Küfrü ettiren terbiyesiz ötesidir. Ağzım bozuk değildir, öyle küfürlü de konuşmam, hatta ailem dışında kimse duymamıştır küfür ettiğimi lakin ben de küfür ediyorum kimi vakit. Saygılı, sevgili kisilere küfür etmiyorum lakin beni değersizleştirmeye çalışan, yüreğimi oymaya çalışanlara, davranışlarıyla-bakışlarıyla bana küfür etmeye çalışanlara karşı ben de küfür ederim, ben de armut toplamıyorum yani, iyi benim kuyum kazılacak lakin ben kuyumu kazanlara karşı sus pus olacağım, beni değersizleştirmeye çalışacaklar, benim kendilerini değersizleştirme hakkım olmayacak. Küfür niye var, bana göre küfürün olma sebebi hakkımızı korumamız için, küfür etmek sadece çirkin kelimelerden ibaret değil ki, davranışlarıyla da küfür edebilir insan. Mesela bana mesajlar gönderen kişinin mesajlarını okumayarak, davetine icabet etmeyerek, nefret dolu bakarak da ederim küfürümü, bu raddeye beni onlar getirdi, nahif bir kadınımdır lakin ben bile küfür ediyorsam, benim bile ağzımda çirkin kelimeler peydah oluyorsa küfür etmeyen yoktur bu hayatta. Hem küfür etmek de terapidir, kişiyi rahatlatır. Kendimizle mi kavga edek öfkelendiğimiz vakit, küfür edip rahatlamak daha iyi, küfür etkisi oluşturacak akıllıca davranışlarda bulunmak daha iyi hadsizlere. Her zaman küfürü hak eden, kendisine küfür ettiren sinsi ikiyüzlüler kabahatlidir, pisliktir. Doğru durana hiçbir şey yapmıyoruz. Bazılarının üzerine cuk oturuyor o küfürler, bazı şeref yoksunlarının üzerine, g. ötü başı oynayanların üzerine tam isabet oluyor edilen o küfürler, sessizlik de küfürdür bazen ve sessizliğimiz de delip geçiyor onları. Kendi büyük günahlar işleyip bana fetva verme cüretinde bulunan mercimek beyinle şeytanlara ben nasıl küfür etmeyeyim, nasıl içlerini oymayayım, beni manipüle etmeye çalışacak ben de efendi efendi dinleyecek miyim, bana alttan alttan beddua edecek ben ona iade etmeyecek miyim, elbette ki layık olduğunu vereceğim ve ferahlayacağım, küfür kişinin kendi koruma ve kendine değer verme sanatıdır bazen, en güzel küfür de içeriğinde hiçbir küfür kelimesi kullanmadan edilen sözcüklerdir, muhatabı çaresiz bırakır çünkü☺ Ben ki romantik dolu bir kadınım, küfür ederek kendimi aşıyorum lakin beni bile bu hale getirdiler, küfür ettikçe şunu da gördüm ki, kendimi bastırmalarım bitti, b
Bitiverdi ve küfür sayesinde içimizdeki öküzlere oha diyoruz, o öküzler içimizde kalmıyor, tutmuyoruz o öküzleri içimizde. Ben peygamber değilim, evliya değilim, melek değilim, elbette ki en güzeli Allah'a havale etmektir, bunu bazen yapıyorum, duruma göre lakin tepemin tası çok atarsa ederim küfür, ediveririm, çünkü kimsenin beni benden koparmasına müsade edemem, kendimle kavga etmektense beni kendime karşı kırdırmaya çalışanları mahvederim. Velhasılkelam durup dururken küfür edenler ve bunun akabinde kendilerine zorla küfür ettirenler terbiyesizdir, her haltı yapıp barışmak için uğraşanlar ve sonrasında niye affedilmiyorum diye üzülenler terbiyesizdir. Bizler şeytan karakterlilere, fesatlara, sinsi kuklara küfür ederiz, saf temiz kalblilere değil, içi ve dışı bir olanlara değil.
Küfür eden, çünkü dilin senin hakimiyetin altında. Karşıdaki bu durumu zorlaştırabilir, ama bu kavram buna zemin hazırlayan da değil, sahip çıkamayanda. Demem o ki mesuliyet sende.
Bazı durumlarda illa küfürden anlıyorlar ama hee türlü eden terbiyesiz. Daha güzel tepkiler verebilirdi. Örneğin panik anında kimizi ananı bipim der. Kimisi de Allah der. Terbiye meselesi...