Dikenli yollardan geçip içindeki o yumuşak dokuya ulaşınca gözyaşlarıma hakim olamadim romeo m ölmüş artık... Bitkilerim de bana benziyor tıpkısı 🥴

Dikenli yollardan geçip içindeki o yumuşak dokuya ulaşınca gözyaşlarıma hakim olamadim romeo m ölmüş artık... Bitkilerim de bana benziyor tıpkısı 🥴
Farklı. Dışarıdan çoğu insana karşı umursamaz, soğuk ve mesafeliyim. Buz küpü görünüyorum desem yeridir hatta. Ama içimde bir magma kadar sıcak samimiyet ve merhamet var. Eğlenmeye, meraka hayran bir kalp var. Tabi bunu da sadece güvendiğim ve sevdiğim insanlara gösteriyorum. Yani dışıma tezat bir içim var ¢
Aynı biridir. dış görünüş olarak genelde nazik içine kapanık sessiz biriyimdir içerinden de öyle yani neysem oyum genelde çok konuşmayı sevmiyorum sessiz kalmak beni daha çok mutlu ediyor diyebilirim. bunların dışında genelde depresif görünebilirim ama her zaman depresif değilim. kafa dengi ve anlaşabildiğim insanlar olduğu sürece konuşkan olabiliyorum. bunların dışında da genelde çok iyi empati yapabiliyorum. yani insanları çözmek konusunda iyi olduğumu söyleyebilirim.
Mevlana Celaleddin Rumi'nin dediği gibi. Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol.
Yani içim nasılsa dışında aynı dışım nasılsa içim de aynı. Yüzümde her zaman bir tebessüm ifadesi vardır bunu herkes söyler. O yüzden insanlara karşı pozitif olurum ve pozitif görünüyorum. Bu benim fıtratımdan dolayı
Cevap
11Cevap
Dışarıdan böyle görünüyor olabilirim...

Ama derinlerde, çok derinde böyle bir çocuğun varlığını hissediyorum.

O çocuk pek yüzeye çıkmak istemiyor, derinlerde kalmayı daha çok seviyor.
Dışımla içim farklı 😂 İçim daha katı sert ama dışım öyle değil
Fazlasıyla mal iyi niyetli bunu burada kendimi övmek falan için demiyom cidd3n böyle
Ciddi misin ya
Valla
İçim dışım gök kuşağı 🙂
Seninki karışık ya
içim aşırı iyi de işte dıştan kaybedince gören olmuyor. İçim öldü ulan :D
Daha sıcakkanlı samimi.
Genelde öyledir cjcjc
Resimlerde bir türlü gülemeyen ama aslında sıcakkanlı insanlar vardır. Evet o benim. :)
Aynısı 😂
Kaba öküz romantik sevecen sempatik.😂
Çok karışık bir kişiliğim var
Çok pij biri 😈
Normal biri
Belirsiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?