Kişilik & Karakter Belli etmemeye çalıştıkça etrafınızdaki herkesin aslında nasıl hissettiğinizi anlamaya başlaması çok sinir bozucu değil mi? SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Yani belli etmediğimi sanıyordumKendimi AP. tl gibi hissediyorum🌧 Belli etmemeye çalıştıkça etrafınızdaki herkesin aslında nasıl hissettiğinizi anlamaya başlaması çok sinir bozucu değil mi? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Evet öyle olabilir 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13b cevap paylaştı. Belli etmemek için ugrasirsan anlaşılır zaten. Sade ve devam etmek lazım. Yani güçlü kalmak şart. 1 1 Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Haklısın Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Anlaşılır olmak, farkedilmek o kadar da kötü değil bilâkis iyi bir şey 1 3 Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Anlaması gereken değil de anlamaması gerekenler anlıyor problem bu Yorumla BalalarBabası 1 yıl Anlaması gereken anlamazlıktan geliyodur Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Belki de Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Keşke anlasalar. Açık söylediğim halde anlamıyorlar ki 1 0 Yorumla
Perfume_collector Takip Et Xper 6 Yaş: 36 1 yıl Kimse anlamaz 1 9 Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Ben de öyle sanıyordum Yorumla Perfume_collector 1 yıl Ama sen çok belli ediyorsun demekki Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Etmiyordum bence Yorumla Perfume_collector 1 yıl Nasıl anlamışlar Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Bilmem bi ablam öforiksin kaygı bozukluğu yaşıyorsun dedi Galiba fazlaca neşeli davrandım Yorumla Perfume_collector 1 yıl Demekki tecrübeli oda yaşamış aynisini Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Psikiyatri hemşiresiymil zamanında 😄 Yorumla Perfume_collector 1 yıl Biraz fazla tecrubeliymis o zaman Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Maalesef Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet öyle olabilir
Belli etmemek için ugrasirsan anlaşılır zaten. Sade ve devam etmek lazım. Yani güçlü kalmak şart.
Haklısın
Anlaşılır olmak, farkedilmek o kadar da kötü değil bilâkis iyi bir şey
Anlaması gereken değil de anlamaması gerekenler anlıyor problem bu
Anlaması gereken anlamazlıktan geliyodur
Belki de
Keşke anlasalar. Açık söylediğim halde anlamıyorlar ki
Birazcık öyle
Evet
Kimse anlamaz
Ben de öyle sanıyordum
Ama sen çok belli ediyorsun demekki
Etmiyordum bence