Kişilik & Karakter Karşı tarafı iyi gözlemleyip gerçekten nasıl biri olduğunu görebiliyor musunuz? pinkpeonyyy Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Yoksa kafanızda kurduğunuz kişiye ve onun yalanlarına mı inanıyorsunuz? Güncellemeler1 yıl Bi ben mi saf salağım ya Karşı tarafı iyi gözlemleyip gerçekten nasıl biri olduğunu görebiliyor musunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Ben zaman içinde anlarım 1 0 Yorumla
Ustabilir Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. İnanmak istediğim için inanıyorumYoksa mantıgım gercegi görüyor söylüyor 1 2 Yorumla pinkpeonyyy 1 yıl Bende öyle bi zeka kırıntısı yok bence körüm Yorumla Ustabilir 1 yıl Zamanla olur umarımİlk başlarda benim de yoktu hep aldandım aldatıldım dolandırıldımArtık tecrübe kazandım Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Ben hep sezdim en son kuzeni tuzağını pis niyetini 1 0 Yorumla
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. genelde evet, 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben zaman içinde anlarım
İnanmak istediğim için inanıyorum
Yoksa mantıgım gercegi görüyor söylüyor
Bende öyle bi zeka kırıntısı yok bence körüm
Zamanla olur umarım
İlk başlarda benim de yoktu hep aldandım aldatıldım dolandırıldım
Artık tecrübe kazandım
Ben hep sezdim en son kuzeni tuzağını pis niyetini
Evet