feminen
Feminenlik sana göre nedir mesela?
Sakalını kesti diye mi?
Davranış olabilir
Karakterdir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?